October 25, 201410 yr - In UK: by 2025, % aged 65+ will outnumber under-25’s for first time in history. Valjda je i ovde slican trend, sto znaci da mozemo da se nadamo da cemo biti apsolutna vecina za par decenija i da cemo lako moci da ponizavamo klince i sprecavamo njihovo napredovanje. Drugde ce da bude sasvim obratno: A iz ovoga proizilazi da ce nas Hella imati pune ruke posla kad bude u penziji da bistri po Daily Mailu i izvestava nas (prezivele) o tome po forumu:
October 25, 201410 yr ^ ja kad vidim naslov topika, sve mislim da je o pedofiliji :/ Edited October 25, 201410 yr by ordi
October 25, 201410 yr ista je prica i sa kosovom. potpuno obrnut demografski trend u odnosu na komsiluk. srbija, bih, kroacija, prosecna starost vec preko 40 (da ne wikipedujem u sitne sate) a kosovo je <25. zakljucke ne bih izvodio, ne samo zato sto ni sam ne zelim da ih cujem.
October 25, 201410 yr ja kad vidim naslov topika, sve mislim da je o pedofiliji :/ Ja kad ga vidim (sve u caps lock) mislim da ga je startovao 3opge.
October 25, 201410 yr ja sam mislela da starimo na ovom topilu, a ne da mremo. i to pre pete strane <_< km pocela o dugovecnosti, a mi starci odmah navalili na umiranje. p.s. primecujem diskriminaciju zena u naslovu teme. -_-
October 25, 201410 yr p.s. primecujem diskriminaciju zena u naslovu teme. -_- Шта си навалио ко смрт на бабу?
October 25, 201410 yr km pocela o dugovecnosti, a mi starci odmah navalili na umiranje. p.s. primecujem diskriminaciju zena u naslovu teme. -_- nije moje da insistiram, situacija je dovoljno teshka i bez toga ^_^
October 25, 201410 yr i to nesto govori, ovamo starci i udarci, a sa zenske strane mogu da se setim samo one gde se pominje juha. edit. e da, i ovo sto kaze namenski, smrt i baba. Edited October 25, 201410 yr by Takeshi
October 25, 201410 yr i to nesto govori, ovamo starci i udarci, a sa zenske strane mogu da se setim samo one gde se pominje juha. edit. e da, i ovo sto kaze namenski, smrt i baba. nepravda pa to ti je ^_^
October 25, 201410 yr nepravda pa to ti je ^_^ Mnogo me kopkao tvoj natpis iznad avatara. Bez starice nema udarice!
October 25, 201410 yr Ja kad zadedim ocu da budem kao Genaro i Antonio sa 24Kitchen. Manje od toga ne priznajem. Ili to ili smrt!
October 25, 201410 yr Ja kad zadedim ocu da budem kao Genaro i Antonio sa 24Kitchen. Manje od toga ne priznajem. Ili to ili smrt! jao jeste edip@indi. i mene to brine brinulo, da li ima za dame ^_^ Edited October 25, 201410 yr by gospa buba