Kreator Posted August 18, 2014 Posted August 18, 2014 jebem ti krimosa ubicu koji ne vozi audija ili bembaru vec auto za barbike bravo
MancMellow Posted August 18, 2014 Posted August 18, 2014 jebem ti krimosa ubicu koji ne vozi audija ili bembaru vec auto za barbike možda ga ne zanimaju statusni simboli...
ToniAdams Posted August 18, 2014 Posted August 18, 2014 A jel postoji i promil mogućnosti da ubistvo nije bilo iz nehata? To bi objasnilo kako saučesnike u izvršenju, tako i spremnost šteka i ostale logistike. Hm? cekaj, neko je ukrao auto u austriji, spremio stek, namestio da klincu otpadne tocak, zgazio ga i volsebno nestao sa mosta u tursku? tesko jebiga.
beatakeshi Posted August 18, 2014 Posted August 18, 2014 pročito naglas kaže baba da ne zna za to :ziga:
kapetanm Posted August 18, 2014 Posted August 18, 2014 Iz pritvora pusten ili je sve pravosnazno gotovo? Nekako nisam ispratio dalje, ako je gotovo, onda je expres
Kreator Posted August 18, 2014 Posted August 18, 2014 Da li može neko da objasni ovo? šestoro prešlo u taksi? mini moris je manja verzija renault espace? http://www.blic.rs/Vesti/Hronika/488677/Taksista-krio-Lukinog-ubicu-od-kamera
Кристофер Лумумбо Posted August 18, 2014 Posted August 18, 2014 (edited) pročito naglas kaže baba da ne zna za to hella surovo dominira u poslednje vreme Edited August 18, 2014 by Кристофер Лумумбо
Turnbull Posted August 18, 2014 Posted August 18, 2014 (edited) cekaj, neko je ukrao auto u austriji, spremio stek, namestio da klincu otpadne tocak, zgazio ga i volsebno nestao sa mosta u tursku? tesko jebiga. Ma znam, u pravu si, ali moram da priznam da mi ne da mira što je ovaj lik career criminal, a ne tek neki bogati pijani klinja kakvih je pun grad. Edited August 18, 2014 by Turnbull
ToniAdams Posted August 18, 2014 Posted August 18, 2014 Da li može neko da objasni ovo? šestoro prešlo u taksi? mini moris je manja verzija renault espace? http://www.blic.rs/Vesti/Hronika/488677/Taksista-krio-Lukinog-ubicu-od-kamera mozda su kepeci?
Caligula Posted August 18, 2014 Posted August 18, 2014 Meni je to popuno fascinantno kako im sve prolazi i niko nista. Pa nije zeca zgazio jebote, ta devojka ima oca, bracu, majku, tetke. Gde su oni u svemu ovome, cuje li se neko?
Tale Posted August 18, 2014 Posted August 18, 2014 Ne čuje se. Sad, ne znam zašto: da li medije ne zanima njihova priča, ili oni ne žele da pričaju ili nešto treće.
levi Posted August 18, 2014 Posted August 18, 2014 Tata se pobrinuo da pripremi sve da suđenje prođe glatko za mladunca, ali nisam čuo da je sve završeno, kad je to bilo?
Recommended Posts