gervasius twinkleminkleson Posted August 5, 2017 Posted August 5, 2017 Nema potrebe da bude gruzijska, francuska liga je francuska liga, ni manje ni vise od toga. A PSG je jedan od 5 najjacih sastava na planeti, isto tako ni manje ni vise. Kako uporediti Kavanijevih 50 golova za PSG u Ligue 1 i sta ja znam, Belotijevih 26 u Serie A sa Torinom? Mislim da je to nemoguce, jednostavno konteksti su suvise razliciti, jednom je sigurno bilo mnogo lakse da daje golove, ali koliko tacno - to ne mozemo da znamo. Ja uopste ne kazem nista lose o Kavaniju, ali kad bi tako moglo sve da se procenjuje bez sire slike bilo bi to mnogo lepo.Ne razumijem kakve veze belotti sad ima, nije ni bitno. Poenta je da taj meme o cavaniju kao prevari veze s mozgom nema. Jel ima boljih napadača od njega? Ima. Ali ih nema baš puno.
ArleKino Posted August 5, 2017 Posted August 5, 2017 Ja nisam rekao da je Cavani prevara. Cavani kao napadacki superstar jest. Urugvajski Higuain.
Meazza Posted August 5, 2017 Posted August 5, 2017 Ne razumijem kakve veze belotti sad ima, nije ni bitno. Poenta je da taj meme o cavaniju kao prevari veze s mozgom nema. Jel ima boljih napadača od njega? Ima. Ali ih nema baš puno. E sad. Ko prica o prevari? Ja sigurno ne. Skaces bez potrebe.
Meazza Posted August 5, 2017 Posted August 5, 2017 Ja nisam rekao da je Cavani prevara. Cavani kao napadacki superstar jest. Urugvajski Higuain. Bas tako, in a nutshell.
gervasius twinkleminkleson Posted August 5, 2017 Posted August 5, 2017 Pa to o cavaniju prevari i precjenjenom igracu je bukvalno tema na ovoj temi otkad je prešao u psg. Kao što je isto to za higuaina na drugim topicima..
Strahan Posted August 6, 2017 Posted August 6, 2017 Već je 3-0 u 70' Sent from my iPhone using Tapatalk
jiraiya Posted August 6, 2017 Posted August 6, 2017 zajebano je ovo izgledalo, kao da je lik iskrivio nogu :o
jiraiya Posted August 6, 2017 Posted August 6, 2017 (edited) dosta poznatih lica okupio Marsej, da nema onog čudovišta od PSG možda bi i mogli nešto da naprave i to gomila povratnika i nekih izbeglica, Luiz Gustavo (pustio neke brčiće sad), Tuvian, Pajko (glavne zvezde) od mladih tu je onaj mali Lopez bivši flop Totenhema(ne mogu da se setim kako se zvaše), Mandanda itd još vidim da se sad piše da je PSG zagrizo za Mbapea inače, Lil mi je interesantan ali nisam stigo da ih pogledam danas zbog onih junaka u istom terminu Edited August 6, 2017 by jiraiya
borris_ Posted August 7, 2017 Posted August 7, 2017 (edited) Sneijder izgleda potpisuje za Nice-u. I Saint-Maximin iz Monaco. Edited August 7, 2017 by borris_
189- Posted August 7, 2017 Posted August 7, 2017 Sneijder izgleda potpisuje za Nice-u. I Saint-Maximin iz Monaco. maximin ide na loan ili je transfer.
borris_ Posted August 7, 2017 Posted August 7, 2017 Mi smo htjeli da ga dovedemo ali nam je upao bolji igrac. Odlican je bio u Nici prosle sezone. Da li ce uspjeti da se preskoci tu stepenicu Nica - Barcelona je pitanje.
MiddleClass Posted August 7, 2017 Posted August 7, 2017 Opa, Nica postaju sexy sa Snajderom. Jos da sutnu Baruwaha i bice top!
Recommended Posts