December 28, 20168 yr RTS kaže da je objavila da završava karijeru. Ne znam odakle im info, kasno sam se uključila.
December 28, 20168 yr Author Navijace se za Stricovu i Cibulkovu, lepuskaste Cehoslovakinje sa manjkom misica, ali vajnim karakterom. Belinda moze neki penzos dubl sa Svajnstajgericom. Zasto ne volis Belindu :(
December 28, 20168 yr Author Gotovo je. Hvala Ani za Rg ali morala je punooo više da ostvari. Steta :(
December 28, 20168 yr Kaze li da ju je Sirs podrzao u tome ili je sama donela odluku? U vreme kad Serena ne zna gde udara, a Azarenka se povukla s razlogom, mogla je vala posteno da zategne jos jednu sezonu. Edited December 28, 20168 yr by Malvo
December 28, 20168 yr Pametan potez :) Čestitke na svakako zavidnoj karijeri. Mogla je možda više, ali možda i manje... Sa onako krhkim mentalnim sklopom mislim da je iskoristila svoj talenat. Znamo da je tenis psihološka igra koliko i fizička, a ona je tu realno bila baš slaba. Sent from my Nexus 6P
December 28, 20168 yr Bila prva na svetu, osvojila Rolan Garos...moglo je i vise mozda, al nije ni malo! Nek joj je sa srecom! :)