svashtabezneshto Posted December 28, 2016 Posted December 28, 2016 RTS kaže da je objavila da završava karijeru. Ne znam odakle im info, kasno sam se uključila.
Cash Posted December 28, 2016 Author Posted December 28, 2016 Navijace se za Stricovu i Cibulkovu, lepuskaste Cehoslovakinje sa manjkom misica, ali vajnim karakterom. Belinda moze neki penzos dubl sa Svajnstajgericom. Zasto ne volis Belindu :(
Cash Posted December 28, 2016 Author Posted December 28, 2016 nema na njenom fb jos nista Ana nema fb
svashtabezneshto Posted December 28, 2016 Posted December 28, 2016 Ima https://www.facebook.com/anaivanovic/?fref=ts
Cash Posted December 28, 2016 Author Posted December 28, 2016 Gotovo je. Hvala Ani za Rg ali morala je punooo više da ostvari. Steta :(
Malvo Posted December 28, 2016 Posted December 28, 2016 (edited) Kaze li da ju je Sirs podrzao u tome ili je sama donela odluku? U vreme kad Serena ne zna gde udara, a Azarenka se povukla s razlogom, mogla je vala posteno da zategne jos jednu sezonu. Edited December 28, 2016 by Malvo
Frank Pembleton Posted December 28, 2016 Posted December 28, 2016 Ma nek je živa i zdrava i neka uživa! ....shit has hit the fan...
Mil@n Posted December 28, 2016 Posted December 28, 2016 Pametan potez :) Čestitke na svakako zavidnoj karijeri. Mogla je možda više, ali možda i manje... Sa onako krhkim mentalnim sklopom mislim da je iskoristila svoj talenat. Znamo da je tenis psihološka igra koliko i fizička, a ona je tu realno bila baš slaba. Sent from my Nexus 6P
Nesh Posted December 28, 2016 Posted December 28, 2016 Bila prva na svetu, osvojila Rolan Garos...moglo je i vise mozda, al nije ni malo! Nek joj je sa srecom! :)
Recommended Posts