yolo Posted October 15, 2014 Posted October 15, 2014 Vrhunac je bila muzika sa razglasa: Cher-Believe, Chic Mystique i neka buzuki turbo budalastina . Cenim da su pustili Annu Oxu da bi ispali smekeri Tarkan brate, Tarkan. Ludilo.
DarkAttraktor Posted October 15, 2014 Posted October 15, 2014 Ako si vec trazio sa kim da me stavis u grupu, eno ti ga Dr Arslanagic koji je potvrdio ono sto sam ja napisao, da ponasanje albanskih igraca u 10-15 min pre sukoba pokazuje nameru da se isprovocira publika a da njihovo grupisanje na centru dok se dron spusta pokazuje da je mozda neko od njih znao gde je bilo planirano da se spusti. Drugim recima, meni se cini kao da je postojao sinhronitet koji tesko mogu proglasiti slucajnim jer sam bio na licu mesta i to video uzivo. aman covece nisu mogli da izvedu korner kolko su ih zatrpavali predmetima. utakmica je vec tu trebala da se prekine i da se uputi prvo upozorenje sa razglasa. a naravno da se tekma prekidala vise puta ne zato sto su se oni nesto valjali nego zato sto su im dva igraca u 10 minuta krvarili iz nosa.
kapetanm Posted October 15, 2014 Posted October 15, 2014 Мислим да је дрон незабележена ствар у аналима УЕФЕ и да сад уопште не знају како то да квалификују
Eraserhead Posted October 15, 2014 Posted October 15, 2014 Kad smo vec kod dronova koji prave sranja.
Блок_64 Posted October 15, 2014 Posted October 15, 2014 (edited) Jutros u busu cujem pandura kako prica da je u Zemun polju (gde on zivi) polupano 5-6 pekara koje drze Albanci (ili Goranci), a usput je provukao da se strani diplomati ne smeju pretresati, tako da nije ni cudo sto je lagano unesen neki upravljac za dron (ako je tacna prica o stricu albanske drzave). Тешко да у Земун пољу има и 5-6 пекара,а камоли да их у том броју држе Горанци или Албанци,свеједно да смо паметни ни једној не би смело ништа да фали,некада треба показати да си велики и добрим делима. Мислим све у свему пандур мало њаке. Edited October 15, 2014 by Блок_64
DarkAttraktor Posted October 15, 2014 Posted October 15, 2014 Мислим да је дрон незабележена ствар у аналима УЕФЕ и да сад уопште не знају како то да квалификују fingers crossed da je tako.
Carolostadien Posted October 15, 2014 Posted October 15, 2014 kralj, sekretar - jasno, svako ima svoje. ali vidjet ćemo uostalom. ja sam uvjeren da je ovdje moguće sve osim da utakmica bude registrirana s 3:0 za Srbiju. to mi je suluda pomisao ako se uzme u obzir da su napadnuti od rulje s tribina. možda će Srbija biti opako kažnjena, možda će Albanija biti opako kažnjena, možda će i jedni i drugi biti opako kažnjeni....ali što se tiče utakmica siguran sam da će biti ili nova (što bi vjerojatno bilo i najpravednije) ili 3:0 za Albaniju. no, vidjet ćemo.
yolo Posted October 15, 2014 Posted October 15, 2014 aman covece nisu mogli da izvedu korner kolko su ih zatrpavali predmetima. utakmica je vec tu trebala da se prekine i da se uputi prvo upozorenje sa razglasa. a naravno da se tekma prekidala vise puta ne zato sto su se oni nesto valjali nego zato sto su im dva igraca u 10 minuta krvarili iz nosa. ovo je potpuno nebitno za ovo o cemu pisem.
kapetanm Posted October 15, 2014 Posted October 15, 2014 Било би добро 3:0 за њих али због пропуста полиције. И објаснити доктору
DarkAttraktor Posted October 15, 2014 Posted October 15, 2014 (edited) @ gazza1 ne, izuzetno je bitno jer ti gledas gomilu nekih zasebnih situacija (zastoj kod objektivne nemogucnosti izvodjenja kornera, zastoj zbog objektivnih povreda, itd) kao nekakav opaki sinhronicitet na delu. edit: a na sve to nabrojano, nama je visio gol u vazduhu u momentu kad je tekma prekinuta Edited October 15, 2014 by DarkAttraktor
John Coltrane Posted October 15, 2014 Posted October 15, 2014 Тешко да у Земун пољу има и 5-6 пекара,а камоли да их у том броју држе Горанци или Албанци,свеједно да смо паметни ни једној не би смело ништа да фали,некада треба показати да си велики и добрим делима. Мислим све у свему пандур мало њаке. Samo prenosim sta sam cuo, a i bili smo svedoci "osvete" nad pekarama, poslasticarnicama itd. nista nas ne sme cuditi. Mozda su u pitanju izbeglice sa KiM kojima se lepi ta etiketa.
Блок_64 Posted October 15, 2014 Posted October 15, 2014 kralj, sekretar - jasno, svako ima svoje. ali vidjet ćemo uostalom. ja sam uvjeren da je ovdje moguće sve osim da utakmica bude registrirana s 3:0 za Srbiju. to mi je suluda pomisao ako se uzme u obzir da su napadnuti od rulje s tribina. Не одлучују играчи дали ће да наставе утакмицу или не,већ делегат.Ако су они позвани да наставе утакмицу а нису хтели онда је то лагано 3-0 за нас и могу да им се бришу сви досадашњи бодови. Е сад ни ја не верујем у овај сценарио,да не кажем просто ми је немогућ јер много ствари треба спаковати у једну казну.А ако се ја питам шта би било најправеднија одлука,по мени педала и нама и њима од данас па наредних 5 година.
badenac Posted October 15, 2014 Posted October 15, 2014 Ajde sto Cana i Baljaj kazu da je to njihova zastava i da su je branili... uzecemo im olaksavajucu okolnost da su bili direktni ucesnici i da su glave vruce... ali jebeni Igli Tare koji je SD Lacija da kaze da je ponosan na igrace sto su branili zastavu?! Ono malo mi je bolesno jer svi znaju da je to mapa Velike, a ne regularne Albanije. Simunic i Hrvati su se makar branili sa - nisam tako mislio, dom je kuca, to nije samo ustaski pozdrav i slicno... ovdje svi do jednoga u medijima podrzavaju branjenje zastave Velike Albanije. To je em bolesno em opasno. Što samo znači da su Cana,Baljal i Tare najobičniji huligani,ništa bolji nego što je to Bogdanov.
Блок_64 Posted October 15, 2014 Posted October 15, 2014 Samo prenosim sta sam cuo, a i bili smo svedoci "osvete" nad pekarama, poslasticarnicama itd. nista nas ne sme cuditi. Mozda su u pitanju izbeglice sa KiM kojima se lepi ta etiketa. Управу си,слажем се са тобом,некоме разбијати локал само зато што је друге вере или нације је једна од највећих будалаштина,мада сам сигуран да нас ни то није обишло синоћ.
yolo Posted October 15, 2014 Posted October 15, 2014 @ gazza1 ne, izuzetno je bitno jer ti gledas gomilu nekih zasebnih situacija (zastoj kod objektivne nemogucnosti izvodjenja kornera, zastoj zbog objektivnih povreda, itd) kao nekakav opaki sinhronicitet na delu. pogledaj ponovo sva tri albanska kornera pa uoci kako su 2 izvedena bez problema a kod treceg je palo gadjanje i sta se tom prilikom desava i koliko traje izvodjenje kornera. ali svejedno, ne pisem o tome i ne zanima me da nastavljam ovu smornu diskusiju.
Recommended Posts