ToniAdams Posted September 24, 2017 Posted September 24, 2017 u prevodu: *pisalo Ridley Scott, ja izmenio. jbt, nijesam gleda novi tp, al realno je ridli skot poslednji covek u istoriji prostora i vremena koji treba nekome na tu temu da prikenjkava
Apollo Creed Posted October 10, 2017 Posted October 10, 2017 Uskoro u Bgd... https://www.facebook.com/events/278836485938599/
Pečorin Posted November 26, 2017 Posted November 26, 2017 On 9/10/2017 at 2:44 PM, zema said: Sad cekamo 31. 10. da iziđe nova frostova knjiga
teacher Posted January 6, 2018 Posted January 6, 2018 Izašao specijal o snimanju the return. 6h kvalitetnog programa. ima na yt.
ultra plasticni Posted January 11, 2018 Posted January 11, 2018 Krecemo od pocetka, sutra vece u 9, rts 2
Hippie Posted January 11, 2018 Posted January 11, 2018 pre nego sto je pocela ova poslednja sezona, pogledala sam prvu sezonu ponovo posle 20 i vise godina.... pilot je super bijo, sve posle mi je bilo prilicno iritantno..... da budem preciznija; sva ona slinava ljubakanja, plakanja, drama, patnje, prevare, zavere.. sve u svemu, i kolko sam upuchena, sve sto spada u soap operu... kapiram da je soap opera upotrebljena kao parodija u Tvin Piksu.. recimo u toku desavanja u seriji, s vremena na vreme se prikazuju reklame stvarnih sapunica na TVu....... ali bila sam prilicno iznenadzena kako se mnogo vise secham sveg horora i misterije iz serije, nego sve te sapunice
mozzer Posted March 9, 2018 Posted March 9, 2018 On 12.01.2018 at 12:53 AM, Hippie said: pre nego sto je pocela ova poslednja sezona, pogledala sam prvu sezonu ponovo posle 20 i vise godina.... pilot je super bijo, sve posle mi je bilo prilicno iritantno..... da budem preciznija; sva ona slinava ljubakanja, plakanja, drama, patnje, prevare, zavere.. sve u svemu, i kolko sam upuchena, sve sto spada u soap operu... kapiram da je soap opera upotrebljena kao parodija u Tvin Piksu.. recimo u toku desavanja u seriji, s vremena na vreme se prikazuju reklame stvarnih sapunica na TVu....... ali bila sam prilicno iznenadzena kako se mnogo vise secham sveg horora i misterije iz serije, nego sve te sapunice Nakon odgledane reprize na RTS2 prilicno mogu da se slozim sa ovim, tj +1. Uz dodatni komentar da su u poslednjih 5-6 epizoda su potpuno upropastili sa Windom Earlom. U poslednjoj epizodi Lora kaze Kuperu u Crvenoj sobi (Black Lodge) Vidimo se za 25 godina. I tako je i bilo (1992-2017) Veceras je Fire Walk with me a od sutra subotom i nedeljom od 22h epizode ovog najnovijeg proslogodisnjeg serijala...
Hippie Posted March 9, 2018 Posted March 9, 2018 taj film je los, kolko se secham...... i sve to u vezi twin peaksa mi se smucilo posle ove poslednje sezone -- eto toliko me gosn Lynch razocarao
mozzer Posted March 9, 2018 Posted March 9, 2018 Meni uopste nije los, stavise, ali je jezivo mracan...
teacher Posted March 9, 2018 Posted March 9, 2018 9 minutes ago, Hippie said: taj film je los, kolko se secham...... i sve to u vezi twin peaksa mi se smucilo posle ove poslednje sezone -- eto toliko me gosn Lynch razocarao da, baš je loš film. zaista, ne moram ni ja sve da pročitam
Fakundo Sava Posted March 9, 2018 Posted March 9, 2018 To je trebalo da bude prvi film u serijalu ,pošto je serija ugašena. Ali zbog lošeg prijema publike to je bila labudova pesma. Stvarno me zanima kako su Frost/Lynch mogli da snime onako nešto i da očekuju da će im neko dati pare za nastavke.
gospa buba Posted March 9, 2018 Posted March 9, 2018 4 hours ago, mozzer said: ...od sutra subotom i nedeljom od 22h epizode ovog najnovijeg proslogodisnjeg serijala... jel to sad definitivno ovo novo kad smo matori na svim stranama ekrana?
mozzer Posted March 9, 2018 Posted March 9, 2018 1 minute ago, gospa buba said: jel to sad definitivno ovo novo kad smo matori na svim stranama ekrana? O da
Recommended Posts