nautilus Posted April 22, 2016 Posted April 22, 2016 @radnik Uopste ti ne zameram. Negde sam se i bojao da ce biti takvog citanja stvari. Poenta i jeste bila u tome da su u svrstavanju ljudi u slucajne ili velike Srbe pogresili. Zasto su pogresili? Koji su kriterijumi pravljenja liste slucajnih srba? Da li se ti kriterijumi menjaju? Sta cemo sa ljudima koji nisu pravoslavci, ne navijaju za Zvezdu, nisu ucestvovali u ratu, za NATO su ili pak nisu Srbi ali zive u Srbiji i imaju stav o svojoj zemlji koji ne ide niz vetar mejnstrimu? Kako to da sam ja, koji ispunjavam sve uslove autenticnnog dinarskog Srbina, ipak sa druge strane? Cirkova podela je glupa, pausalna, populisticka i uvredljiva za zdrav mozak. On, a niti bilo ko drugi, nema pravo da deli ljude na taj nacin niti da im lepi etikete. Ako je pogresio na meni pogresice kod bilo koga. To je poenta.
radnik Posted April 23, 2016 Posted April 23, 2016 Drago mi je sto si ono moje pročitao na pravi način, a sa ovim iznad saglasan sam od a do š. Baš tako to je poenta.
Sestre Bronte Posted April 23, 2016 Posted April 23, 2016 šta fali da bude veći srbin i veći pravoslavac
radnik Posted April 23, 2016 Posted April 23, 2016 Pa valjda zakljucismo nista, samo što neko voli neko ne voli da ga to prioritetno definiše. Ja samo rekoh da mi je glupo ili bolje reći nedokučivo sebe prevashodno tako definisati. To je nešto kao boja očiju. Ja kao zelenooki nemam nameru više pisati o ovome, na ovoj temi.
zema Posted April 24, 2016 Posted April 24, 2016 pohrlite do obliznjeg kioska! mali tizer: http://www.politika.rs/sr/clanak/353685/Teme-nedelje/Knjiga-srpskog-razdora
gospa buba Posted April 24, 2016 Posted April 24, 2016 pohrlite do obliznjeg kioska! mali tizer: http://www.politika.rs/sr/clanak/353685/Teme-nedelje/Knjiga-srpskog-razdora imam subotnje shtampano izdanje. videcu da se odvazim ^_^
Hella Posted April 24, 2016 Posted April 24, 2016 ima li u toj knjizi nekih saveta za bogaćenje ili je nepotrebna
Hella Posted April 24, 2016 Posted April 24, 2016 vi koji imate kupovnu nemoć od 7000 €/automobil mislite da postoji neka tzv razumna granica do koje se treba bogatiti i onda kao e dosta je bilo sad sam ostvario cilj dok mi alaviji nonstop proučavamo nove načine za augmentaciju bankovnog konta
gospa buba Posted April 24, 2016 Posted April 24, 2016 a pa dobro, ja se zabrinula. dakle, nemoj ni ti da brinesh, autor ovog ostvarenja je go ko crkveni mish. skoro pa da garantujem ^_^
zema Posted April 24, 2016 Posted April 24, 2016 ima li u toj knjizi nekih saveta za bogaćenje ili je nepotrebna uzmi je da upoznas duh naroda, a onda nesto od zig zaglara da iskoristis spoznati duh za svoju finansijsku dobrobit
yolo Posted April 24, 2016 Posted April 24, 2016 ugrica vise ne trosi ni lektora na ciru sakaludu, alo bre ne moze zarez ispred a u recenici "Na „Filosofiju palanke” pozivaju se i oni koji proklamuju: „Najbolji su otišli, najgori su ostali”, a država čiji su vrsni stručnjaci očarani ovakvim štivom ne može se nadati svetlijoj budućnosti:
nezvanova Posted April 24, 2016 Posted April 24, 2016 kako bre ne moze, cak mora :fashisto: zarez ne ide ispred i, ili, ni, niti itd...
Recommended Posts