July 24, 2025Jul 24 2 hours ago, Amos said:Počnemo mi da gledamo neki Marvel. Kad mi sve nešto poznato, a ne znam radnju. Ispostavi se da smo ga već dva puta počinjali, jednom sam zaspao tokom uvodnog fajta, a drugi put sam ga toliko izhejtovao da smo ugasili film posle te scene. Ona plavuša koja glumi Irulan u Dini slaže redom njih 30 nindža kobri.Dok opet ne zaboravim, pustimo pa izrejdžujem i četvrti put.To je Thunderbolts i to je najbolji MCU film unazad nekoliko godina. Samo napominjem, sasvim je ok da ti nije legao i da ti je dojadilo.Marvel je peakovao sa Infinity/Endgame, sve posle toga je ceđenje suve drenovine, ukupno 4 dobra filma su izdata, od kojih se dva maksimalno oslanjaju na nostalgiju. A između toga je more mediokriteta, dosade i već vidjenog, poslednji Kpt Amerika je skandalozno loš, žali bože bačenih megabajta na kiosku. Ne ide im u prilog ni to što su najvoljenije heroje zamenili inferiornim verzijama, zato sad apsolutno sve karte koje imaju bacaju na sledeće Avendžerse, ako im ni to ne prođe vrlo lako može da se desi da zavrnu slavinu.Imho i ovaj Supermen bi bio mnogo bolje primljen da ne postoji ovoliko zasićenje superherojima.
July 24, 2025Jul 24 5 minutes ago, goofs said:To je Thunderbolts i to je najbolji MCU film unazad nekoliko godina. Samo napominjem, sasvim je ok da ti nije legao i da ti je dojadilo.Iskreno, nisam ga pogledao dalje od tih prvih 10 minuta tako da ne kritikujem, koliko mi je posle Andora baš sve smeće.
August 26, 2025Aug 26 Pogledao i ja Supermena, nemam puno da pridodam na već rečeno o filmu, dosta dobar, Džejms Gan izgleda da baš dobro konta stripove i njihov prenos na film. Uvek ima određenu dozu ozbiljnosti u zapletu, ali je generalno šareniš, zajebancija i dobra muzika. Supermen mu je možda čak i najlošiji od pet filmova koje je radio, ali se lestvice baš visoke i uliva poverenje za naredna DC ostvarenja.Kripto mi je bio do jaja, i skvo i ja smo baš mušterije za pseći vid zabave, Leks Lutor je oooodličan i sad posle ovoga stvarno ne znam šta je Snajder mislio za onim Ajzenbergom, sačuvaj me bože. Korensvet je sasvim dobar, doduše Kavil mi je bolji kao Superman pojava, no čini mi se da ovom bolje stoji uloga Klarka. Justice Gang je sasvim fin dodatak, Mr Terrific prijatno iznenađenje, Radovan, kako ste ga prozvali, je smehotres. Nije mi se preterano dopao onaj deo sa džepnim univerzumom, ne volim te procepe u realnosti, dimenzijama, vremenima itd, ali ok.
August 26, 2025Aug 26 Džin Hekmen je bio odličan Leks Lutor (u dva filma, četvrti film je sačuvaj bože), ali skroz drugačiji lik od ovog, a i ti filmovi su više vanila.
November 7, 2025Nov 7 Čekaj, a druga sezona Peacemakera? Meni zabavna kao i prva, ako ne i bolja.On 24. 1. 2022. at 10:56, Amos said:Špica sabija, po ceo dan pevušim stvar i zamišljam kamene face silly dance.intro S02 još jači Edited November 7, 2025Nov 7 by Zis
November 7, 2025Nov 7 Meni je bila mega-zabavna, samo mi je utisak da je kraj smuljan i da je više radio u svrhu pripreme terena za buduće projekte, nego da zaokruži njegovu priču.Saundtrek je brutalan, žao mi što nema oficijalno izdanje.
November 7, 2025Nov 7 24 minutes ago, goofs said:Saundtrek je brutalan, žao mi što nema oficijalno izdanje.Ma poslužit' će i Spotify plejlista (obje sezone) s verificiranog James Gunnovog profila:
March 26Mar 26 Krenuo Nebojša S02 jednom dosta dobrom epizodom, u svakom pogledu boljom od onoga što smo gledali u S01.
April 30Apr 30 Poslednja sezona The Boys, još tri ep do kraja. U jučeršnjoj je bio jedan lep Supernatural reunion. Edited April 30Apr 30 by oyashirazu
May 6May 6 Završio se Nebojša 2, ja i dalje nisam fan ove iteracije serije, baš ti treba jak ”suspension of disbelief”. U sećanju mi je da one originalne Nebojše nisu bile tolko naivne. Inače, dosta bolja sezona od prve, u suštini pati od istih boljki, ali se bar drži istog zapleta i (uglavnom) istih likova.
May 20May 20 Poslednja sezona Dječaka je krenula obećavajuće, ali se strmopizdila tamo negde oko polovine, za jedan vrlo mlak j zbrzan kraj. Razočaravajuće za nešto što se hajpuje pet godina.