copkillah Posted July 14, 2016 Posted July 14, 2016 Ona nikad nije bila po ukusu prosečnog Srbina, koji je mnogo više voleo Jecu. Jeca se svojim ponašanjem uvek mnogo bolje uklapala u prosečan majndset, ono, uvek je imala opravdanje kada izgubi, uvek su to bili neki spoljni faktori, nikada do nje. Pamtim i onaj jeftini populizam kako "i povređena igra za Srbiju", što je za nju bila win-win situacija, iako je maloumno igrati povređen jer tako zauzimaš mesto nekome ko je spreman. Ako pobedi - heroina, ako izgubi - jbg bila je povređena. S druge strane Ana koja je bila solidno povučena i koja je uvek bila trn u oku zbog toga što se mahom zabavljala sa strancima.
ToniAdams Posted July 14, 2016 Posted July 14, 2016 Nikad mi nije bila simpaticna. Jebiga, verovatno je problem u meni. gej
duda Posted July 14, 2016 Posted July 14, 2016 Ona nikad nije bila po ukusu prosečnog Srbina, koji je mnogo više voleo Jecu. Jeca se svojim ponašanjem uvek mnogo bolje uklapala u prosečan majndset, ono, uvek je imala opravdanje kada izgubi, uvek su to bili neki spoljni faktori, nikada do nje. Pamtim i onaj jeftini populizam kako "i povređena igra za Srbiju", što je za nju bila win-win situacija, iako je maloumno igrati povređen jer tako zauzimaš mesto nekome ko je spreman. Ako pobedi - heroina, ako izgubi - jbg bila je povređena. S druge strane Ana koja je bila solidno povučena i koja je uvek bila trn u oku zbog toga što se mahom zabavljala sa strancima. daj bre ne svodi sve na taj jefiini kliše mnogi su ovde navijalii za jelenu jer naprosto misle da igra lepši tenis takođe, mislim da su se mnogi opredelili za anu ili jelenu, još pre nego što je ana počela da se zabavlja sa strancima, kakve to zaboga ima veze, tj, ima veze samo za imbecile i ne možeš sve da svodiš na to, kao i da za one koji navijaju više za jelenu, kažeš da je to zato što se ana zabavlja sa strancima
copkillah Posted July 14, 2016 Posted July 14, 2016 mnogi su ovde navijalii za jelenu jer naprosto misle da igra lepši tenis jer živimo u zemlji teniskih esteta i stručnjaka :0.6:
duda Posted July 14, 2016 Posted July 14, 2016 jer živimo u zemlji teniskih esteta i stručnjaka :0.6: pa vidi, svi maltene koje znam, i koji gledaju i ne gledaju tenis, misle da je ana luče, simpatična itakoto ne zam nikoga ko joj zamera zbog toga što se ne zabavlja sa srbinom oni pak, koji prate tenis, navijaju za anu ili jelenu i to nema veze sa tim sa kime se devojke zabavljaju
Timmy Posted July 14, 2016 Posted July 14, 2016 mnogi su ovde navijalii za jelenu jer naprosto misle da igra lepši tenis Ne verujem da postoje vise od dve osobe kojima je Jelenin tenis lep :)
Ayatollah Posted July 14, 2016 Posted July 14, 2016 (edited) Evo mog doprinosa ovoj debilnoj raspravi. Mene je Ana oduvek nervirala pre svega zbog toga što je u pitanju brutalno glupa osoba, bez ikakve lične harizme. Slušati je kako priča izaziva ozbiljan transfer neprijatnosti - em trabunja, em to radi na iritantan način. Ona je samo imala sreće da joj priroda podari vrhunski izgled, kao i da pokupi usput određene manire, koji u zbiru daju određeni glamur koji se može dobro prodati - od manekenisanja do provodadžisanja po visokim krugovima. Van toga ona je skoro bez sadržaja, i kao sportista i kao osoba. Da je izgledala prosečno, o njoj bi se pričalo kao i o Jeleni, tu i tamo, niko se ne bi mnogo interesovao za njen privatni život osim dokonih treš novinara. Iritira mene i Jelena, ali iz drugih razloga - pre svega što mislim da je u pitanju nadobudna seljančura. No, ko da je to sad mnogo bitno. Edited July 14, 2016 by Ayatollah
Shan Jan Posted July 14, 2016 Posted July 14, 2016 Bog te mazo, pa valjda je jasno da ceo ovaj topic postoji jer je anchi vrhunska riba. Ja prvi priznajem da nikad nisam pocuo ni jedan njen intervju nit me je zanimalo iako je kao pratim :D
Duci Simonovic Posted July 14, 2016 Posted July 14, 2016 Dajte di je vrhunska, građena ko konan jebote
Mil@n Posted July 14, 2016 Posted July 14, 2016 Ma kakav konan, pre godinu dve je toliko smršala da je to bilo tragično, žali bože onoliko mesa nestalog ili ti onoliko Ane Ivanović manje. A ni pre nije bila konan, već malko onako, jača, baš kako valja.
Shan Jan Posted July 14, 2016 Posted July 14, 2016 Milan jel imas ti 2 metra, kad se vec palis na anichku?
Mil@n Posted July 14, 2016 Posted July 14, 2016 Milan jel imas ti 2 metra, kad se vec palis na anichku? Što moram da imam dva metra da bi se palio na nju? Btw, ne palim se, samo ko kaže da nije stvarno, stvarno retko lepa, sere ko foka. Međutim, ono što navede drug Ajatolah čini je poprilično neseksualnom.
Recommended Posts