Heaviside Posted April 29, 2015 Posted April 29, 2015 Ma urkozamanje je napisao "za koji moji daj igra ako ne mora", a Novak sigurno neće na osnovu tog kriterijuma doneti odluku đ ali će igrati ili ne. To je sve što sam želeo da kažem. Uopšte ne sumnjam da će doneti ispravnu odluku, niti se pravim pametan kao neki da znam koja je ispravna odluka.
Timmy Posted April 29, 2015 Posted April 29, 2015 E jebi ga, puce Janko. Vodio je 5:3 u trecem setu i izgubio 7:5. Steta bas.
Timmi Posted April 29, 2015 Posted April 29, 2015 Postoji razlika između stava da bi mu bilo korisno da propusti Madrid iz x, y i z razloga i stava "za koj moj da igra, ako ne mora" jer u principu ne mora uopšte da igra tenis, samo što se onda ne može nazvati profi teniserom. exactly my point
freakns Posted April 29, 2015 Posted April 29, 2015 Jebo te, cime se vi bavite ovde, kao da je Novakov tim juce poceo profesionalnu karijeru i ne zna da isplanira kalendar. Ako propusti Madrid super, ako ne propusti super. Kakve veze to ima sa bilo cim? a nemaju ljudi za koga da navijaju u Madridu onda... nije da ovde bas preko 80% ljudi gleda tenis zbog tenisa :D
renne Posted April 29, 2015 Posted April 29, 2015 Jebo te, cime se vi bavite ovde, kao da je Novakov tim juce poceo profesionalnu karijeru i ne zna da isplanira kalendar. Ako propusti Madrid super, ako ne propusti super. Kakve veze to ima sa bilo cim? Eh, PPP je ovo, uvek se nađe nešto oko čeka se valja preganjati
Musky Posted April 29, 2015 Posted April 29, 2015 (edited) Beker je na sastanku kolektiva samo spomenuo kako mu je rejting po madriđanskim kazinima na nezasluženo niskom nivou, pa je to presudilo prilikom glasanja...il šta već. a loptoskupljačice su dovoljan tizer da Madrid odgledamo i ovako...i onako. Edited April 29, 2015 by Musky
189- Posted April 29, 2015 Posted April 29, 2015 a loptoskupljčice su dovoljan tizer da Madrid odgledamo i ovako...i onako. 0:44
gone fishing Posted April 29, 2015 Posted April 29, 2015 (edited) Excitement, fun and games on a charity afternoon that nobody will want to miss. Tennis players Novak Djokovic and Serena Williams and actress Elsa Pataky will square off with a number of other celebrities in various challenges on Mutua Madrid Open Charity Day, which takes place on Friday 1 May at 17:00 on the Centre Court – Manolo Santana Stadium in the Caja Mágica. vest od 25. apr. sa zvaničnog sajta, avidim logiku da djoker bude u madridu, umesto na prvomajskom uranku u brdima monte karla, ako već planira da preskoči taj turnir Edited April 29, 2015 by gone fishing
Mil@n Posted April 29, 2015 Posted April 29, 2015 Postoji razlika između stava da bi mu bilo korisno da propusti Madrid iz x, y i z razloga i stava "za koj moj da igra, ako ne mora" jer u principu ne mora uopšte da igra tenis, samo što se onda ne može nazvati profi teniserom. A ko je zastupao taj stav? Koliko vidim ljudi su u fazonu da je ok da propusti iz mnogo razloga, pre svih u sklopu pohoda na rg. Nisam primetio da je neko zastupao stav "za koji moj da igra ako ne mora".
Recommended Posts