Jump to content
IGNORED

Plivanje

Tolaa

Recommended Posts

Posted

odlican rezultat, za lagano finale oi prije 4 godine. pitanje je koliko su ostali napredovali u medjuvremenu.

Posted

3:48:70 na 400 slobodno u finalu malopre, takodje odlicno, ali ipak ne bi bilo dovoljno za finale oi. jako me interesuje kako ce da prodje u svojoj najslabijoj disciplini 100 slobodno, jutros u kvalifikacijama 49:45

Posted

pa to je blizu cavicevog rekorda 48.15 cini mi se, mislio sam da ga niko nikad nece oboriti, a sad vidimo da velja moze i da sprinta :ziga:

• 3 months later...
Posted

3:46:72 za Velju u kvalifikacijama jutros u Londonu. Večeras je finale. Mogao bi možda i do zlata. Ipak EP ove godine nije udarno takmičenje. Britanac Gaj koji ima 3:43 ove godine je plivao iz punog treninga i nije prošao kvalifikacije. Australijanac Horton je inače ove godine plivao nenormalnih 3:41 na njihovim trialsima. Najbolja Veljina šansa za Rio je rekao bih 200m.

Posted

Tek šesti u finalu sa 1:20 lošijim vremenom. Da se on fokusira na 200 i da tamo ide all in u Riu, mislim da bi to bilo najpametnije.

Posted (edited)

velja prosao s drugim vremenom u polufinalu, sutra uvece finale 200 slobodno

Edited by Čutura
Posted

Srebro na 200

Finale na 100 sutra uvece

Trece vreme ukupno, prvo u svojoj polufinalnoj grupi, dosta sporo prvih 50 m

Posted

Steta sto je izgubio zlato, vodio je preko 190m. Al se videlo na kraju da ga je ovaj stigao i prestigao i da mu fali malo. Posle je u izjavama bio besan na sebe, kaze da je gresio dosta. Sad sta to tacno znaci on zna, al kaze da je bolje sad nego u Riju. Bas je naostren na OI :)

Posted

Lenđer verovatno ostaje bez Ria, pravićemo Velju od blata kada završi.

Posted

i ne treba ako ne moze ispod 53 sekunde

• 1 year later...
Posted (edited)

Pocelo SP jutros.

Sebastian Sabo se plasirao u polufinale na 50 delfin, a nasa 4x100 slobodno stafeta na kraju 9. mesto, bez finala, iako su bili odlicni.

Edited by Tolaa
Posted

Vec prvog dana je pao jedan WR, Sjöström kao prva u stafeti unistila stari rekord za 35 stotinki i tako postala prva zena koja je plivala ispod 52 sekunde.

Od nasih danas Stjepanovic u kvalifikacijama na 200 free.

Posted (edited)

steta sto je sabo protracio godine na vaterpolu, umesto da je plivao iskljucivo kratke staze, izgleda da je veliki talenat ™

stepanovic sa 12 vremenom u polufinalu.

stafeta 4x100 odlicna

ipak, ovo je ono slabije, postolimpijsko svetsko prvenstvo

Edited by Parsons