Skyhighatrist Posted October 6, 2017 Posted October 6, 2017 Ja bi uzeo Helio x20, Šaja inače ima dobru bateriju, potrošnja ne bi trebalo da ti je problem...
Zli Gli Posted October 6, 2017 Posted October 6, 2017 Pa nisam ja neki ultra mega zahtevan korisnik, taj se kao vise greje i krace traje baterija od ovog sa SD625 ali ne igram igrice i ostalo sto ubija potrosnju... Uzecu x20, fala. Sent from my ALE-L21 using Tapatalk
pojmaš Posted October 6, 2017 Posted October 6, 2017 (edited) Moje iskustvo: 3 puta naručivan Xiaomi sa AliExpressa, (Redmi Note 3 i dva Note 4X), sve sa prodavnice Fantacy, sve je stiglo bez problema. Telefoni su mašine, moj Note 3 je skoro godinu dana star, bez greške radi, a i baterija i dalje jako dobro drži. Sva 3 su koštala ispod 150 eura. Pouzdane prodavnice na AliExpressu za Xiaomi su Fantacy, Goldway i Xiaomi Store. Fantacy je skoro uvijek bio 20-30 eura jeftiniji, a za Goldway sam isto pročitao samo pozitivna iskustva. Za 150 eura, telefon tolike veličine i sa tim hardverom mislim da nema niđe. Moji su svi SnapDragon a ne MTK, to sam izabrao nakon par pročitanih članaka, ali ne mogu se sjetiti zašto :D Edited October 6, 2017 by pojmaš
Moća Posted October 6, 2017 Author Posted October 6, 2017 Lako je tebi kad je vama granica za carinu 150€.
pojmaš Posted October 6, 2017 Posted October 6, 2017 (edited) Nisi ispratio posljednji momenat Sad je granica 75 eura, od 75 do 150 plaćamo samo PDV, a 150 i preko plaćamo prvo carinu, pa na to sve PDV. Naravno, kineski šaolin majstori na paket napisu gift i cijenu 45 eura i u Poštu to niko ne provjerava. Edited October 6, 2017 by pojmaš
Zli Gli Posted October 6, 2017 Posted October 6, 2017 Tako je pojmo, bivsi prijatelju, sjebi me sa tim snapdragon umesto mediatek procesora, a taman sam bio prelomio zbog tekstova na gsmareni u korist tog x20 chipa... Sad sam zbunjen, ne znam sta mi je ciniti.
pojmaš Posted October 6, 2017 Posted October 6, 2017 Bivši, ali ipak vječni, baš kao naš premijer Britva ^_^ Ako si prelomio, samo naprijed, nije nužno taj MTK gori. Ionako je to sve kako ti se koji model zalomi, a i zaboravićeš na to kad te oduševi telefon. Zdravo ga koristio!
Perodeformero Posted October 6, 2017 Posted October 6, 2017 Nema tu nedoumica, verzija sa Snapdragonom dobija redovni update, i golimu custom romova, za razliku od Helio Mediateck.Osim toga, optimizacija potrošnje energije je neuporedivo bolja, i samim tim baterija traje neverovatno duže.Ja punim svoj RM4x na svakih 4 dana, uz nekih 5 sati SOT, što je fenomenalno.
Zli Gli Posted October 6, 2017 Posted October 6, 2017 Au bokte, ja narucio ovaj Mediatek x20 ili kako vec, pre jedno 5 minuta. Da zovem da menjam, sta da radim sad?
copkillah Posted October 6, 2017 Posted October 6, 2017 Au bokte, ja narucio ovaj Mediatek x20 ili kako vec, pre jedno 5 minuta. Da zovem da menjam, sta da radim sad? pa nije Snap džaba skuplji a ima i bolju kameru Piši im i menjaj!
Zli Gli Posted October 6, 2017 Posted October 6, 2017 Aj aj, evo zovem coveka. Dobro ste se javili, mogao sam se zajebati.
copkillah Posted October 6, 2017 Posted October 6, 2017 Aj aj, evo zovem coveka. Dobro ste se javili, mogao sam se zajebati. a koja je razlika u ceni?
Zli Gli Posted October 6, 2017 Posted October 6, 2017 195 Snapdragon, 175 Mediatek. Na gsmareni debelo nahvalili taj helio x20 u odnosu na sd625 ali meni otprilike vise znace ti apdejtovi i duze trajanje baterije jer nisam neki zahtevan korisnik.
Moća Posted October 6, 2017 Author Posted October 6, 2017 Ajde bre šta dramite koji god da je uzeo ne bi se zajebao, jedino ako će da vrti antutu testove po ceo dan.
Recommended Posts