Jump to content
IGNORED

Ja kupila mobilni za 10 dinala! (o kineskim mobilnim telefonima)


Recommended Posts

Pa nisam ja neki ultra mega zahtevan korisnik, taj se kao vise greje i krace traje baterija od ovog sa SD625 ali ne igram igrice i ostalo sto ubija potrosnju... Uzecu x20, fala.

 

Sent from my ALE-L21 using Tapatalk

Link to comment

Moje iskustvo: 3 puta naručivan Xiaomi sa AliExpressa, (Redmi Note 3 i dva Note 4X), sve sa prodavnice Fantacy, sve je stiglo bez problema. Telefoni su mašine, moj Note 3 je skoro godinu dana star, bez greške radi, a i baterija i dalje jako dobro drži. Sva 3 su koštala ispod 150 eura.

 

Pouzdane prodavnice na AliExpressu za Xiaomi su Fantacy, Goldway i Xiaomi Store. Fantacy je skoro uvijek bio 20-30 eura jeftiniji, a za Goldway sam isto pročitao samo pozitivna iskustva.

 

Za 150 eura, telefon tolike veličine i sa tim hardverom mislim da nema niđe. Moji su svi SnapDragon a ne MTK, to sam izabrao nakon par pročitanih članaka, ali ne mogu se sjetiti zašto :D

Edited by pojmaš
Link to comment

Nisi ispratio posljednji momenat  :frust:  Sad je granica 75 eura, od 75 do 150 plaćamo samo PDV, a 150 i preko plaćamo prvo carinu, pa na to sve PDV.

 

Naravno, kineski šaolin majstori na paket napisu gift i cijenu 45 eura i u Poštu to niko ne provjerava.  :s_dj:  :s_dj:  :s_dj:

Edited by pojmaš
Link to comment

Tako je pojmo, bivsi prijatelju, sjebi me sa tim snapdragon umesto mediatek procesora, a taman sam bio prelomio zbog tekstova na gsmareni u korist tog x20 chipa... Sad sam zbunjen, ne znam sta mi je ciniti.

Link to comment

Bivši, ali ipak vječni, baš kao naš premijer Britva  ^_^

 

Ako si prelomio, samo naprijed, nije nužno taj MTK gori. Ionako je to sve kako ti se koji model zalomi, a i zaboravićeš na to kad te oduševi telefon. Zdravo ga koristio! 

Link to comment

Nema tu nedoumica, verzija sa Snapdragonom dobija redovni update, i golimu custom romova, za razliku od Helio Mediateck.Osim toga, optimizacija potrošnje energije je neuporedivo bolja, i samim tim baterija traje neverovatno duže.Ja punim svoj RM4x na svakih 4 dana, uz nekih 5 sati SOT, što je fenomenalno.

Link to comment

Au bokte, ja narucio ovaj Mediatek x20 ili kako vec, pre jedno 5 minuta. Da zovem da menjam, sta da radim sad?

 

pa nije Snap džaba skuplji

 

a ima i bolju kameru

 

Piši im i menjaj!

Link to comment

195 Snapdragon, 175 Mediatek. Na gsmareni debelo nahvalili taj helio x20 u odnosu na sd625 ali meni otprilike vise znace ti apdejtovi i duze trajanje baterije jer nisam neki zahtevan korisnik.

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...