Apollo Creed Posted October 8, 2018 Posted October 8, 2018 Pitanje za nekog adv. sa forumu ( ako nije tajna): Koliko iznose mesečni porezi i doprinosi za nekog adv.početnika ( može i okvirna cifra)?
Moća Posted October 8, 2018 Posted October 8, 2018 Zavisi od toga an kojoj adresi mu je kancelarija. Meni u Jagodini mesečno oko 18k.
Ayatollah Posted October 8, 2018 Posted October 8, 2018 (edited) 6 hours ago, Moća said: Zavisi od toga an kojoj adresi mu je kancelarija. Meni u Jagodini mesečno oko 18k. I meni na NBG je otprilike toliko, a i na Vračaru je bilo isto. Zdravstveno oko 9 hiljada, porez i PIO oko 4, nezaposlenost 500 dinara. Edited October 8, 2018 by Ayatollah
Lezilebovich Posted November 1, 2018 Posted November 1, 2018 vrana vrani oči ne vadi Quote Grupa beogradskih advokata optužila je niškog advokata Srđana Aleksića za finansijske i druge zloupotrebe u vezi sa podnošenjem tužbi učesnika rata na Kosovu i Metohiji 1999. za isplatu ratnih dnevnica i najavila da će ga tužiti Specijalnom tužilaštvu za organizovani kriminal.
Moća Posted November 1, 2018 Posted November 1, 2018 Sta je on tu mogao da zloupotrebi da osteti druge? Jedino ako im je zasmetalo sto je pokupio hiljade predmeta pre njih.
nautilus Posted November 1, 2018 Posted November 1, 2018 u ovoj prici navijam za aleksica. covek zastupa veterane kojima drzava odbija da isplati dnevnice. nema trika da je tacno ovo da nekoga zastupa bez punomocja. a finansijska malverzacija je verovatno u tome sto ne naplacuje po obavljenoj radnji nego ceka uspeh spora pa novac uzima na kraju, kad se ljudi naplate. mislim, ne znam coveka, ali bar pola ovih optuzbi su teske gluposti.
ultra plasticni Posted November 23, 2018 Posted November 23, 2018 (edited) Jel se za diskriminaciju na radu ide sa AT kao za neprocenjivi radni spor ili po regularnoj tarifi prema materijalnoj steti koja je trazena pored utvrdjenja? Edited November 23, 2018 by ultra plasticni
halloween Posted December 25, 2018 Posted December 25, 2018 http://www.rts.rs/page/radio/ci/story/28/radio-beograd-2/3365855/govori-da-bih-te-video.html Trenutno na Radio Beogradu 2/3, ali srećom ima i snimak. Uživam.
Ayatollah Posted September 24, 2019 Posted September 24, 2019 Počeo mi danas due diligence za Komercijalnu banku i trajaće 6 nedelja barem , a imamo između 10 i 15 hiljada dokumenata u data roomu . Svaki dan do kraja oktobra po 10 sati posla na dan u proseku
Ayatollah Posted September 25, 2019 Posted September 25, 2019 10 hours ago, Moća said: Zar ne rece da ces da predjes u solo vode? Nisam još...
BWA Posted September 25, 2019 Posted September 25, 2019 1 hour ago, Ayatollah said: Nisam još... koliko iznosi upisnina za upis u imenik advokata u srbiji?
Recommended Posts