aram Posted November 4, 2014 Share Posted November 4, 2014 da citiram hamleta - tja :D mada, generalno sam zadovoljan, osim sto bi mi dobro doslo jos par nula na racunu :) Link to comment
gagorder Posted November 4, 2014 Share Posted November 4, 2014 Ja sam istrcala maraton pre tridesete. Od koga je - dosta je. Ponosni smajli. Link to comment
Milogled Bluff Posted November 4, 2014 Share Posted November 4, 2014 Je l ste imali jos neke planove vezane za godine - tipa, uradicu to i to do 30-te? I kako ste se pokazali :D Pomerio sam sve za jednu dekadu I ustanovio da sam opet u cajtnotu :( Link to comment
gagorder Posted November 4, 2014 Share Posted November 4, 2014 Pa pomeri opet ;) Znam jednog sto je samo objavio da je on pomerio podne. Pa svet neka se ravna. Link to comment
aram Posted November 4, 2014 Share Posted November 4, 2014 Ja sam istrcala maraton. :hail: Link to comment
Leia Posted November 5, 2014 Share Posted November 5, 2014 i ja sam sve obračunao i, kao što već rekoh, cilj mi je u životu doživeti stotu. ziv bio! :D da je vise ovakvih matoraca gde bi nam kraj bio... Link to comment
Paul Posted November 5, 2014 Share Posted November 5, 2014 i ja odlucio dozivjeti stotu...pod uslovom da ne gorim u paklu :D Link to comment
Recommended Posts