Jump to content
IGNORED

VICE Srbija

nautilus

Recommended Posts

Posted

xixixi tarzančići, kako si se samo toga setio

@Lezileb: aha, radimo, malo nas guraju u mejnstrim kao fazon parodija dnevnika i vesti, što je prilična lejmara samo po sebi ali jbg, tako hoće ovaj Stojče režiser iz Državnog posla što nas je i cimao da to radimo, tako da smo krenuli po njegovom - ali lagano burgijamo i već smo ubacili neke tvrđe skečeve i malo bizarniji humor (snik pik: u jednoj epizodi će se nešto jako bizarno desiti Boru Čorbu). U suštini skečevi su kao različiti prilozi koji obrađuju društvene fenomene plus voditelji u studiju malo kenjaju. Evo baš smo prekjuče imali probe i ima baš smiješnih stvari, bar nama. Snimamo od vikenda u NS, biće verovatno to sve produkcijski 1 krš jer rade nam studenti Akademije, a plus glumimo sve mi natruščici (da iskoristim blagonaklon izraz) ali taj neki trešerana doživljaj i jeste ono što smo hteli, a nadamo se da će entuzijazam i pokoja uspešna pošalica i kombo vragolija nadoknaditi ostalo.

Posted

svi komičari/humoristi kod nas na kraju završe na Ivanovićevom moderšipu

džiber Ivanović izdominiro :sleep:

Posted

@Lezileb: aha, radimo, malo nas guraju u mejnstrim kao fazon parodija dnevnika i vesti, što je prilična lejmara samo po sebi ali jbg, tako hoće ovaj Stojče režiser iz Državnog posla što nas je i cimao da to radimo, tako da smo krenuli po njegovom - ali lagano burgijamo i već smo ubacili neke tvrđe skečeve i malo bizarniji humor (snik pik: u jednoj epizodi će se nešto jako bizarno desiti Boru Čorbu). U suštini skečevi su kao različiti prilozi koji obrađuju društvene fenomene plus voditelji u studiju malo kenjaju. Evo baš smo prekjuče imali probe i ima baš smiješnih stvari, bar nama. Snimamo od vikenda u NS, biće verovatno to sve produkcijski 1 krš jer rade nam studenti Akademije, a plus glumimo sve mi natruščici (da iskoristim blagonaklon izraz) ali taj neki trešerana doživljaj i jeste ono što smo hteli, a nadamo se da će entuzijazam i pokoja uspešna pošalica i kombo vragolija nadoknaditi ostalo.

Spremite se za grubo sletanje.Ovo boldovano je najgore od svega...

Posted

kolko snimatelja?

ako snima samo borčanac biće veselo :D

Posted

kolko snimatelja?

ako snima samo borčanac biće veselo :D

Jao nije valjda da Miladinovic radi?Hihihi

Posted

ne znam tog borčanca. ovaj moj je student prve godine. 

Posted

ne znam tog borčanca. ovaj moj je student prve godine. 

Aaaa nego ima taj sto vec radi tamo, godinama....

Posted

Spremite se za grubo sletanje.Ovo boldovano je najgore od svega...

ma matori, ne očekujem ja puno od ovoga, super je zezanje pisati i glumiti, pa ako se svidi klincima, odlično, ako ne, probali smo, šta sad. a ne znam kako zamišljaš da pravimo nešto što treba da bude smešno, a da nama nije smešno?

Posted

nisu policajci nego marinci, pogresna godina

i jos svasta ponesto od drugih

ali u principu ok

Posted

a autor je bio u grupi koja se opustila i na pretnje da ce zvati policiju odgovarala "pa zovite policiju"

racunali gde ce policija doci u tim pizdicima

kad ono za pola ure dva tuceta marinaca ih pokupi spakova i odveze :lolol:

kao ono

"neka me zgazi tramvaj ako ne govorim istinu"

i zgazi ga tramvaj :fantom:

• 2 weeks later...
Posted

http://www.vice.com/rs/video/uzeo-si-trofej-paspalje

Uzeo si trofej Paspalje
Dvadeset godina godina nakon jednog od najvažnijih trijumfa u istoriji srpske košarke, VICE je okupio aktere finala u Atini u kojem je Jugoslavija pobedila Litvaniju.

U ovom filmu, tadašnji kapiten Žarko Paspalj zajedno sa Sašom Đorđevićem, Predragom Danilovićem i Mićom Berićem pokušavaju da odgonetnu zašto je zlatna medalja iz Atine toliko kultna. Đorđevićeve trojke, Danilovićevo zakucavanje preko Sabonisa, sve je to bio uvod za jedan od najluđih dočeka koje je svet ikada video i početak tradicije dočekivanja sportskih pobednika na balkonu ispred Gradske skupštine.

• 3 weeks later...
Posted

odlicna je ova reportaza o fotografu bugiju

Posted

odlicna je ova reportaza o fotografu bugiju

Uhhhh pomislio sam da je o drugom Bugiju , fotoreporteru, pokojnom  :cry:  :cry:  :cry:

• 4 weeks later...
Posted

Vajsu treba zabraniti da prevodi tekstove.