kud u maglu Simoviću Posted October 16, 2014 Author Posted October 16, 2014 srbi i albanci igraju novi meč na neutralnom terenu
wall Posted October 16, 2014 Posted October 16, 2014 Mozda od olaksanja...:)Na BG aerodromu? Sa istom tom zlom policijom?Pa dobro, eto znači nije stalno bilo napeto.
reginald Posted October 16, 2014 Posted October 16, 2014 Ne vjerujem u teorije zavjere. Tko je mogao predvidjeti kako ce se stvari razvijati. Da su igraci Albanije htjeli prekid radi nereda imali su manje ekscentricne nacine da ga isprovociraju. Scenarij o srpskim tajnim sluzbama koje prave false flag attack da bi sabotirale odnose zemalja i EU politiku Srbije je puno zanimljiviji i neke stvari se bolje uklapaju u njega. Samo nisam siguran da je ovo mijesto za raspravu o tome. Dozivljaj vecine je da je to djelo albanskih navijaca. Mozda bas zato sto su igraci Albanije reagirali kako su reagirali. Vidimo da i UEFA gleda na to na ovaj nacin kada je FSA optuzen za unosenje tog transparenta. Oni koju su se najvise upecali na drona su srpski huligani i Albanski igraci. Srpski huligani ne odgovaraju za svoje postupke. Mislim da su i danas ponosni na svoja djela. Cijenu placa FSS.
Krampa Posted October 16, 2014 Posted October 16, 2014 i svi da se vole i ljube :D i piju pivo sa srbima
reginald Posted October 16, 2014 Posted October 16, 2014 @Mister Twister Palo mi je na pamet. Teritorijalne pretenzije Velike Albanije najvise ugrozavaju Kosovo.
Halvard Posted October 16, 2014 Posted October 16, 2014 @Mister Twister Palo mi je na pamet. Teritorijalne pretenzije Velike Albanije najvise ugrozavaju Kosovo. Da, živi nisu od straha. OK, ovo već postaje apsurdno.
Mister Twister Posted October 16, 2014 Posted October 16, 2014 @Mister Twister Palo mi je na pamet. Teritorijalne pretenzije Velike Albanije najvise ugrozavaju Kosovo. Pa Kosovo je Srbija...
MancMellow Posted October 16, 2014 Posted October 16, 2014 @Mister Twister Palo mi je na pamet. Teritorijalne pretenzije Velike Albanije najvise ugrozavaju Kosovo. +1 I teritorijalne pretenzije velike Srbije najviše ugrožavaju Republiku Srpsku.
borris_ Posted October 16, 2014 Posted October 16, 2014 Twister, je li iko u Albaniji (politicari, sportisti ili neko drugi) osudio zastavu i poruku na njoj? Vidim da ni Albanski ambasador nije osudio poruku na zastavi.
MiddleClass Posted October 16, 2014 Posted October 16, 2014 Teritorijalne pretenzije Velike Albanije najvise ugrozavaju Kosovo.
malkin Posted October 16, 2014 Posted October 16, 2014 Twister, je li iko u Albaniji (politicari, sportisti ili neko drugi) osudio zastavu i poruku na njoj? Vidim da ni Albanski ambasador nije osudio poruku na zastavi.jel ovo sad nacionalističko trolovanje? voleo bih da čujem, ako su Dark i Otto voljni da objasne. nisam sarkastičan, najozbiljnije me zanima da shvatim tu perspektivu.
Recommended Posts