Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Plivanje

Featured Replies

Opet kasne sa prenosom. Degenerik od komentatora ushićeno objašnjava kako Morozov osvaja bronzu zato što su dva srebrna takmičara.:isuse: Ni najosnovnije ne zna. Naravno posle jučerašnjeg kompletnog svršavanja na tri ruska zlata, ovo je samo prirodni nastavak za ovu budalu.

• Replies 392
  • Views 36.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• pre neki dan je uzeo bronzu sa 47.66, to je fenomenalno vreme. u Tokiju pre 3 godine bi sa tim rezultatom bio četvrti iza Dressela, Chalmersa i Kolesnikova. U Parizu to vreme možda ne bude dovolj

• Barna uzeo bronzu na 100m slobodno.

• Da li ga to kvalifikuje za nacionalnu penziju? Ako je ostvario penziju tako sto je bio 3 od trojice onda je giga-car  

Posted Images

ovaj s vaterpola je jos gori.

ne samo da ne zna pravila, nego mu je i pored nicim izazvane samouvjerenosti ama bas svaka prognoza bila pogresna.

• 2 years later...

Barna treći u kvalifikacijama na 100 slobodno iza Popovićija i Drehsela

Za dve stotinke mu izmaklo finale na 100 slobodno. Baš šteta.

• 1 month later...

U toku je prvenstvo Evrope, od značajnijih rezultata mladi Rumun Popovici oborio svetski rekord na 100 slobodno. U finalu je plivao 46.86. Momak puni 18 godina u septembru

Barna osmi u finalu

Sent from my DN2103 using Tapatalk

Imamo jols talentovanijeg decka na 100m slobodno. Mislim da ima tek 16 godina.

Nazalost u Srbiji se ne forsira plivanje a za to smo kao stvoreni.

Imamo jols talentovanijeg decka na 100m slobodno. Mislim da ima tek 16 godina.

Nazalost u Srbiji se ne forsira plivanje a za to smo kao stvoreni.
Na koga misliš?

Uzeli smo bronzu u muskom sinhronom plivanju. Nisam znao da to postoji. Nastupila su 3 takmicara.

6 hours ago, arheolog1981 said:

U toku je prvenstvo Evrope, od značajnijih rezultata mladi Rumun Popovici oborio svetski rekord na 100 slobodno. U finalu je plivao 46.86. Momak puni 18 godina u septembru

Barna osmi u finalu

Naravno, naši komentatori uopšte nisu konstatovali da je dečko oborio svetski rekord dok su 5 minuta drvili o 8. mestu Andreja Barne.

Inače je nekako tugica ovo evropsko plivanje, ovo je praktično otvoreno prvenstvo Italije. 

Uzeli smo bronzu u muskom sinhronom plivanju. Nisam znao da to postoji. Nastupila su 3 takmicara.
Aha, sad skontao... nije timsko nego pojedinačno ali su samo tri takmičara učestvovala. Kao ja u osnovnoj kad sam rekao mami da sam bio 4. u trci a nas 4 učestvovalo :D

12 hours ago, Delija67 said:

Da li ga to kvalifikuje za nacionalnu penziju? Ako je ostvario penziju tako sto je bio 3 od trojice onda je giga-car :D

MIslim da da

Moram da priznam da su za mene rezultati Lane Pudar (16 god) iz Mostara potpuni šok, uzela je bronzu na EP, prije toga na SP u malim bazenima, naravno, klasika, u Mostaru nema bazena za trening. 

On 15.8.2022. at 10:57, renne said:

MIslim da da

to nije olimpijska disciplina, a onda valjda ne možeš ni da dobiješ penziju

29 minutes ago, James Marshall said:

Moram da priznam da su za mene rezultati Lane Pudar (16 god) iz Mostara potpuni šok, uzela je bronzu na EP, prije toga na SP u malim bazenima, naravno, klasika, u Mostaru nema bazena za trening. 

Tuga je videti gde to dete trenira, ali je bogomdani talenat, tako da joj to izgleda ne smeta mnogo :)