gospa buba Posted May 30, 2016 Posted May 30, 2016 Deset evara gaće i još deset za navlaku preko. Ali vredi svake pare jer možeš da sereš u njih ;)
Antagonist Posted May 31, 2016 Posted May 31, 2016 (edited) Ne može. Aliexpress ima svoju zaštitu, koja radi odlično, i sa strane sigurnosti nema ni potrebe da se plaća PayPal-om. Ako ti je problem to što imaš novac na PayPal-u kojeg želiš da iskoristiš, onda ti jedino ostaje da kontaktiraš konkretnog prodavca i da se dogovoriš sa njim oko plaćanja putem PayPal-a. Neki pristanu, neki ne. Edited May 31, 2016 by Antagonist
Have_Fun Posted June 10, 2016 Posted June 10, 2016 Sta mu znaci ovo, je l` to carina napokon pustila paket da stigne k meni, ili se ovo dobacuju carine izmedju sebe ili jbm li ga?ste je 61200?
Velocipede Posted June 10, 2016 Posted June 10, 2016 Pitao i ja pre par strana isto... :) Da, carina završila. S obzirom da je vikend, verovatno tek u ponedeljak ili utorak dobijaš paket
Have_Fun Posted June 10, 2016 Posted June 10, 2016 znaci jos cekanja :(pa dooobro, kad sam cekao ovoliko, mogu i do ponedeljka/utorkamada cu okusati srecu i sutra u posti :Dbitno je da je prosao carinu.. sad samo da me ne rebnu mnogo :D
Have_Fun Posted June 11, 2016 Posted June 11, 2016 Stigao je paket jutros, otisao sam do poste i pokupio :)Carina me rebnula manje nego sto sam mislioI da pohvalim Mocu koji mi je predlozio da uzmem ovaj chajniz fon, tek cu da ga akam, al` do sada odlicno funkcionise :)
Haralampije Posted June 12, 2016 Posted June 12, 2016 (edited) koji fon i kolko novaca?Xiaomi? Edited June 12, 2016 by Haralampije
Have_Fun Posted June 12, 2016 Posted June 12, 2016 Xiaomi Redmi 3 Pro, dobih i neke pokloncice uz fon.. bamper, 2 nalepnice za ekran i kaljeno staklo.137e je bio fon + carina mi je uzela 3500din (carina 1000din a pdv 2500)
Haralampije Posted June 12, 2016 Posted June 12, 2016 koliko je to jeftinije nego ovde, 60 e ? isplati se cekati 40 dana
Have_Fun Posted June 12, 2016 Posted June 12, 2016 Stvarno nemam pojma koliko kod nas kosta taj mob, nisam ga ni vidjao u radnjama jer je u pitanju nova verzija Xiaomi-a, cini mi se da je izasao u aprilu ove godine.Moca mi ga izreklamirao, meni se svideo jer za te pare je nemoguce naci bolji :)Preko nekog lika sam dobio kod za prodavca sa aliexpressa pa su mi snizili malo cenu, i dodali ove pokloncice i to zastitno staklo for free
Recommended Posts