Jump to content
IGNORED

AliExpress

Valk

Recommended Posts

Posted

Rođo, pa koja poenta da se iz Kine uzimaju gaće za 14 eura? Kada ovde nema skupljih od 10, skoro sam gledao pa znam? :) Mora da te tvoje imaju neki poseban dezen... Osim što su roze.

Posted

Ma jok, samo ovde nisam naleteo na takve. Inace, video sam iste takve isto na Aliju za po 6 evra ali nisam mogao da nadjem sad kad sam trebao da posaljem link Moci pa sam poslao ovaj skuplji... Jednom se zivi, sta zna dete sta je tries ojra...

Doduse, kakve sam kurate srece, doci ce mi ili neke premale ili prevelike :D

Sent from my ALE-L21 using Tapatalk

Posted

Jebote hoću i ja gaće od 15 evra. Davaj link!

Posted

Zli objasni ljudima da su u pitanju kupace gace.

Posted

sretno na carini :lolol:

PAPRENO Studentu ocarinili gaće 23.000 dinara

(da ne linkujem blic)

Posted

Mene ce jos vise odrati jer nisam student :( :D

Posted

Nedavno sam poručio masku za telefon i stigla je ekspresno brzo, za 11 dana, ako nekog zanima, to je ova prodavnica

Posted

Taman mi treba maska zа telefon pa porucih i ja odavde, da vidim oce li biti i kod mene tako brzi. Zahvaljujem!

Posted

Ja sam doplatio za Chinese Post, ne sećam se da li postoji neka besplatna opcija dostave. U svakom slučaju, prihvatili su porudžbinu i poslali je za manje od 24h, pa ako i kod tebe to urade, to je to.

Posted

To je ovaj air mail od 1.22e? Nisam to ni gledao, sad cu da vidim da li moze da se promeni shipping method ili mora novi order.

Posted

Da, uvek biram da doplatim tih 100ak dinara više, da lepo mogu da pratim paket. Recimo dva puta mi paket nije ni dolazio, ovako u principu ne brineš.

• 2 weeks later...
Posted

Naruceno 18og, poslato dan kasnije, jutros stiglo. Najbrza posiljka iz Kine za sada.

Posted

Moca je moje kupace gace navodno narucio pre 10. a jos nisu stigle...

Posted

stigle su mu, nego ih prvo nosi po kući ceo dan