Ayatollah Posted March 8, 2020 Posted March 8, 2020 On 7.3.2020. at 16:44, Moća said: Ti rece da ces da predjes u samostalne vode a ne da se jebavas sa tim majstorima vise. Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Ta odluka nije tako jednostavna kada tvoj prihod čini 2/3 kućnog prihoda, a trošiš cca 1000 evra mesečno na raznorazne terapeute i logopede za decu...
Moća Posted March 9, 2020 Posted March 9, 2020 Ma znam jbg. najveći problem bi bio taj početak dok se ne razradi posao.
Frank Pembleton Posted March 11, 2020 Posted March 11, 2020 Šabačka advokatica Vere Palinkaš dobila je prijavu disciplinskom tužiocu Advokatske komore Šapca jer je pre četiri meseca, u novembru, u restoranu „Euforija“ naručila Bajaginu pesmu „Pada vlada“. Bizarnost ovog slučaja je utoliko veći što je vođa orkestra odbio da otpeva ovu poznatu Bajaginu pesmu iz filma „Profesionalac“.https://www.danas.rs/drustvo/dobila-prijavu-jer-je-narucila-bajaginu-pesmu-pada-vlada/... Shiit has hit the fan...
bejzbolka Posted April 1, 2020 Posted April 1, 2020 Dupeuvlakac Gostiljac predlozio Vladi da uredbom ozakoni sudjenja preko Skajpa. Vlada ga poslusala.
bejzbolka Posted April 9, 2020 Posted April 9, 2020 (edited) Deo drugi http://rs.n1info.com/Vesti/a586656/Advokati-uputili-zahtev-AKS-da-povuce-sve-advokate-sa-Skajp-sudjenja.html Edited April 9, 2020 by bejzbolka Ispravljanje linka
Hamlet Strašni Posted April 20, 2020 Posted April 20, 2020 Elem, gledao sam sada ovu uredbu o korišćenju sredstava. Paušalci bez zaposlenih i sa samo jednim računom (ja), ne moraju ništa da rade, samo će im u nekom trenutku pare biti uplaćene na račun. Jedino što me zbunjuje je što kaže da direktna davanja smeju da se koriste samo za isplatu plata i naknada zaposlenim. Da li to znači da ja te pare moram da prebacim na svoj tekući račun koji imam i da ne smem sa namenskog računa npr da platim porez ili ing pro tim parama?
ultra plasticni Posted June 18, 2020 Posted June 18, 2020 Da li neko od kolega može da baci neki info o kolegi Živku Dedoviću iz BGa na pm?
Godfrey Posted June 19, 2020 Posted June 19, 2020 Uh, tesko da ce to neko uraditi. Moje misljenje, apsolutno sve najbolje 
bejzbolka Posted July 24, 2020 Posted July 24, 2020 SNS dupeuvlakaci iz komore u klasicnom vucicevskom maniru zakukali sto ih advokati prozivaju po drustvenim mrezama. Inace, radi se o grupi koja je vlast u komori preuzela upravo sireci najgnusnije lazi po Viber grupama o tadasnjim predsednicima AKB i AKV, da bi potom odrzali svoje izbore i uz pomoc SNS se ustolicili u fotelje. Viktor Gostiljac je izabran na skupstini na kojoj nije bilo kvoruma, a u vreme izbora nije ispunjavao uslov o dovoljnom broju godina rada u advokaturi, a koji je neophodan za kandidaturu. O njihovom zestokom suprotstavljanju rezimu najbolje govori to sto redovno gostuju u emisiji Kafa sa Djukom. Inace, Djuka je sacekao da oni preuzmu komoru da se upise kao advokat, jer je dobio signal da ga Soskicev UO nece primiti.
Frank Pembleton Posted July 24, 2020 Posted July 24, 2020 Čekaj jel to advokati imaju danas neki protest? .... Shiit has hit the fan!
napadaj Posted July 24, 2020 Posted July 24, 2020 Ista ovakva saopštenja pišu navijačke grupe - nemojte, grobari, mi smo apolitični, u prethodne tri godine smo proterali izdajnike i neprijatelje Partizana, moramo biti jedinstveni bla bla...
Moća Posted July 24, 2020 Posted July 24, 2020 26 minutes ago, Frank Pembleton said: Čekaj jel to advokati imaju danas neki protest? .... Shiit has hit the fan! Da, valjda u 14h.
Miguel Posted July 24, 2020 Posted July 24, 2020 Шта је тема/повод за протест?Послато са Mi A1 помоћу Тапатока
bejzbolka Posted July 24, 2020 Posted July 24, 2020 Bio je ako se ne varam prosle nedelje protest ispred Ministarstva pravde, povodom policijske brutalnosti na nedavno odrzanim protestima. https://www.pravda.rs/2020/7/14/ustali-i-advokati-drzava-krsi-zakone-na-decu-poslali-konjice-i-hamere/ Nisam siguran za danas, moguce da je isti povod. Naravno, komora se oglasila i saopstila da ona ne stoji iza protesta.
bejzbolka Posted July 24, 2020 Posted July 24, 2020 https://beta.rs/vesti/drustvo-vesti-srbija/130845-advokati-podrzavaju-lekare-iz-grupe-ujedinjeni-protiv-kovida
Recommended Posts