Прслин Posted August 12, 2014 Author Posted August 12, 2014 Драги пантелиа, Може и по азбуци и по абецеди. Поздрав, Апрслин
Tolaa Posted August 12, 2014 Posted August 12, 2014 Znaci, sutra u 21 pocinje ovaj spektakl Da, Moca ce malo ranije da otvori chatroom i ostavi link ovde. Mnogo brze i uz manje zbunjivanja ide ako smo svi prisutni tamo. Ako ti se neko svidi, postoje i privatne sobe. @malkin: Sad cu da ispremecem i posaljem nekome. Onda neko neka salje ducci. Ducca, jesi li prisutan? Btw, secas li se kad si na WC upao u F grupu i automatski dobio Argentinu? @pantelia: Moze i tako, ali po pravim prezimenima. Ja sam uvek bila 1. u dnevniku. :)
malkin Posted August 12, 2014 Posted August 12, 2014 Da, Moca ce malo ranije da otvori chatroom i ostavi link ovde. Mnogo brze i uz manje zbunjivanja ide ako smo svi prisutni tamo. Ako ti se neko svidi, postoje i privatne sobe. jel ima neko registrovanje ili se samo pojavim tamo?
Tolaa Posted August 12, 2014 Posted August 12, 2014 Inace, predlazem da nadjemo i 12. igraca, pa da i on iznese svoje misljenje o redosledu.
malkin Posted August 12, 2014 Posted August 12, 2014 Inace, predlazem da nadjemo i 12. igraca, pa da i on iznese svoje misljenje o redosledu. može, taman će tako postojati mogućnost da glasamo 6-6 da li ducca treba da dobije prvi pik. evo zoki se ne slaže, ja sam neodlučan... ne smeta mi da dobije, ali mi je i ok da bude potpuno rendom, ipak je svaka sezona skroz novi početak u fpl-u.
San Epifanio Posted August 12, 2014 Posted August 12, 2014 Zasto sad novi predlog, kad je onaj Prslinov odlican, posten, dobro izbalansiran
zoki Posted August 12, 2014 Posted August 12, 2014 E, a da prekratimo sve ovo, je ću sad da kliknem jednom na generator a vi ćete mi svi bezuslovno verovati?! Može?!
malkin Posted August 12, 2014 Posted August 12, 2014 E, a da prekratimo sve ovo, je ću sad da kliknem jednom na generator a vi ćete mi svi bezuslovno verovati?! Može?! ja se ne slažem. ajde da glasamo. jel imamo kvorum?
Tolaa Posted August 12, 2014 Posted August 12, 2014 Ne treba registracija za chat, samo se pojavis. I ja mislim da treba da bude random za svakog, pa i za Duccu.
Tolaa Posted August 12, 2014 Posted August 12, 2014 E, a da prekratimo sve ovo, je ću sad da kliknem jednom na generator a vi ćete mi svi bezuslovno verovati?! Može?! -1.
Behemoth Posted August 12, 2014 Posted August 12, 2014 I ja se slazem za random. Kao da je bitan redosled draftovanja :misko:
Tolaa Posted August 12, 2014 Posted August 12, 2014 Ozbiljno sad, saljem ti neki spisak, zoki, pa ga prosledi Malkinu i neka on onda randomuje.
Recommended Posts