October 25, 201410 yr Meni gazza vec sad kao Genaro & Antonio. His mission is accomplished. Što si taki, valjda je sada Entoni Burden
October 25, 201410 yr Ja kad zadedim ocu da budem kao Genaro i Antonio sa 24Kitchen. Manje od toga ne priznajem. Ili to ili smrt! ti i vasilije the greshnik po celom svemiru jezdite na letećim veprovima, lajete jedan na drugoga, ljubav cveta, psovke se cenzurišu zvukom sudaranja lonaca i ostalog posuđa - kolko je teška psovka tolko je težak zvuk posude. vasa fura šlem koji koristi kao kotlić dok si ti stručnjak za sečivo. veprovi jedu sa vama, na kraju i sami bivaju pojedeni a vas dvojica umirete u pustinji od gladi uz filozofsku raspravu "reci ne kanibalizmu" i formiranju raznih top lista, što se razvlači u poslednje četiri epizode.
October 25, 201410 yr ti i vasilije the greshnik po celom svemiru jezdite na letećim veprovima, lajete jedan na drugoga, ljubav cveta, psovke se cenzurišu zvukom sudaranja lonaca i ostalog posuđa - kolko je teška psovka tolko je težak zvuk posude. vasa fura šlem koji koristi kao kotlić dok si ti stručnjak za sečivo. veprovi jedu sa vama, na kraju i sami bivaju pojedeni a vas dvojica umirete u pustinji od gladi uz filozofsku raspravu "reci ne kanibalizmu" i formiranju raznih top lista, što se razvlači u poslednje četiri epizode.
October 26, 201410 yr nije realno, pojo bi ga gazara sa sve bradom i cvikerima, odma posle prvog detoksa. trazi mu organizam, jebiga :(
October 26, 201410 yr nije to realna akciona serija već hedonistički gastronomsko filozofski putopis pa ne kazem da ga ne bi savrseno pripremio. slow food fazon :(
October 26, 201410 yr Posto nisam neki gurman, mene bi vise zanimale te top liste koje bi sastavljali.