San Epifanio Posted February 9, 2015 Posted February 9, 2015 Kakva drama u mecu protiv Zokija, za koji su iskusni kladionicari znali da je under siguran. No, pobedi se u zube ne gleda, posebno kad je izvojevana nad direktnim konkurentom u borbi za sedmo mesto.
nbg4ever Posted February 9, 2015 Posted February 9, 2015 Tesno sa Prslinom. Ipak poraz... Imao je vise srece Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
zoki Posted February 9, 2015 Posted February 9, 2015 Kakva drama u mecu protiv Zokija, za koji su iskusni kladionicari znali da je under siguran. No, pobedi se u zube ne gleda, posebno kad je izvojevana nad direktnim konkurentom u borbi za sedmo mesto. Kakav sudar titana, zaboravićemo da se ovaj meč ikada igrao.. Čestitam! :)
San Epifanio Posted February 9, 2015 Posted February 9, 2015 Hvala Zoki, srecno u nastavku takmicenja. Sta se desava sa utemeljivacem ove lige?
nbg4ever Posted February 12, 2015 Posted February 12, 2015 Sise i Fer na klupi. Bitno da su Tadi, Drogba i Kejhil usli za po bod Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
ducca Posted February 12, 2015 Posted February 12, 2015 Izvukoh se protiv Moce, bese bolji ali mu minus dosao glave. A Praslin mudro cuti i samo strika bodove...
Behemoth Posted February 12, 2015 Posted February 12, 2015 Zakucan za dno, i ne pada mi napamet odatle da mrdam
Moća Posted February 22, 2015 Posted February 22, 2015 Ja izgleda ima da odigram nereseno sa Pantelia Starsima.
nbg4ever Posted February 22, 2015 Posted February 22, 2015 NBG izvlacis se za dlaku <_< E? Mislio sam da lagano dobijam
John Coltrane Posted February 22, 2015 Posted February 22, 2015 Mada obzirom na ucinak tvojih sautemptonovaca i eventualne bodove sa klupe + bonus Lukakua, mozda i dobijem
Recommended Posts