Jump to content

STARCI I UDARCI

Featured Replies

On 25. 10. 2014. at 22:26, Indy said:

Meni gazza vec sad kao Genaro & Antonio. His mission is accomplished.

Što si taki, valjda je sada Entoni Burden

• Replies 442
  • Views 39.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

On 25. 10. 2014. at 22:29, slow said:

Što si taki, valjda je sada Entoni Burden

Entoni je fin covek, bre.

nije to ta vizija.

On 25. 10. 2014. at 22:23, gazza1 said:

Ja kad zadedim ocu da budem kao Genaro i Antonio sa 24Kitchen. Manje od toga ne priznajem. Ili to ili smrt!

ti i vasilije the greshnik po celom svemiru jezdite na letećim veprovima, lajete jedan na drugoga, ljubav cveta, psovke se cenzurišu zvukom sudaranja lonaca i ostalog posuđa - kolko je teška psovka tolko je težak zvuk posude. vasa fura šlem koji koristi kao kotlić dok si ti stručnjak za sečivo. veprovi jedu sa vama, na kraju i sami bivaju pojedeni a vas dvojica umirete u pustinji od gladi uz filozofsku raspravu "reci ne kanibalizmu" i formiranju raznih top lista, što se razvlači u poslednje četiri epizode.

On 25. 10. 2014. at 22:45, maheem said:

ti i vasilije the greshnik po celom svemiru jezdite na letećim veprovima, lajete jedan na drugoga, ljubav cveta, psovke se cenzurišu zvukom sudaranja lonaca i ostalog posuđa - kolko je teška psovka tolko je težak zvuk posude. vasa fura šlem koji koristi kao kotlić dok si ti stručnjak za sečivo. veprovi jedu sa vama, na kraju i sami bivaju pojedeni a vas dvojica umirete u pustinji od gladi uz filozofsku raspravu "reci ne kanibalizmu" i formiranju raznih top lista, što se razvlači u poslednje četiri epizode.

:wub:

to je vec bolje.

saglasan!

ja bih to gledala!!  :lolol:

nije realno, pojo bi ga gazara sa sve bradom i cvikerima, odma posle prvog detoksa.

trazi mu organizam, jebiga :(

nije to realna akciona serija već hedonistički gastronomsko filozofski putopis

On 25. 10. 2014. at 15:05, maheem said:

ja sam mrtav ima već par godina

+1
  On 26. 10. 2014. at 10:23, maheem said:

nije to realna akciona serija već hedonistički gastronomsko filozofski putopis

pa ne kazem da ga ne bi savrseno pripremio. slow food fazon :(

Posto nisam neki gurman, mene bi vise zanimale te top liste koje bi sastavljali. 

moja buducnost je barem izvesna -

image.jpg

uzas. sve te mrtve zivotinje na tvom mlohavom telu.