Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

SUPERHEROES - because we need them

Featured Replies

Ako je neko gledao, pisite sa spoiler tagovima, bice belaja -_-

Edited by goofs

• Replies 941
  • Views 90.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Pokojni Ruxin
    Pokojni Ruxin

the batman je za početak pravi film, što ga odmah stavlja u drugi koš u odnosu na marvelove luna-parkove (da parafraziram martija), koje ja lično i dalje rado gledam ali ne mogu se praviti da ne ispar

• *edited by mod
    *edited by mod

Odličan je Betmen. Jeste da nema Brus Vejna i da je pauza na pola potpuno nepotrebna ali se sve nadoknadi atmosferom i Gotamom. Čak je i negativac poprilično dobar. Definitivno je od svih Betmena ovaj

• Ko ne gleda WandaVision... greši. Za sada je bolje od pola Marvel filmova.

Posted Images

Nisam gledavao i ne znam spojlere ali pretpostavljam da umire/nestaje cela glumacka postava kojoj istice ugovor snimanja daljih filmova. :fantom:

Sinoć poslije utakmice pogledao predzadnju epizodu Flasha, gostovali Danny Trejo, Jason Mewes i Kevin Smith. Simpa.

On 25.4.2018. at 13:41, Plavimost said:

Priča se da Infinity War razbija

Da je kraj ludilo

Gledao večeras, meni totalno očekivan kraj. Ako hoće neko spoilere... pitajte.

Odgledao i ja, zadovoljan sam. Ovo je jbno najkompleksniji film u istoriji kinematografije, imao je uvod od 15 i kusur filmova i preko 30 bitnih likova. I mislim da su uspeli da to sve dosta dobro uklope i ishendlaju, dobar je tajming filma, dovoljno mracan, a opet smesan i zabavan.

I mislim da su odradili odlican posao sa trejlerima, skoro sve scene iz trejlera se desavaju u prvih pola sata filma, prakticno nula ozbiljnih spojlera mozes da vidis u njima.

Odličan

Dosta zafrkancije

I am Steve Rogers :rolf:

Do jaja.

Ima li nekog abera za treću sezonu DD?

Prvo Luke Cage.

Sent from my KIW-L21 using Tapatalk

• 2 weeks later...

Почех да гледам Џесику и у првој епизоди је било толико глупости да ја не вјерујем. Након онако добре прве сезоне, тачно нису знали шта да раде изгледа. Натјераћу се да погледам још једну-двије, ако се не поправи, немам намјеру ићи до краја.

Иначе, Панишер и прва сезона Џесике су нешто најбоље од суперхеројских серија.

@ArleKino jesi doterao do kraja Flasha i Erova? Na sta lici?

Ja sam pri kraju prve sezone JJ (deseta epizoda) i ovo je dosta dobro (no vidim po vasim komentarima, da je druga sezona dosta slabija).

Pa manje vise zamisli prvu sezonu bez Kilgrejva i Luke Kejdža a sa pojacano annoying sestrom u plotu na silu.

Da da... selebriti sestra se ponasa potpuno besmisleno i to bas dosta nervira. Jos kad joj se pridruzi sajdsou Bob u tim glupostima...  al opet dzesika je :heart:... sledeca sezona ili spinof ce verovatno biti jos gori :(

• Author
10 hours ago, goofs said:

@ArleKino jesi doterao do kraja Flasha i Erova? Na sta lici?

nisi mene pitao, al da kazem :D

ideja ove sezone erova nije bila losa i sam kraj je ok, zanimljiva postavka za narednu sezonu (mozda u njoj vidimo realizovan scenario za green arrow film, super max, koji je bio u planu davnih dana, ima tome mozda i vise od 10 godina) ali je izvedba svega bila jako losa cak i za erov standarde. 

kod flesha ko prezivi svu onu pseudonauku i patetiku, ubice ga "ti to mozes, mi to mozemo, pronadji snage i dobrog u sebi" tlapnje. aaa majko, udavise!