Jump to content
IGNORED

Twin Peaks nova sezona, vreme je za hajp

Lrd

Recommended Posts

Posted

u prevodu:

*pisalo Ridley Scott, ja izmenio.

jbt, nijesam gleda novi tp, al realno je ridli skot poslednji covek u istoriji prostora i vremena koji treba nekome na tu temu da prikenjkava

• 2 weeks later...
  • 1 month later...
Posted
On 9/10/2017 at 2:44 PM, zema said:

Sad cekamo 31. 10. da iziđe nova frostova knjiga

• 1 month later...
Posted

Izašao specijal o snimanju the return. 6h kvalitetnog programa. ima na yt.

Posted

Krecemo od pocetka, sutra vece u 9, rts 2

Posted

pre nego sto je pocela ova poslednja sezona, pogledala sam prvu sezonu ponovo posle 20 i vise godina.... pilot je super bijo, sve posle mi je bilo prilicno iritantno..... da budem preciznija; sva ona slinava ljubakanja, plakanja, drama, patnje, prevare, zavere.. sve u svemu, i kolko sam upuchena, sve sto spada u soap operu... kapiram da je soap opera upotrebljena kao parodija u Tvin Piksu.. recimo u toku desavanja u seriji, s vremena na vreme se prikazuju reklame stvarnih sapunica na TVu....... ali bila sam prilicno iznenadzena kako se mnogo vise secham sveg horora i misterije iz serije, nego sve te sapunice

• 1 month later...
Posted
On ‎12‎.‎01‎.‎2018 at 12:53 AM, Hippie said:

pre nego sto je pocela ova poslednja sezona, pogledala sam prvu sezonu ponovo posle 20 i vise godina.... pilot je super bijo, sve posle mi je bilo prilicno iritantno..... da budem preciznija; sva ona slinava ljubakanja, plakanja, drama, patnje, prevare, zavere.. sve u svemu, i kolko sam upuchena, sve sto spada u soap operu... kapiram da je soap opera upotrebljena kao parodija u Tvin Piksu.. recimo u toku desavanja u seriji, s vremena na vreme se prikazuju reklame stvarnih sapunica na TVu....... ali bila sam prilicno iznenadzena kako se mnogo vise secham sveg horora i misterije iz serije, nego sve te sapunice

Nakon odgledane reprize na RTS2 prilicno mogu da se slozim sa ovim, tj +1. Uz dodatni komentar da su u poslednjih 5-6 epizoda su potpuno upropastili sa Windom Earlom. U poslednjoj epizodi Lora kaze Kuperu u Crvenoj sobi (Black Lodge) Vidimo se za 25 godina. I tako je i bilo (1992-2017) :)

Veceras je Fire Walk with me a od sutra subotom i nedeljom od 22h epizode ovog najnovijeg proslogodisnjeg serijala...

Posted

taj film je los, kolko se secham...... i sve to u vezi twin peaksa mi se smucilo posle ove poslednje sezone -- eto toliko me gosn Lynch razocarao

Posted

Meni uopste nije los, stavise, ali je jezivo mracan...

Posted
9 minutes ago, Hippie said:

taj film je los, kolko se secham...... i sve to u vezi twin peaksa mi se smucilo posle ove poslednje sezone -- eto toliko me gosn Lynch razocarao

da, baš je loš film. 

zaista, ne moram ni ja sve da pročitam

Posted

To je trebalo da bude prvi film u serijalu ,pošto je serija ugašena.

Ali zbog lošeg prijema publike to je bila labudova pesma. 

Stvarno me zanima kako su Frost/Lynch mogli da snime onako nešto i da očekuju da će im neko dati pare za nastavke.

Posted
4 hours ago, mozzer said:

...od sutra subotom i nedeljom od 22h epizode ovog najnovijeg proslogodisnjeg serijala...

jel to sad definitivno ovo novo kad smo matori na svim stranama ekrana? :hihi:

Posted
1 minute ago, gospa buba said:

jel to sad definitivno ovo novo kad smo matori na svim stranama ekrana? :hihi:

O da :)