August 18, 201410 yr jebem ti krimosa ubicu koji ne vozi audija ili bembaru vec auto za barbike bravo
August 18, 201410 yr jebem ti krimosa ubicu koji ne vozi audija ili bembaru vec auto za barbike možda ga ne zanimaju statusni simboli...
August 18, 201410 yr A jel postoji i promil mogućnosti da ubistvo nije bilo iz nehata? To bi objasnilo kako saučesnike u izvršenju, tako i spremnost šteka i ostale logistike. Hm? cekaj, neko je ukrao auto u austriji, spremio stek, namestio da klincu otpadne tocak, zgazio ga i volsebno nestao sa mosta u tursku? tesko jebiga.
August 18, 201410 yr Iz pritvora pusten ili je sve pravosnazno gotovo? Nekako nisam ispratio dalje, ako je gotovo, onda je expres
August 18, 201410 yr Da li može neko da objasni ovo? šestoro prešlo u taksi? mini moris je manja verzija renault espace? http://www.blic.rs/Vesti/Hronika/488677/Taksista-krio-Lukinog-ubicu-od-kamera
August 18, 201410 yr pročito naglas kaže baba da ne zna za to hella surovo dominira u poslednje vreme Edited August 18, 201410 yr by Кристофер Лумумбо
August 18, 201410 yr cekaj, neko je ukrao auto u austriji, spremio stek, namestio da klincu otpadne tocak, zgazio ga i volsebno nestao sa mosta u tursku? tesko jebiga. Ma znam, u pravu si, ali moram da priznam da mi ne da mira što je ovaj lik career criminal, a ne tek neki bogati pijani klinja kakvih je pun grad. Edited August 18, 201410 yr by Turnbull
August 18, 201410 yr Da li može neko da objasni ovo? šestoro prešlo u taksi? mini moris je manja verzija renault espace? http://www.blic.rs/Vesti/Hronika/488677/Taksista-krio-Lukinog-ubicu-od-kamera mozda su kepeci?
August 18, 201410 yr Meni je to popuno fascinantno kako im sve prolazi i niko nista. Pa nije zeca zgazio jebote, ta devojka ima oca, bracu, majku, tetke. Gde su oni u svemu ovome, cuje li se neko?
August 18, 201410 yr Ne čuje se. Sad, ne znam zašto: da li medije ne zanima njihova priča, ili oni ne žele da pričaju ili nešto treće.
August 18, 201410 yr Tata se pobrinuo da pripremi sve da suđenje prođe glatko za mladunca, ali nisam čuo da je sve završeno, kad je to bilo?