Кристофер Лумумбо Posted September 8, 2014 Posted September 8, 2014 Hm ima li tentacle monster, daj link!?! Zabranjeno je, jebat ce me flegma.
Tsai Posted September 8, 2014 Posted September 8, 2014 Simpatisem oba igraca, uzivacu u finalu i bice mi drago ko god da pobedi :) +1 Mada malo vise naginjem ka Nishikoriju, iskreno.
Mil@n Posted September 8, 2014 Posted September 8, 2014 Mene bi svaki pogled na Nišikorija podsećao kako je još jedan u plejadi onih koji su preko Novakovih leđa dogurali do najvećih uspeha u karijeri, tako da, ne hvala, neću gledati.
Garnirung Posted September 8, 2014 Posted September 8, 2014 Kei se poprilično sasrao, Marina ide serva i eto seta.Čak je i u razmenama delovao bolje od Japanca
Roger Sanchez Posted September 8, 2014 Posted September 8, 2014 zahvaljujem bratskoj bjelorusiji na kojotu™
Roger Sanchez Posted September 8, 2014 Posted September 8, 2014 Čila lomi već drugi put. sofa, sogud.
Garnirung Posted September 8, 2014 Posted September 8, 2014 Marin ga razvaljuje ravnim udarcima. Nema Kei čime ovde da se odbrani morao bi Čilić ozbiljno da krene da maši, da bi ovo postalo zanimljivo
valter Posted September 8, 2014 Posted September 8, 2014 Cestitka Cilicu za osvojeni GS.Zasluzeno.Ne mogu vise da gledam ovo rasturanje.Zao mi Nisikorija,nece uzeti ni set.
Garnirung Posted September 8, 2014 Posted September 8, 2014 Lutkica lob :) Nema šta, Marin igra doktorski. Sve je u njegovim rukama, i pobeda i neki sumanuti preokret.
Garnirung Posted September 8, 2014 Posted September 8, 2014 (edited) Clutch time Razvalio. Svaka čast Marinu, počistio je i Feda i Keija Edited September 8, 2014 by Garnirung
Roger Sanchez Posted September 8, 2014 Posted September 8, 2014 To! :0.6: Sad da neko luče još uzme Australian, imamo Grand Slam.
bergasa19 Posted September 8, 2014 Posted September 8, 2014 Četvrtfinale, polufinale i finale u tri seta i kao da je igrao sa pola snage. Svaka čast.
stoka Posted September 8, 2014 Posted September 8, 2014 Uzo ga Hrvat u velikom stilu ... Ovakva dominacija u polufinalu i finalu nije skoro registrovana ... A publika opet bila malkice nekorektna, aplaudiranje kad Čilić pošalje lopticu u mrežu i ostale seljanije ...
Roger Sanchez Posted September 8, 2014 Posted September 8, 2014 Za Marina se nadam da je ovime uspio napraviti i dramatična prespajanja u glavi, pa da poslije ovoga bude još malo lijepih stvari za njega.
Recommended Posts