kralj Posted September 7, 2014 Posted September 7, 2014 Gde od svih ljudi mene nadje da mi učitacaš novakopoklonstvo i gledanje svega preko Novaka. Nisam na tebe mislio.
Zli Gli Posted September 7, 2014 Posted September 7, 2014 pa moram malo :P ozbiljno, nije bas takva razlika izmedju njih dvojice da ne bi doktor marin mogo da ga pocisti u tri gema... U tri gema definitivno nema sanse... :P Daleko od toga da mislim da je Cilic los igrac ali je Nisikori bolji u svim segmentima igre osim servisa, sto ce sutra i pokazati.
iDemo Posted September 8, 2014 Posted September 8, 2014 ja koliko znam, a rođaci su mi ljudi koji su znali tu familiju pre rata (živeli u sarajevu i ti rođaci i čilići), nemaju veze za srbima, tj. hrvati su ali ok, lako je tu naći neku babu srpkinnju pod onim -dobra familija- sam misila pre svega na karakter, tj. čula sam za čilinog oca (rukometaš ) da je super kul lik, jaran i tsl Vidim ja da ces ti za njega da navijash - ni rec za nasheg brata iz "zemlje izlazeceg sunca"...
ivy Posted September 8, 2014 Posted September 8, 2014 dakle ja prestajem da gledam zenski tenis,a vise volim wta,dok se serena ne povredi,ne porodi,povuce iz tenisa..ona nije hjuman,ona je elijen.
Aleksandar88 Posted September 8, 2014 Posted September 8, 2014 Nadam se da ce osvojiti onaj Japanac. Hrvati bukvalno svakih sat izbacuju clanak koliko je ostalo do finala .
Кристофер Лумумбо Posted September 8, 2014 Posted September 8, 2014 Nadam se da ce osvojiti onaj Japanac. Hrvati bukvalno svakih sat izbacuju clanak koliko je ostalo do finala . Sreca sto ne znas japanski, oni su vec izbacili hentai pirnic u kome hishikori kara cilica.
Roger Sanchez Posted September 8, 2014 Posted September 8, 2014 Nadam se da je legendarni splitski mandril & novofrigani trener dočarao Čileru da mu je ovo ta jedna prilika da napravi nešto što će se pamtiti, i da zbog svoje loše posložene glave drugu nikad dobiti neće, kao ni mandril. Ako ovo Marin ne uzme, neka si slobodno zašilji kolac i gurne u dupe, pa gura dok ne prestane boljeti.
Aleksandar88 Posted September 8, 2014 Posted September 8, 2014 Hm ima li tentacle monster, daj link!?!
Timmy Posted September 8, 2014 Posted September 8, 2014 Simpatisem oba igraca, uzivacu u finalu i bice mi drago ko god da pobedi :)
Recommended Posts