Jump to content

NHL 2014/15.

Featured Replies

dooobro... sad da vidimo kako izgubiti prednost od 3 gola za 40 minuta...

• Author

Moras da slutis, jel da. :mad:

Kakav retardiran gol primismo, sa igracem vise. Srecom te nije usao i onaj sut, dvadesetak sekundi kasnije. :dry:

pa da, ovo su moji Pingvini, v2015. nema tog rezultata koji ne mogu da upropaste. :isuse:

ni pet crnih kutija ne bi pomoglo da se rasvetli ova katastrofa od raspada.

Edited by malkin

mila majko, ovaj tim... najgore je što me ne čudi sve ovo. i sad isključenje :lol:

čestitke Nujorku, opasnu sezonu igraju.

mada mislim da će Tampa do finala.

Edited by malkin

• Author

Umalo i cetvrti, u zavrsnim sekundama regularnog dela meca. :lolol:  :isuse:

Dobro, uzeli smo bod. -_-

• Author

Koliko odbrana je samo imao Fleury, kao na strelistu(40 do sada).

:isuse:

Edited by Miljenko

šta reći... sad vađenje u Njujorku protiv tima koji igra za prednost domaćeg leda. dva poena protiv Bafala nisu dosta. tako im i treba kad već dve nedelje prodaju plejof karte..

• Author

Ma sto prodaju karte nije problem, vec je muka sto ekipa igra kao da je playoff vec gotov.

ma znam nego me već danima nerviraju, zatrpavaju mi inboks mejlovima o kartama a ovamo tim radi sve što može da sledeće nedelje zaigra golf.

kako sad stvari stoje, Otava bi bila zanimljivija u plejofu, ovi naši bi ionako glatko prsli u prvoj rundi.

izgubili smo od oilersa  :isuse:  a wild i flames dobili

jbg, ostaju mi islandersi da ih pratim ako slepci ne uđu u p.o.

Edited by Prospero

nije slučajno što su se Čikago, LA i Boston naosvajali kupova poslednjih godina dok su imali najmanje povreda

ove sezone se Boston i LA nađoše malo bliže vrhu liste i odmah je plejof plasman doveden u pitanje...

kliA1n1.jpg?1

u današnjem NHLu sa malim brojem golova i PP-ova po utakmici ništa bez ozbiljno duge klupe. 

• Author

Boston izgubio od Floride 4-2. Pobeda protiv Sabresa i ulazimo(makar i na penale). :fantom:

Jaromir Jagr (1,799) passed up Ron Francis (1,798) for fourth place on the NHL's all-time scoring list.

traveling-jagrs.jpg

kingsi ne idu u p.o.