April 8, 20159 yr Author Moras da slutis, jel da. Kakav retardiran gol primismo, sa igracem vise. Srecom te nije usao i onaj sut, dvadesetak sekundi kasnije.
April 8, 20159 yr pa da, ovo su moji Pingvini, v2015. nema tog rezultata koji ne mogu da upropaste. ni pet crnih kutija ne bi pomoglo da se rasvetli ova katastrofa od raspada. Edited April 8, 20159 yr by malkin
April 8, 20159 yr čestitke Nujorku, opasnu sezonu igraju. mada mislim da će Tampa do finala. Edited April 8, 20159 yr by malkin
April 8, 20159 yr Author Umalo i cetvrti, u zavrsnim sekundama regularnog dela meca. Dobro, uzeli smo bod. -_-
April 8, 20159 yr Author Koliko odbrana je samo imao Fleury, kao na strelistu(40 do sada). Edited April 8, 20159 yr by Miljenko
April 8, 20159 yr šta reći... sad vađenje u Njujorku protiv tima koji igra za prednost domaćeg leda. dva poena protiv Bafala nisu dosta. tako im i treba kad već dve nedelje prodaju plejof karte..
April 8, 20159 yr Author Ma sto prodaju karte nije problem, vec je muka sto ekipa igra kao da je playoff vec gotov.
April 8, 20159 yr ma znam nego me već danima nerviraju, zatrpavaju mi inboks mejlovima o kartama a ovamo tim radi sve što može da sledeće nedelje zaigra golf. kako sad stvari stoje, Otava bi bila zanimljivija u plejofu, ovi naši bi ionako glatko prsli u prvoj rundi.
April 8, 20159 yr izgubili smo od oilersa a wild i flames dobili jbg, ostaju mi islandersi da ih pratim ako slepci ne uđu u p.o. Edited April 8, 20159 yr by Prospero
April 8, 20159 yr nije slučajno što su se Čikago, LA i Boston naosvajali kupova poslednjih godina dok su imali najmanje povreda ove sezone se Boston i LA nađoše malo bliže vrhu liste i odmah je plejof plasman doveden u pitanje... u današnjem NHLu sa malim brojem golova i PP-ova po utakmici ništa bez ozbiljno duge klupe.
April 10, 20159 yr Author Boston izgubio od Floride 4-2. Pobeda protiv Sabresa i ulazimo(makar i na penale).
April 10, 20159 yr Jaromir Jagr (1,799) passed up Ron Francis (1,798) for fourth place on the NHL's all-time scoring list.