Jump to content

US Open 2014

Featured Replies

Gde od svih ljudi mene nadje da mi učitacaš novakopoklonstvo i gledanje svega preko Novaka.

Nisam na tebe mislio.

• Replies 792
  • Views 55.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

pa moram malo :P

ozbiljno, nije bas takva razlika izmedju njih dvojice da ne bi doktor marin mogo da ga pocisti u tri gema...

U tri gema definitivno nema sanse...  :P  Daleko od toga da mislim da je Cilic los igrac ali je Nisikori bolji u svim segmentima igre osim servisa, sto ce sutra i pokazati.

serena je osvojila 18 gs

:Hail:

Karolina nije imala sanse.

ja koliko znam, a rođaci su mi ljudi koji su znali tu familiju pre rata (živeli u sarajevu i ti rođaci i čilići), nemaju veze za srbima, tj. hrvati su

ali ok, lako je tu naći neku babu srpkinnju

pod onim -dobra familija- sam misila pre svega na karakter, tj. čula sam za čilinog oca (rukometaš ) da je super kul lik, jaran i tsl

Vidim ja da ces ti za njega da navijash - ni rec za nasheg brata iz "zemlje izlazeceg sunca"...

dakle ja prestajem da gledam zenski tenis,a vise volim wta,dok se serena ne povredi,ne porodi,povuce iz tenisa..ona nije hjuman,ona je elijen.

U koliko sati počinje muško finale?

23cet

YZdu8677ut66ZZ*

Nadam se da ce osvojiti onaj Japanac. Hrvati bukvalno svakih sat izbacuju clanak koliko je ostalo do finala :isuse: .

Nadam se da ce osvojiti onaj Japanac. Hrvati bukvalno svakih sat izbacuju clanak koliko je ostalo do finala :isuse: .

Sreca sto ne znas japanski, oni su vec izbacili hentai pirnic u kome hishikori kara cilica.

Nadam se da je legendarni splitski mandril & novofrigani trener dočarao Čileru da mu je ovo ta jedna prilika da napravi nešto što će se pamtiti, i da zbog svoje loše posložene glave drugu nikad dobiti neće, kao ni mandril.

Ako ovo Marin ne uzme, neka si slobodno zašilji kolac i gurne u dupe, pa gura dok ne prestane boljeti.

Hm ima li tentacle monster, daj link!?!

Simpatisem oba igraca, uzivacu u finalu i bice mi drago ko god da pobedi :)