Jump to content
IGNORED

Slučaj "kantrimen"

JozoMujica

Recommended Posts

Posted

jebem ti krimosa  ubicu koji ne vozi audija ili bembaru vec auto za barbike

bravo :Hail:

Posted

jebem ti krimosa  ubicu koji ne vozi audija ili bembaru vec auto za barbike

možda ga ne zanimaju statusni simboli...

Posted

A jel postoji i promil mogućnosti da ubistvo nije bilo iz nehata?

To bi objasnilo kako saučesnike u izvršenju, tako i spremnost šteka i ostale logistike. Hm?

cekaj, neko je ukrao auto u austriji, spremio stek, namestio da klincu otpadne tocak, zgazio ga i volsebno nestao sa mosta u tursku?

tesko jebiga.

Posted

pročito naglas kaže baba da ne zna za to  :fantom:

:ziga:

Posted

Iz pritvora pusten ili je sve pravosnazno gotovo? Nekako nisam ispratio dalje, ako je gotovo, onda je expres

Posted (edited)

pročito naglas kaže baba da ne zna za to  :fantom:

:lolol:

hella surovo dominira u poslednje vreme

Edited by Кристофер Лумумбо
Posted (edited)

cekaj, neko je ukrao auto u austriji, spremio stek, namestio da klincu otpadne tocak, zgazio ga i volsebno nestao sa mosta u tursku?

tesko jebiga.

Ma znam, u pravu si, ali moram da priznam da mi ne da mira što je ovaj lik career criminal, a ne tek neki bogati pijani klinja kakvih je pun grad.

Edited by Turnbull
Posted

Meni je to popuno fascinantno kako im sve prolazi i niko nista. Pa nije zeca zgazio jebote, ta devojka ima oca, bracu, majku, tetke. Gde su oni u svemu ovome, cuje li se neko?

Posted

Ne čuje se. Sad, ne znam zašto: da li medije ne zanima njihova priča, ili oni ne žele da pričaju ili nešto treće.

Posted

Tata se pobrinuo da pripremi sve da suđenje prođe glatko za mladunca, ali nisam čuo da je sve završeno, kad je to bilo?