aram Posted November 4, 2014 Posted November 4, 2014 da citiram hamleta - tja :D mada, generalno sam zadovoljan, osim sto bi mi dobro doslo jos par nula na racunu :)
gagorder Posted November 4, 2014 Posted November 4, 2014 Ja sam istrcala maraton pre tridesete. Od koga je - dosta je. Ponosni smajli.
Milogled Bluff Posted November 4, 2014 Posted November 4, 2014 Je l ste imali jos neke planove vezane za godine - tipa, uradicu to i to do 30-te? I kako ste se pokazali :D Pomerio sam sve za jednu dekadu I ustanovio da sam opet u cajtnotu :(
gagorder Posted November 4, 2014 Posted November 4, 2014 Pa pomeri opet ;) Znam jednog sto je samo objavio da je on pomerio podne. Pa svet neka se ravna.
Leia Posted November 5, 2014 Posted November 5, 2014 i ja sam sve obračunao i, kao što već rekoh, cilj mi je u životu doživeti stotu. ziv bio! :D da je vise ovakvih matoraca gde bi nam kraj bio...
Paul Posted November 5, 2014 Posted November 5, 2014 i ja odlucio dozivjeti stotu...pod uslovom da ne gorim u paklu :D
Recommended Posts