zoki Posted August 12, 2014 Posted August 12, 2014 (edited) Kakvih promašaja je bilo Lepote drafta :D jel može da se vidi kako je prošao draft prošle sezone (ko je koga izabrao i sl.)? da vidim šta može da se očekuje... 1. круг(1-12):RvP , Walcott , Felaini ,Benteke , Hazard , Mata ,Cazorla , Lukaku, Silva,Aguero , _______, Soldado (1) 1. Peri, opepeli se! (nbg4ever) RvP (14 meleona, ko iz picke, pisaj po sirotinji!)(2) 2. Cuvari Tradicije II (Zoki82) Walcott (In Arsen we trust!!! 9(3) 3. SAMCRO Utd (ducca) Felaini(4) 4. Pantelia mrziNoric (Pantelia) Benteke(5) 5. The Ruxins (bob loblaw) Hazard(6) 6. PPT (Sam Spade) Mata(7) 7. Tractor drivers (Behemoth) Cazorla(8) 8. Dja djedje (John Coltrane) Lukaku (Murinjov novi Drogba)(9) 9. Tolaa™ United (Naa) Silva(10) 10. A bunch of Wallies (Моćа) Aguero(11) 11. Kalabaster (kralj) _________(12) 12. ФК Кичмедисциплина* (Праслин) Soldado 2. круг (12-1):Bony , _________, Runi,Negredo, Yaya Toure , Coutinho ,Michu , Sturridge , Giroud ,Evra , Sessegnon , Navas , (13) 12. ФК Кичмедисциплина* (Праслин) Bony(14) 11. Kalabaster (kralj) _________(15) 10. A bunch of Wallies (Моćа) Runi (16) 9. Tolaa™ United (Naa) Negredo(17) 8. Dja djedje (John Coltrane) Yaya Toure(18) 7. Tractor drivers (Behemoth) Coutinho(19) 6. PPT (Sam Spade) Michu(20) 5. The Ruxins (bob loblaw) Sturridge (21) 4. Pantelia mrziNoric (Pantelia) Giroud(22) 3. SAMCRO Utd (ducca) Evra(23) 2. Cuvari Tradicije II (Zoki82) Sessegnon(24) 1. Peri, opepeli se! (nbg4ever) Navas 3. круг (4 скакаонице: 1,12 / 2, 11...):Bejns , Мirallas , Zaha ,_________ , Riki , Lennon ,Lampard, Schurrle , Kagawa ,Ivanovic, Kompany, Berbatov (25) 1. Peri, opepeli se! (nbg4ever) Bejns(26) 12. ФК Кичмедисциплина* (Праслин) Mirallas (27) 2. Cuvari Tradicije II (Zoki82) Zaha(28) 11. Kalabaster (kralj) _________(29) 3. SAMCRO Utd (ducca) Riki(30) 10. A bunch of Wallies (Моćа) Lennon(31) 4. Pantelia mrziNoric (Pantelia) Lampard(32) 9. Tolaa™ United (Naa) Schurrle(33) 5. The Ruxins (bob loblaw) Kagawa(34) 8. Dja djedje (John Coltrane) Ivanovic(35) 6. PPT (Sam Spade) Kompany(36) 7. Tractor drivers (Behemoth) Berbatov 4. круг (1-12):Snodgras, Vertonghen , Gerrard ,van Wolfswinkel , Džeko , Papiss Cisse ,Agger , Nolan , Anelka,David Luiz , _________ , Cech , (37) 1. Peri, opepeli se! (nbg4ever) Snodgras(38) 2. Cuvari Tradicije II (Zoki82) Vertonghen(39) 3. SAMCRO Utd (ducca) Gerrard(40) 4. Pantelia mrziNoric (Pantelia) van Wolfswinke(41) 5. The Ruxins (bob loblaw) Džeko(42) 6. PPT (Sam Spade) Papiss Cisse(43) 7. Tractor drivers (Behemoth) Agger(44) 8. Dja djedje (John Coltrane) Nolan(45) 9. Tolaa™ United (Naa) Anelka(46) 10. A bunch of Wallies (Моćа) David Luiz(47) 11. Kalabaster (kralj) _________(48) 12. ФК Кичмедисциплина* (Праслин) Cech 5. круг (12-1):Ben Arfa , _______, Oscar,Ashley Cole, Joe Hart, Begovic ,Pienaar , Coleman ,Whittingham ,Bale, Jovetić , DeGea , (49) 12. ФК Кичмедисциплина* (Праслин) Ben Arfa(50) 11. Kalabaster (kralj) _________(51) 10. A bunch of Wallies (Моćа) Oscar (52) 9. Tolaa™ United (Naa) Ashley Cole(53) 8. Dja djedje (John Coltrane) Joe Hart(54) 7. Tractor drivers (Behemoth) Begovic(55) 6. PPT (Sam Spade) Pienaar(56) 5. The Ruxins (bob loblaw) Coleman(57) 4. Pantelia mrziNoric (Pantelia) Whittingham(58) 3. SAMCRO Utd (ducca) Bale(59) 2. Cuvari Tradicije II (Zoki82) Jovetić(60) 1. Peri, opepeli se! (nbg4ever) DeGea edit: ovo sa spojlerima i sutra da upotrebimo Edited August 12, 2014 by zoki
zoki Posted August 12, 2014 Posted August 12, 2014 1. ducca - 2010 2. John Coltrane - 1921 3. pantelia - 1745 4. zoki - 1739 5. Behemoth - 1726 6. Prslin - 1714 7. Tolaa - 1676 Moćo amateru, idi u Gameweek history
Behemoth Posted August 12, 2014 Posted August 12, 2014 Evo proslogodisnjih igraca. Kopirao sam iz necijeg potpisa. GK Ceh,Hart,Begovic,DGea,Loris,Szchesny,Mignolet,Jaskalainen DF AzpilicuetaShaw,Evra,Baines,Ivanovic,Kompany,Vertongen,A.Cole,Coleman,Vidic,ZabaletaClichy, Shawcros,Walker,Tery,Mertesacer,Gibs,Koscielny,Cahil,Sagna,Fonte MF Henderson,Ramirez,Lalana,Hazar,Silva,Mata,Casorla,Y.Ture,Coutinho,Navas,Miralas,Zaha,Sondras, Gerard,Nolan,B.Arfa,Oscar,Pienar,Lampar,Ozil,Kagawa,Whitingham,Fernandinho,Wilian,Eriksen,P.Hernandez,Fer,Ramsey,A.Johnson,Januzaj,Holtby,Shelvey FW RVP,Benteke,Lukaku,Aguero,Sodado,Bony,Runi,Negredo,Sturidge,Giroud,Lamber,Berba,Dzeko,Suarez,Eto,Welbeck,Carol,Jovetic,Adebayor, J.Rodriguez,Remy,Agbonlahor,Mitroglu,Weiman
zoki Posted August 12, 2014 Posted August 12, 2014 To je konačan spisak posle zimskog biranja, ono kod mene je letnji... Birao sam Zahu u 3. krugu, banujte me...
malkin Posted August 12, 2014 Posted August 12, 2014 (edited) :D super je ovo, Felaini treci pik, Soldado u prvoj rundi, Kagava u trecoj... sta bi kad je ducca uzeo Bejla? zamena? edit. auuu Papis Sise, Riki VW, Berbatov... sad sam se zdravo usro, ko zna koliko ima takvih zamki kojih nismo svesni. Edited August 12, 2014 by malkin
zoki Posted August 12, 2014 Posted August 12, 2014 sta bi kad je ducca uzeo Bejla? zamena? Ništa, ostao Bejl... :D
Tolaa Posted August 12, 2014 Posted August 12, 2014 Pa meni se stvarno smesi prvi pik ako mi Moca ne upropasti. Sta cu, koga cu?! Vrati se, Suki!
Behemoth Posted August 12, 2014 Posted August 12, 2014 A na koje pozicije cemo novajlije da umetnemo? :)
nbg4ever Posted August 12, 2014 Posted August 12, 2014 1. ducca - 2010 2. John Coltrane - 1921 3. nbg4ever - 1775 4. pantelia - 1745 5. zoki - 1739 6. Behemoth - 1726 7. Prslin - 1714 8. Tolaa - 1676 Inace, samo je jedan... Chat log... nbg4ever: to zbog transfera? PraslinMoccastop: Јеботе Фелаини трећи ви нисте нормални! ducca: nadam se ducca: hahaha BobaraLoblaw-gejstop: fala ti ducco prijatelju BobaraLoblaw-gejstop: :) nbg4ever: evo gde je meni na listi nbg4ever: 61 - Felaini 8.5 (ucinkovitost u napadu/transfer u MUFC) BobaraLoblaw-gejstop: ostace mi neko od celzijevaca ducca: od rotirajucih Celzijevaca PraslinMoccastop: Имам аритмију. BobaraLoblaw-gejstop: ako, ako, samo nek se oni rotiraju :) JohnColtrane: kako ono bese kopiram ceo post i sa spoilerima? Moca: ode benteke pantelia: izbrises prvi i poslednji red Moca: ma samo udari quote na prethodni post koji je bitrao ducca: znao sam Benteke, lomio se izmedju njega i Fele do zadnje sekunde PraslinMoccastop: Добро, Бентеке у првом је ок. nbg4ever: benteke mi na 19. mestu liste nbg4ever: al sam pogodio raspolozenje naroda, ubilo se Moca: ajde bobe BobaraLoblaw-gejstop: ene Moca: vidite da bolje d aovde pisemo ubili bismo forum nbg4ever: nije bolje PraslinMoccastop: Мало је геј али је ок. nbg4ever: mada forum tradicionalno zajebava nbg4ever: objavite i ovde koga ste uzeli JohnColtrane: quote ovacu, meni mi u mozili na grckom nbg4ever: da ne zekamo riloud PraslinMoccastop: Брже, људи, већ каснимо 3 минута. samspade: koci forum pantelia: jel tu tolaaa BobaraLoblaw-gejstop: azara ja ducca: pa da PraslinMoccastop: :( Moca: ajde ovaj iz trstenika! nbg4ever: ovo deluje kao chat na ana forumu Moca: Da da samspade: mata nbg4ever: svi dobri su vec zauzeti, a ostali su gej Moca: trazi neki savet da ti pomognemo ducca: Bobe upisi Hazarda u spojler BobaraLoblaw-gejstop: spojler? ima i spojler? BobaraLoblaw-gejstop: nisam video Moca: vidi ga ovaj! nbg4ever: ovaj chat cemo posle iskopirati, pa ga pejstovati u forumu BobaraLoblaw-gejstop: vid stvarno nbg4ever: da ostane za pokolenja samspade: moco, pozdravio te mirosavljevic Moca: prodali smo tekmu Moca: i p[rodali smo napretku mesto u KLS ligi tj palma samo javio da je prodao mesto i cao Moca: ode i mata pantelia: evo ga Casorla nbg4ever: ajmo grk Moca: Ajde Dzone nbg4ever: all the best men are married, and all the handsome ones are gay... do you believe pantelia: kako kida Rasko nbg4ever: oce ici neko na basket u pon Moca: rakeem! JohnColtrane: Lukaku BobaraLoblaw-gejstop: zbunjuje ovaj draft, ne mogu na sve strane jbte PraslinMoccastop: Лукаку за џона JohnColtrane: al malo zeza net ovde pantelia: Raskooooooo nbg4ever: 44 - Lukaku 8 (rotacija) nbg4ever: al mi se serete u listu ducca: cuj ovog sa rang listom, zvanicni statisticar JohnColtrane: jbt poludIcu Moca: tolaa sledeca nbg4ever: cu je okacim posle, da vidimo koliko sam pogodio samspade: je l' ziva? nbg4ever: svedjanka prodala Moca: posle moras d ami posaljes d avidim taj spisak JohnColtrane: a shatro fensi kozne fotelje bulja i ledja vec mokra BobaraLoblaw-gejstop: a tole nidje nbg4ever: kad pustite zensko da se mesa u muske stvari nbg4ever: treba to ko praslin ducca: trka se ponistava JohnColtrane: i vidite kako ovo ide brzo PraslinMoccastop: Има да тражи поништавање драфта... Да је сачекамо мало? pantelia: evo je tola pantelia: silva Moca: sad ja nbg4ever: odose mi prvih 5 sa liste JohnColtrane: ajde Rumun pantelia: as=jmo Moco jednog Borinija pantelia: da zajebes Praslina samspade: jel kralj ziv? nbg4ever: aspas PraslinMoccastop: Објасните девојци како да се укључи на Mocaовај Mocaчет. То јест ако има могућност да се на овај Моћин чет каче девојке. nbg4ever: moca uzima soldada BobaraLoblaw-gejstop: kutinja ducca: Kolko Suarez bese ima tekmi kazne? BobaraLoblaw-gejstop: 10 valjda Moca: Agero PraslinMoccastop: Још 6. Moca: cek bre teo soldada odlepio sam!!! Moca: nema veze Moca: koliko sam prso nbg4ever: buhahahhaa nbg4ever: srmt rununu! Moca: smem da promenim? nbg4ever: ne PraslinMoccastop: Не брини, сада ћу ја да га узмем. Неће на улици да остане. nbg4ever: hhhaha Moca: pu BobaraLoblaw-gejstop: hahaha JohnColtrane: pa ko na kraju Moca: koj sam car BobaraLoblaw-gejstop: kasno je sad JohnColtrane: ? PraslinMoccastop: Наравно ако ме краљ не зајебе. Moca: jebo me basket nbg4ever: sto slovenci imaju psihodelicne dresove pantelia: treba organizovati chat, razumemo te JohnColtrane: Aguero moj prvi pik prosle sezone BobaraLoblaw-gejstop: aj, aj, proradice kun, opusteno :P JohnColtrane: aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa bio sam ubedljivo zadnji Moca: Nema veze proradice kun car zoki82 has joined PPPDraft. PraslinMoccastop: Колико чекамо краља? nbg4ever: jos od 41e BobaraLoblaw-gejstop: :( PraslinMoccastop: ахахаа Guest4239 has joined PPPDraft. nbg4ever: ko je ovo smotan PraslinMoccastop: Загрцнух се од смеха JohnColtrane: aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ducca: hHhhahaha Moca: ajmo bre kralju Guest4239 has left PPPDraft. ducca: dzada JohnColtrane: Guest usao Guest izasao nbg4ever: jbga, nisu svi u stanju da izdrze pritisak JohnColtrane: aritmija +1 PraslinMoccastop: Сваког госта три пинга доста Moca: dok nauce kako da nameste nik Behemoth has joined PPPDraft. nbg4ever: sacate se lampea, kad su ga birali na draftu Behemoth: e tako nbg4ever: vreme prolazi, njega niko ne uzima nbg4ever: a on se smorio zoki82: behemoth je guest pantelia: kralj nije bio na forumu od 19:53 Moca: kralj izgleda zaboravio ducca: a coveka Behemoth: pa sta cemo sad JohnColtrane: ajde bre, kod mene je vec pola 11 ducca: nista, sutra u 9 od nule samspade: salji mu pp Moca: Kralja preskacemo a Soldado odlazi kod praslina pantelia: poslao ja nbg4ever: aj jos malo zoki82: da ga preskacemo, sta sad nbg4ever: ako je na forumu PraslinMoccastop: Чекамо га још два минута, па настављмо. JohnColtrane: ma ima nas 10, ajde kreci 2 krug nbg4ever: dok cekamo... ducca: nista, nek Praslin sad bira 3 puta JohnColtrane: al nam je transfer groznica jebala mater nbg4ever: moco, aj iskreno, koliko ti je dugacak PraslinMoccastop: Ја бирам следећа 2. JohnColtrane: Suki, Roo i Bejlara cao ducca: sunce ti jebem PraslinMoccastop: Ја планирао Рунија да узмем, али ми остависте 4. и 5. пик. zoki82: moco, pitao te je nbg nesto JohnColtrane: Praslin namestio ducca: Tores, Steve G, Baines... nekad bili zveri Moca: nbg moz dodje d aproveri Behemoth: 11. avgust mi je doduše upitan, ali javljam do srede ako se ispostavi nepristupačnim. nbg4ever: sad c ei moca da pobegne Behemoth: ovo rece kralj pre neki dan nbg4ever: e jbga onda pantelia: pa sta sad Moca: ajde znaci prslin dva nbg4ever: idemo JohnColtrane: Baines je moj pantelia: ocemo mi da mu biramo nbg4ever: ne pantelia: sto ducca: moze - Carick :P nbg4ever: kako pantelia: sve najgrdje BobaraLoblaw-gejstop: ma preskacemo nbg4ever: kao objektivno? pantelia: joe allen i caterrmole JohnColtrane: ducca Carick=o mrzac Moca: Prasline jel cekamo jos ili ne? pantelia: ma de objektivno pantelia: krcaj zadnje vezne samspade: kako pukosmo u ivanjici? Moca: sa stilom ducca: Katic razvaljuje JohnColtrane: fasovali i crveni nbg4ever: ostavicu ja moju listu na kraju, pa mu dodelimo tri neizabrana Behemoth: s jbg sko ptrdovimo ktsljs njrmu nrvr odysyi nidys ns ktsju Behemoth: wtf? nbg4ever: ima da budu begovic, hauard i minjole PraslinMoccastop: Бехенот видео шта сам изабрао zoki82: moze ovo sto je nbg napisao pantelia: ajde moco nbg4ever: cek cek cek nbg4ever: da pribelezimo JohnColtrane: jbm da je meni prvi pik Lukaku nbg4ever: daj i ovde pantelia: behemoth je litvanac Behemoth: :F Behemoth: lele ne mogu da pogodim tastaturu nbg4ever: auuu, prasline nbg4ever: djubre nbg4ever: odose i boni i soldado nbg4ever: pa nije on namerno ostao poslednji ducca: ko je Bony sunce ti jebem??? pantelia: ukus najbolji zoki82: praslin če opet da se zajebe pa da uzme tri napadaca Behemoth: swansea BobaraLoblaw-gejstop: ma neka budala coban BobaraLoblaw-gejstop: nemoj njega biati PraslinMoccastop: Како сам срећан што сте бирали Лукакуа и Фелаинија, не могу да верујем шта сте ми оставили pantelia: mocoooooooooooooooooo JohnColtrane: Bony iz VItesea PraslinMoccastop: Још Керола и да се убијем. JohnColtrane: ubija na Menadzeru BobaraLoblaw-gejstop: uzasan je lik skroz taj boni JohnColtrane: vidi se da ga je Praslin birao nbg4ever: boni i klajd Moca: Rizikovao sam sa Runijem zoki82: dobar je bonara pantelia: u iskusno PraslinMoccastop: Браво, мајсторе. BobaraLoblaw-gejstop: jbte, ja i zaboravio da covek bira 2 puta....a taman se ponadao da ce me sacekati bonara nbg4ever: opa, moca hazarder pantelia: jesi li siguran da je runi ili si mislio na podolskog PraslinMoccastop: хахаха nbg4ever: pawn Moca: LOL nbg4ever: opet cekamo onu ducca: je bacio ko Kralju pp? Moca: bas tako ducca: ako se pojavi moze odmah da bira zoki82: jeste, pantelia pantelia: ja jesam, nema ga PraslinMoccastop: Koliko sam ukapirala, to je gej chat i Moca vas tamo muva, izgleda da bas ne pripadam, posto nece da me pusti da udjem. PraslinMoccastop: Каже толаа nbg4ever: moco, stvarno si djubre JohnColtrane: ajde bre da biram pre isteka prvog sata, moram da obnovim uplatu nbg4ever: pusti zenu da udje pantelia: u negredo zoki82: evo je pantelia: za toluu nbg4ever: sledeci je koutinjo ducca: sledeci joj je Dzeko PraslinMoccastop: Следећи је Басонг. Moca: Sledeci je Kantona BobaraLoblaw-gejstop: ja bi kutinja digao kao petog da mi nisu ostavili celzijevce BobaraLoblaw-gejstop: cuti me da jos nije otisao pantelia: ajde johne JohnColtrane: YAYA Moca: Pu! nbg4ever: auu BobaraLoblaw-gejstop: jos sam nepismeniji u ovoj formi PraslinMoccastop: браво! nbg4ever: zasto to PraslinMoccastop: Да нама буде боље. nbg4ever: 55 - Jaja 8.5 (ucinkovitost u napadu) nbg4ever: zvuci ko slogan neke partije BobaraLoblaw-gejstop: sad ja? PraslinMoccastop: Мени 39. избор. ducca: pa izbrisi quote Johne pantelia: behemoth Moca: benemouth sad BobaraLoblaw-gejstop: ok JohnColtrane: setim se Acestop i komentara "Kolo ture igra a brat mu JAJA odmara" pantelia: pa sam spade pantelia: pa ti pantelia: pa ja JohnColtrane: ducca samo tebi smeta- a u picku materinu zoki82: smaras pantelia Behemoth: ode Coutinho Moca: lol nbg4ever: a bio je kul tip BobaraLoblaw-gejstop: jeste, jeste, pise sve lepo, nego sam ja corava budala Moca: sad sem spade Moca: ajmo trstenik pantelia: no rasko - no basketball PraslinMoccastop: Кутињо ће да сабија ове године. ducca: pa kako da quotujem quote Moca: lol nbg4ever: editovao je behemot ducca: a ne mogu spojleri da se iskopiraju ducca: "samo meni smeta" samspade: mica Moca: ajde trstenik Moca: lepo Moca: ajde bobe JohnColtrane: @ ducca ne znam di teram, pak mi zuji oko glave PraslinMoccastop: Имам Бонија, заболе ме за Ћамила. nbg4ever: ajmo, staridz, bejns, kagawa, oskar Behemoth: ja sad biram tek na kraju 4 skakaonice pantelia: to se zahvali Tolii JohnColtrane: lik do mene Srbenda ronja polovni automobili BobaraLoblaw-gejstop: staridz Moca: pantela sad PraslinMoccastop: Овај други круг сам скроз испогађао у мојим прогнозама. pantelia: Ziru JohnColtrane: kolko moze igraca iz istog tima? PraslinMoccastop: 3 PraslinMoccastop: Жируа немам ни у првих 60. Moca: lol nbg4ever: kod mene 21 JohnColtrane: ne razumem ljude koji biraju igrace Arsenala PraslinMoccastop: Не могу ни да га прецртам PraslinMoccastop: Ја бих узео Санту да је био слободан. Moca: ajde ducco pantelia: Pazi ti na taj pak da te ne zvizne BobaraLoblaw-gejstop: meni je bio na razmatranju, ali i ne bih bio bas presrecan da je do njega doslo Moca: Koltrejna juri pak en duccu JohnColtrane: ducca sad razmislja JohnColtrane: pak mi je manja briga nego on Moca: nedovic nepredvidivo brz JohnColtrane: a cura ce mi jebati mater PraslinMoccastop: гуглује фудбал скаут JohnColtrane: FM scout nbg4ever: evra PraslinMoccastop: свашта JohnColtrane: boze boze Moca: skini spojlere bre ducca: skino pantelia: ajde zoki igurdson je tvoj pantelia: sigurdson Moca: zoki je zajeban ima clanarinu na fantasy scout-u PraslinMoccastop: Не смем да споменем ниједног играча из страха да неком не покварим планове. JohnColtrane: ja nemam gde Evru da precrtam PraslinMoccastop: Ни ја. PraslinMoccastop: Што вероватно значи да ће ове године да има 200+ бодова zoki82: sesenjon Behemoth: meni sad ovo malo glupo bez kralja sta ce da mu ostane jbg Moca: Pa sta d amu radimo? PraslinMoccastop: Остаће му Шуки и има да нас добије Moca: ajd nbg dva pika BobaraLoblaw-gejstop: jbg, dogovor je dogovor....dzabe da odlazemo pa da se opet neko ne pojavi JohnColtrane: zamisli ostane mu Suki i Bejl Moca: lol JohnColtrane: i sahrani nas sve pantelia: sad nbg 2 komada Behemoth: ma ne nego mozda da napravimo pauzu nbg4ever: ja dva? Behemoth: do sutra nbg4ever: opa Moca: cita spisak nbg4ever: cek se nbg4ever: citam, i ostali mi samo odbrambeni PraslinMoccastop: Не може пауза, где 11 људи опет да се окупља. pantelia: bitno je da si ti napravio listu od 150 igraca ducca: haha pantelia: a praslinov spioler ni pipnuo nisi nbg4ever: navas i bejns JohnColtrane: ja sam trenutno kao Milojko Pantic nbg4ever: cek i na forumu da upisem PraslinMoccastop: Жао ми за Бејнса. Идем ја да бирам. Moca: ajd Behemoth: pa ne moramo sve u jednom danu Behemoth: kao prosle godine JohnColtrane: Bejns Behemoth: bilo bi gotovo za par dana ducca: jebo vas bejns Moca: prslin pa zoki Behemoth: al ajd ako svi kazete da idemo dalje Behemoth: onda je tako JohnColtrane: ja do petka vise ne sedam za komp ducca: dobri smo, do 10 smo na pola puta, tako da zavrsavamo do 11 pantelia: ajmo prki Moca: taman ducca: ceka se Praslinova bomba JohnColtrane: mada ce bejns biti karina, otisao mojes, verovatno ce i fela Moca: ajde prsline pantelia: najskulji nbg4ever: kazem lepo, nacice se na mom spisku stosta za probrati pantelia: tj najskuplji PraslinMoccastop: бомба је што није најскупљи nbg4ever: dauning? BobaraLoblaw-gejstop: i ja ocekivao...praslin izdao pantelia: ccc ducca: e sad sam sve video ducca: Mirallas?>??? JohnColtrane: MIralas JohnColtrane: ? Behemoth: au ducca: meni ni u 100 Moca: ajmo zoki BobaraLoblaw-gejstop: ja ga planirao PraslinMoccastop: Значи као Мићу прошле JohnColtrane: iz Evertona-jos jedan u nizu nbg4ever: miraljas mi 27. ducca: racunas da ce pokupiti Felainijeve otpatke kad ovaj ode u sampionski tim> Moca: ja imao njega u planovima ducca: ? nbg4ever: inace, oskar mi je na 11. mestu zoki82: evo pantelia: ja mislio to ozbiljan spisak PraslinMoccastop: Мираљаш игра шпица у Мартинезовој формацији а води се као играч средине. JohnColtrane: meni Leon Osman Skols za MIralasa Behemoth: jeste Behemoth: i nadavao se golova u pripremnim tekmama BobaraLoblaw-gejstop: sad cete mi pokupite sve pametno dok dodje red na mene...bem ti treci krug PraslinMoccastop: Узео сам већ 2 шпица, морам на средину да пређем. Moca: ti da cutis zoki82: zaha nbg4ever: OPA JohnColtrane: Kone i Jelava u shpicu-Jelava dao gol danas nbg4ever: hrabro PraslinMoccastop: И Заха је паметан избор. JohnColtrane: respekt za Zahu BobaraLoblaw-gejstop: e ovo mi je prvi koji nije na spisku zoki82: da vidimo sta zna ducca: zaha se namece, nadao sam se da ne ode uopste posto ne bih imao muda da ga pickujem pantelia: e poluvreme nbg4ever: jelavic je u opasnoj formi PraslinMoccastop: Ја се скроз опустио. Баш сам задовољан кога сам фасовао. nbg4ever: a hteli su da ga prodaju JohnColtrane: ajde duca ducca: a ja cekam kreten, ne videh da je Kralj ispred ducca: evo za minut Moca: ajde ducco! pantelia: prasline, ovo sve da se zabelezi pantelia: ko ne prati nbg4ever: ajdeeee JohnColtrane: Zoki Zaha zoki82: :D nbg4ever: (vrsimo pritisak na duccu, pa ce da odabere elmandera, ili tako nesto) JohnColtrane: duca uzmi golmana BobaraLoblaw-gejstop: duco uzmi reinu JohnColtrane: uzmi Dzoni Maradonu pantelia: uzmi Havi Garsiju! JohnColtrane: sto nemam ovde aparat da vam slikam moju "atmosferu" PraslinMoccastop: Сада чекам 20 играча. Behemoth has left the chat. PraslinMoccastop: А онда опет бирам. nbg4ever: i prvi takmicar je napustio kucu velikog brata Behemoth has joined PPPDraft. ducca: Riki nbg4ever: lambert? zoki82: behemoth nije mogao da podnese pritisak BobaraLoblaw-gejstop has left the chat. zoki82: evo ga nazad JohnColtrane: koji Riki? nbg4ever: lambert, br20 ducca: Lambert koji drugi Moca: ok sad ja PraslinMoccastop: Мартин, бр 0 Behemoth: ma bre pogresan tab sam rifresovao nbg4ever: ajde ajde, svi se ponekad useremo JohnColtrane: ducca jel moze to malo zvanicnije pantelia: Ajd sto je Moca napisao Runi nbg4ever: pazi stvarno, car i u temi napisao Riki JohnColtrane: koja je precica za refresh u mozili pantelia: ctrl + f5 Behemoth: ne koristim mozilu nbg4ever: f5 valjda bobretard has joined PPPDraft. Moca: Lenon bobretard: misklikovao sam jebeno zoki82: f5 je valjda svugde PraslinMoccastop: цтр+алт+дел JohnColtrane: F5 je ,fala Moca: pantelia bobretard: odisao i lambert, do kurca PraslinMoccastop: Ленон?! samspade: dzon lenon? JohnColtrane: Moco pa ti se stvarno nisi pripremio zoki82: i ja se pitam, otkud lenon?! nbg4ever: lenon jbte nbg4ever: 74 - Lenon 7.5 (ucinkovitost/odlazak) ducca: racunica je odlazak Balea nbg4ever: pre bi cadlija uzeo Behemoth: koliko suki ima jos utakmica suspenzije Moca: +1 pantelia: frank PraslinMoccastop: Ја све мислим да нбг4евер сада смишља ове коментаре. ducca: ja mislim 7 ili 8 Moca: 6 PraslinMoccastop: Ленон је десно крило, какве везе он има са Бејловим одласком. nbg4ever: jok nbg4ever: 56 - Lampard 8 (rotacija) ducca: pa nece lopta ici stalno na Bale-ovu stranu, za pocetak ducca: mada je bzv izbor, covek je u padu vec godinama Moca: Videcemo nbg4ever: jos niko nema muda da pokupi bejla i sukija Moca: nema niko izgleda ja napadace encu vise dosta mi ova dva PraslinMoccastop: Рекли смо да је то за краља. pantelia has left the chat. Moca: Behemoth has left the chat. nbg4ever: ma sta rade ovi zoki82: stvarno, neka mu ostanu JohnColtrane: jao SHurle mi bio pik iz senke PraslinMoccastop: "Лефтовали су чат". Behemoth has joined PPPDraft. pantelia has joined PPPDraft. PraslinMoccastop: Није ваљда Шурле... И мој дарк хорс. pantelia: jes nbg4ever: ko je bre uzo suleta? pantelia: tolaa PraslinMoccastop: Толаа zoki82: bob sada JohnColtrane: ajde bobe PraslinMoccastop: Зна знање. Надавао се голова прошле године к'о мутав. bobretard: kagawa PraslinMoccastop: Тај још у Јунајтеду? PraslinMoccastop: bobretard: Moca: Sad ce ga proaju dortmundu nbg4ever: konacno, bio mi #14 zoki82 has left the chat. bobretard: lomio se izmedju trojice, ali reko ajde....inace mi i nije neki siguran pik Moca: Koliko ovaj NBG imao momaka??? PraslinMoccastop: Ако оде Руни и ако му дају прилику, покидаће. Одличан играч. zoki has joined PPPDraft. PraslinMoccastop: Признао ко му 27. и 150. али за првог мудро ћути. nbg4ever: broja im se ne zna JohnColtrane: Bane zoki: e, jebiga nbg4ever: crkni JohnColtrane: proradio mi patriotizam u bratskoj-pravoslavnoj grckoj Moca: pu Behemoth: uf uf PraslinMoccastop: Што ниси узео Карагуниса. bobretard: haha Behemoth: uze mi ga ispred nosa bobretard: kakva reakcija ducca: pa je l moguce da je Bane tek na kraju 3. kruga otisao JohnColtrane: a Dzerard © jos nije Moca: lose samodradio ovaj draft Moca: sleece godine ce biti bolje zoki: ma nemoj?! Moca: nespreman skroz bobretard: ja hteo dzekija malo pre, vec bio i napisao...i onda prepravi na kagawu PraslinMoccastop: То смо ваљда сви урадили приликом сваког избора. bobretard: jok, za prva 2 bio presrecan kako je ispalo PraslinMoccastop: Само за Луиса. pantelia: samspade u dubokom razmisljanju Moca: deeeeep bobretard: sad postaje zanimljivo JohnColtrane: uzmi karagunica nbg4ever: opa, sidvel. bobretard: ova prva tri kruga su gej samspade: kompani nbg4ever: bah, nije se niko primio Moca: bas ce se primimo ducca: ostali samo ziceri JohnColtrane: al je ostalo dobrih igraca jbt Moca: ajde beni pantelia: haris vuckic Behemoth: Berba nbg4ever: boseli PraslinMoccastop: Играча, не певача. bobretard: marvo!! zoki: e, sranje zoki: sad sam hteo tutu nbg4ever: eh, #18 JohnColtrane: Berba upisan vise zbog sentimenta pantelia: raskooooooooo Moca: Rasko jebe!!! PraslinMoccastop: нбг, је л' знаш колико је асистенција имао Навас целе прошле сезоне? И колико је голова дао? Ја се изненадио данас када сам проверавао. nbg4ever: 0 golova i solidno asistencija PraslinMoccastop: 9 асистенција. nbg4ever: jbga, bilo je ili on, ili neki snodgras PraslinMoccastop: ћути, јеботе! nbg4ever: boli me tukson, imam persu kapitena PraslinMoccastop: и то што кажеш Moca: ajde bre nbg nbg4ever: a ja sam nbg4ever: pa sto ne kazete Moca: jok mi smo nbg4ever: ostacu djubre do kraja zoki: uzmi snodgrasa nbg4ever: snodgras ducca: umreh od gladi Moca: lol pantelia: bahahahaha JohnColtrane: nbg 3 puta bira prvi JohnColtrane: u a bando zoki: praslin se upravo poilva pivom PraslinMoccastop: хахааа ладно сам га навукао да изабере Снодграса, не зна да се овај скрљао јуче ахахаха Moca: lol nbg4ever: cek cek pantelia: vidi stvarno tamno crven snodgras Behemoth has left the chat. nbg4ever: moram da rifresujem nbg4ever: pa nataknem te na kurac prsline PraslinMoccastop: готво готово nbg4ever: ako je tacno Behemoth has joined PPPDraft. nbg4ever: al nema veze nbg4ever: cek sek da odradim na forumu zoki: imas persu © PraslinMoccastop: није тачно, не брини. морам мало да те зајебавам јер си ми мазнуо следећи избор bobretard: tako je! ima persu, i treba ga jebati! :P Moca: i imao j ko zna koliko momaka Moca: jal 30. ili 150. zoki: vertonghen PraslinMoccastop: Доообар nbg4ever: a jbga, na spisku su mi samo jos golmani i odbrambeni. Plus ovo malo sirotinje sa sredine, ben arfe, snodgrasi i ostali PraslinMoccastop: Доста, бре, више злотворе! nbg4ever: ja bolje da cutim :( JohnColtrane: vertongen odlican Moca: i posle kazite d anije dobra ideja ovaj chat nbg4ever: nije, smor je nbg4ever: i gej PraslinMoccastop: Мало је геј али је смор bobretard: totalno gej nbg4ever: sreca da nismo u rusiji pantelia: ajde ducco JohnColtrane: ne pisite vise gay i chat zoki: mene sramota koliko je gej JohnColtrane: nalupace me grci Moca: mozete onako da mi ga pofafate cisto negej ducca: Steve G motha*hug*aaaas Behemoth: pu JohnColtrane: duca pisi imena JohnColtrane: pusti nas nadimaka ducca: pa pisem Moca: Ma ducca sa Steve G-jem na prs u dupe JohnColtrane: i sa Rikijem ducca: u al smo svi svileni, evo idem da editujem nbg4ever: sad ladim jaja do kraja PraslinMoccastop: Βρήκες αυτό ΕΛΛΗΝΙΚΗ ομοφυλόφιλος ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ σεξ κόμμα όργιο μαζικής είστε σχεδιασμό για απόψε; JohnColtrane: ajde Mladenovicu pantelia: evo ga jos jedan Riki pantelia: van Wolfswinkel Moca: pantelia edituj kvote zoki: hahaha pantelia: evo, evo nbg4ever: mogli smo komotno jos jedan krug zoki: preveo ono praslinovo nbg4ever: ostace dosta igraca zoki: i ja sam za bonus draft zoki: ali glupozbog johna zoki: mozda kad se vrati pantelia: glupo je i zbog tolee nbg4ever: ma, naravno Moca: ajde bobe!?! nbg4ever: no samo kazem zoki: onda na temi da se dogovorimo za bonus draft JohnColtrane: prasline sta si napisao bobretard: tu sam bobretard: stan malo PraslinMoccastop: питај неког из играонице ducca: jos 2 kruga kad se zavrsi prelazni rok i to je to pantelia: ahahaha Moca: prsline ce nam ubiju dzona bre!!! zoki: spominjao je karagunisa i grupnjak PraslinMoccastop: ;) bobretard: džeko pantelia: kecman kralj potpisao za monako pantelia: jebote nisam ni znao da imaju kk klub Moca: imaju igra tamo jedan moj ortak JohnColtrane: u jebo mamu hteo sam i Dzeku JohnColtrane: prasline jedi govna bobretard: haha Moca: lol bobretard: haha Moca: lol PraslinMoccastop: Mожда ти сада дају сокић са сламком. JohnColtrane: pa prijalo bi mi da se rashladim samspade: ppapis sise Moca: ce te olade grci trajno JohnColtrane: al i dalje nisam preveo, kazem ti sve je na grckom Behemoth: au papiss je nesto u svadji sa klubom cini mi se Moca: spejd Moca: rizik bobretard: inace moze jos jedan krug ako hocete...imam i ja jos dosta na spisku PraslinMoccastop: И Сисе сумњив. Moca: cek d avidimo sta cemo sa kraljem zoki: igrace pre remy PraslinMoccastop: Доводи Њуца гомиле неких играча. Behemoth: Agger PraslinMoccastop: за напад Behemoth: ajde Dzone JohnColtrane: Kevin NOlan JohnColtrane: dok mi refreshuje mozila ducca: Pa Agger ce valjda u Barcu :P Moca: sad tolaa nbg4ever: zato imamo dopunski krug PraslinMoccastop: Толаа добро бира, сада ће да ми мазне неког. Moca: iscekivanje je veliko nbg4ever: napeto, da ne moze biti napetije Moca: napetost se oseca u vazduhu nbg4ever: nervoza se moze seci nozem Behemoth: mislim da nece Ager u Barsu Moca: podrhtavaju zivci kao strune Behemoth: promovisali ga u Dzerardovog zamenika Behemoth: to valjda znaci da ostaje pantelia: anelka nbg4ever: otisao neotisao, imas dosta liverpool alternativa pantelia: toliin Moca: opa PraslinMoccastop: Омашила Толаа! samspade: vucic i djuric i kimi le, alkatraz, rusi, pomoc drzave nbg4ever: prangija anelka, ali kad krene sezona nbg4ever: ipak je on starac foco Moca: David Luiz JohnColtrane: i ja sam razmishljao o Anjelki JohnColtrane: Moca uzeo glumca pantelia: moco uzmi boyatu PraslinMoccastop: Кренула и Челзијева одбрана на бубањ... nbg4ever: heh, ode poslednji sa liste (bar od ovih numerisanih) nbg4ever: 79 - Luiz 6.5 (rotacija/odlazak) JohnColtrane: 1 Vidic i dalje u igri zoki: nbg, slikaj taj spisak pa ga metni na temu zoki: :D nbg4ever: bice kad se zavrsi Moca: Prsline ti dva puta sad pantelia: i posle duzeg vremena ducca: sledi najskuplji for sure nbg4ever: da biramo za kralja nbg4ever: oce li neko uzeti aspasa nbg4ever: moj siroti oskar i dalje cami neizabran na #11 PraslinMoccastop: Има ко неће у Мурињову ротацију. pantelia: teri pantelia: nbg4ever: jel ovo biras, ili cetujes pantelia: praslin bira nbg4ever: da pantelia: 2 komada nbg4ever: a sto on toliko, a mi po jedan nbg4ever: sramota zoki: tole lopove PraslinMoccastop: Ау, сада два? Дајте ми секунд. Узео сам Чеха, сада ћу другог да бирам. nbg4ever: vidim ja da ovde nesto smrdi JohnColtrane: jaooo Cheh, moj proslogodisnji vratar nbg4ever: logican izbor nbg4ever: hteo sam ceha, kad sam ja imao dvojni pik PraslinMoccastop: Ben Arfa. Moca: sad ja nbg4ever: opet logika bobretard: iskusan je praslin....doce na temu baci neki tldr post, svi se slozimo i tek sad skapiramo da biramo covek uporno po 2 puta bobretard: tj cak ni on nije znao bobretard: toliko je dobar PraslinMoccastop: Моћо, плиз квотуј овај едитовани пост са Бен Арфом. Moca: cek sam jos amlo da odlucim nbg4ever: ala deremo slovence PraslinMoccastop: Извукао ме сада овај припремљени списак zoki: moco, uzmi tiotea!!!! PraslinMoccastop: Па ја завршио драфт :( bobretard: jašta more Moca: Oskar nbg4ever: o hvala bogu JohnColtrane: a i Tores visi i dalje, gde je copkillah da vidi ovo bobretard: gde je middle nbg4ever: on je opasno zavrsio proslu sezonu, ali ga nekako nema u pripremnim JohnColtrane: sta igramo sa slovencima? zoki: basket Moca: sutra u 9 sa rusima PraslinMoccastop: Soldado, Bony, Mirallas, Cech, Ben Arfa... До јаја. Једино ми овај Бен Арфа зумберај, али 'ајде мора неко. JohnColtrane: a tu je Katic? Moca: da Moca: najbolji zoki: donji srem junacki izvukao 0:0 sa vošom Behemoth: ajde seme zoki: tolla a. cole ducca: Nedovic, Katic, Bjelica ubijaju, na sta smo spali da zvezdini igraci nose repku PraslinMoccastop: Јебао вас баскет, још о Нолету да кренете има да се рокнем. Moca: Partizanova skola sucks! Moca: Prasline da uredis posle sastave Moca: Luiz, Lennon, Oscar, Aguero, Rooney. Moca: Baleta jos niko nije uzeo pantelia: Ostaje kralju, aman PraslinMoccastop: Краљ ладно имам најбољи тим. zoki: i trebalo bi iscimati moderaciju da spisak ubaci u prvi post Moca: ma da bre ce daje golove iz madrida pantelia: nbg, daj jos 3 komada sa tvoje liste uz Sukija i Bejla i eto kraljevih pikova nbg4ever: dacu dacu, dacu nego sta cu zoki: minjole, sczsczesczny i de gea nbg4ever: eto, spisak ne laze JohnColtrane: Joe Hart JohnColtrane: laku noc ducca: gasi taximetar zoki: kali mera nbg4ever: poz koltrejne Moca: kali spera JohnColtrane: kali spera zoki: ili kali spera zoki: jebem li ga bobretard: pozdrav Behemoth: Begovic PraslinMoccastop: gay golden dawn zoki: Bregović?! eno ga u guči pantelia: mislim da mog petog pika nema sanse niko da mi uzme pantelia: praslina sam se plasio zoki: to i ja mislim zoki: za sad pantelia: ostali mislim da nisu ni culi za njega Moca: ajde PraslinMoccastop: Узео бих га да нисам већ мазнуо 2 нападача. PraslinMoccastop: И да се није јуче повредио али стварно. PraslinMoccastop: Ако уопште мислимо на истог. Moca: ko jos ostao da bira pantelia: Huper je povredjen, meni bi isao mesto Van Vosvinkela pantelia: al nije taj nbg4ever: ajde, na kurac vas nataknem samspade: pinar PraslinMoccastop: И ја сам мислио на Хупера. pantelia: ajde bobe Moca: ajde bobe retarde bobretard: coleman bobretard: seamus nbg4ever: ha, poslednji na listi nbg4ever: nenumerisan PraslinMoccastop: Стварно најирскији од свих ирских синова. bobretard: as iz rukava PraslinMoccastop: Кратког. bobretard: reko ostace golmana, da ne bacam pik peterkx has joined PPPDraft. peterkx: hi all nbg4ever: ko je ovaj nbg4ever: kolji PraslinMoccastop: hi Moca: hahah pantelia: whittingam zoki: neko nas lozi samspade: dzonov decko iz grcke PraslinMoccastop: you must have seen johns monitor bobretard: imao sam ga na spisku pantelia ducca: hi everybady PraslinMoccastop: moca was waiting for you to join peterkx: hey all zoki has left the chat. pantelia: ode zoki da mu jebe mater ducca: zokijeva zena PraslinMoccastop: побеже зоки zoki has joined PPPDraft. peterkx has left PPPDraft. Moca: paeterkx if you want Praslin is gay if you are looking for it pantelia: kako ga je odvalio nbg4ever: nasamaro zenu nbg4ever: i odma otisla nbg4ever: tako se to radi PraslinMoccastop: свкаа част зоки PraslinMoccastop: тако су и наши стари pantelia: prasline kako cenis vitingema BATOU has joined PPPDraft. pantelia: ohooo BATOU: hi, nbg4ever: ovo me podseca na period kad smo igrali haksbol, a lebron hostuje sobu Moca: lol nbg4ever: pa mu dete iskljuci ruter BATOU has left PPPDraft. PraslinMoccastop: Одличан, ако не дође Даунинг. pantelia: zar on nece kod vas Moca: ajmo ducca zoki i nbg ducca: pitanje - kada je to postignut koncenzus da ne me da se bira Bale? Moca: nikad nbg4ever: ko kaze da je postignut ducca: dakle sme? nbg4ever: sme bobretard: pa nemojte ako nije do sad Moca: sme PraslinMoccastop: није постигнут, некако спонтано било. bobretard: nije fora bobretard: rekli smo za kralja Moca: sto sad nije fora? Moca: za kralja? bobretard: ok Moca: ok ducca: jbg ja ga cekam od prve runde nadajuci se da nece otici PraslinMoccastop: може да бира, остаће за краља боље bobretard: nem pojma ducca: ako je neko drugi hteo u medjuvremenu ok, necu ni ja zoki: biraj bale-a bobretard: ma uzimaj Moca: biraj slobodno PraslinMoccastop: ја нисам хтео и стварно мислим да ће да оде PraslinMoccastop: према томе узимај JohnColtrane has left the chat. zoki: ni ja nisam hteo ducca: zbog Kralja ili nisi hteo inace? nbg4ever: aman zoki: ja inace ducca: pa necu da bude neka neregularnost zbog mene bobretard: ma jok Moca: ma uzimaj bre bobretard: tu smo svi, sve ok ducca: ok onda Bale nbg4ever: ma koja bre neregularnost zoki: da sam hteo uzeo bih ga u prvom krugu nbg4ever: eto Moca: kralj mogo bar da se najavi nbg4ever: pa i jeste u neku ruku nbg4ever: ali sta sad nbg4ever: 1 od 12, i nije lose ducca: tnx all zoki: a ja ću jovetića ;) Moca: aj sad zoki Moca: i jos nbg nbg4ever: ok, polako sad PraslinMoccastop: Пантелија, нисам знао Витингема сада сам морао да га гуглујем. Побркао сам га са једним клинцем из Вест Хема. nbg4ever: koltrejn je otisao nbg4ever: nema se sta zuriti Moca: ajde smaracu nbg4ever: 22 - Mertesaker 5.523 - Koscelni 5.5 bobretard: meni vitingem u regularnom timu, imao sam ga umu nbg4ever: 29 - Klisi 6 nbg4ever: 31 - DeGea 6 nbg4ever: 33 - Hoze Enrike 634 - Glen Dzonson 6 zoki: kakv bre kliši nbg4ever: 36 - Geri Huper 6.5 (povreda) nbg4ever: 40 - Kerol 7.5 (povreda) Moca: jel izabra be nbg? nbg4ever: 42 - Lloris 643 - Voker 6 nbg4ever: izlazem opcije nbg4ever: trazim savbet Moca: more biraj koj ce nam opcije bobretard: definitivno taj geri huper Moca: nema saveta PraslinMoccastop: Зоки плиз среди квотове Moca: kerol nbg4ever: savet srpskih opstina? zoki: sredio nbg4ever: ne znam nbg4ever: zaista ne znam nbg4ever: cek da vidim sa huperom sta se desava bobretard: ajde bre, pa da sumiramo utiske pantelia: pa daj prvog sto nije otisao zoki: povreda PraslinMoccastop: не зна се за хупера, чека се скен pantelia: huper nepoznat stepen nbg4ever: a jebo vas ja, degea nbg4ever: nek ide u kurac PraslinMoccastop: готово? bobretard: da pantelia: jes zoki: to je to bobretard: da se selimo na maticni? Moca: kako si se zajebo nbg4ever: cao zdravo dovidjenja Moca: sad ko pravi spisak sviih timos? PraslinMoccastop: Драго ми је што онако другарски нисмо узели Шукија, остао је Краљу. А остао му је и Паулињо, Артета, Реми, Родригез, Сисоко, Фернандињо... Moca: timova* nbg4ever: pre nego sto zatvorite sobu, dajte da sacuvamo i chat Moca: ima fin izbor nbg4ever: to valjda za mocu znaci Moca: kako da sacuvamo chat? pantelia: adam johnson i arteta pantelia: a ima arteta vec bobretard: samo da budem iznad preslina i meni dosta...u klasiku razume se, koga briga za ostalo PraslinMoccastop: Добро, онда Енди Џонсон, Гастон Рамирез, Забалета... nbg4ever: pa kopiram ja u txt fajl Moca: kopiraj da imamo za uspomenu Behemoth: tu je i ovaj aspas iz lpoola Behemoth: moze da se probere Behemoth: ali ovi glavni su otisli jbg bobretard: odbrana liverpula... nbg4ever: kacim sad i spisak, pa dodajte po nahodjenju zoki: nbg, daj i taj tvoj spisak na topic nbg4ever: niko iz odbrane arsenala PraslinMoccastop: Мињоле остао nbg4ever: bas sam gledao, ostalo dosta iz l'poola, totenhema, sitija bobretard: ako, ako, nek bude javno dobro PraslinMoccastop: Аспиликуета Behemoth: mertezaker je prilicno siguran da ce igrati stalno zoki: pa sve te igrace imamo za bonus draft Behemoth: jasno bobretard: ali bonus samo ko hoce da menja, jel tako? PraslinMoccastop: Хоће неко да се мења за Бен Арфу? Behemoth: :F zoki: ja bih jos koji krzg zoki: krug Behemoth: neka izabere kralj prvo pa cemo videti bobretard: pa eventualno jos jedan bobretard: ako se dogovorimo PraslinMoccastop: 11:00. Шта је организација... bobretard: haha Moca: tacno bre! bobretard: vid stvarno Behemoth: tacno u minut Behemoth: cao drugari zoki: alavera Behemoth: jedva cekam da pocne liga ducca: svaka cast Moca: ajd kad izadjete da gasim tab ducca: pozdrav svima bobretard: cao, cao, odoh i ja PraslinMoccastop: енд он дет бомбшел... видимо се на топику Moca: zzz zoki: aj cao Behemoth has left the chat. bobretard has left the chat. ducca has left the chat. zoki has left the chat. pantelia has left the chat. PraslinMoccastop has left PPPDraft. samspade has left the chat.
Moća Posted August 12, 2014 Posted August 12, 2014 1916 pts. A ja sam u prvoj rundi hteo da uzmem Soldada al sam se nesto zagledao u TV i mahinalno odabrao Aguera Pa sam u drugoj izabrao Runija i rizikovao zbog one price o prodaji ali ipak ostao :misko: Kako da promenim ime timu sad posto sam reskom upisao ime iz zajednicke lige
malkin Posted August 12, 2014 Posted August 12, 2014 A na koje pozicije cemo novajlije da umetnemo? :) pa na pocetak valjda da Tolaa ne bude na mukama...
malkin Posted August 12, 2014 Posted August 12, 2014 (edited) ducca draftovao Bejla i Felainija kao treceg pika i sve vas pobedio. Edited August 12, 2014 by malkin
Behemoth Posted August 12, 2014 Posted August 12, 2014 Mozemo neki prosek nasih bodova da im dodelimo, pa odatle da draftuju.
John Coltrane Posted August 12, 2014 Posted August 12, 2014 Ali YAYA u drugom krugu Btw ja sam pre 2 sezone bio poslednji, a imao sam tek 8. pik na draftu. Dakle nista od toga da najlosiji bira prvi
Tolaa Posted August 12, 2014 Posted August 12, 2014 Ali YAYA u drugom krugu Btw ja sam pre 2 sezone bio poslednji, a imao sam tek 8. pik na draftu. Dakle nista od toga da najlosiji bira prvi Bezi tamo, taman sam se (valjda) odlucila za prvog pika, da Yayi ispravim nanetu nepravdu.
Recommended Posts