JozoMujica Posted July 10, 2014 Posted July 10, 2014 Hatori, šta misliš o ovom? Ne sere, ne jede, ne pije, ne piša, uvek zdrav ako ga držiš na sigurnom, ne linja se, ne laje....?
hattori Posted July 10, 2014 Author Posted July 10, 2014 Hatori, šta misliš o ovom? Ne sere, ne jede, ne pije, ne piša, uvek zdrav ako ga držiš na sigurnom, ne linja se, ne laje....? uzimam! jebo bouvija!
Aće Posted July 10, 2014 Posted July 10, 2014 (edited) uzmi mopsa. mada su retriveri car, ali veliki su, sto mozda i nije plus za stan. ukrsti mopsa i retrivera, vin vin vin. a sad ozbiljni, uzmi mopsa. JBT @hanzo kvalitetnog bigla ces teze naci kod nas sada. i kada nadjes, mozda nece biti odmah nego ces morati da cekas. meni npr nije bio problem da cekam skoro godinu dana do legla, ali nekom moze biti. mops - no comment, dno. gomila glupih problema u najavi, otvorena crta kod veta. our vote goes to bowie! Edited July 10, 2014 by Aće
Skyhighatrist Posted July 10, 2014 Posted July 10, 2014 Još jedan + za Bouvija! Hatori, šta misliš o ovom? Ne sere, ne jede, ne pije, ne piša, uvek zdrav ako ga držiš na sigurnom, ne linja se, ne laje....? Imao sam kao klinac istog ovakvog, samo skroz narandžastog - nije neko društvo, a i rep mu lako otpada...
renne Posted July 10, 2014 Posted July 10, 2014 ma daj sve ok. moram da provodadzisem. lobi je mala. ima oko 7,5 kila. i takva je veca od kiki (mesavina psenicnog terijera i nekog malog psa) koja ima ispod 5 kila. blagosloven sam malim psima. ova keva ima oko 8-9 kila (odokativnom metodom). tvoji psi imaju manje kila od mojih mačaka :D
gospa buba Posted July 10, 2014 Posted July 10, 2014 onda da uzme i 1 machku. da ne bude peseku dosadno.
kim_philby Posted July 10, 2014 Posted July 10, 2014 JBT @hanzo kvalitetnog bigla ces teze naci kod nas sada. i kada nadjes, mozda nece biti odmah nego ces morati da cekas. meni npr nije bio problem da cekam skoro godinu dana do legla, ali nekom moze biti. mops - no comment, dno. gomila glupih problema u najavi, otvorena crta kod veta. our vote goes to bowie! kod mene u parku dva mopsa umrla od nekih trivijalnosti. jeste bas bedak ali sladak pas. s druge strane najsladji pas u parku je biglica dejzi. uzasno energican pas - mozda cak i preterano. svaki cas bezi pa ga ja vracam kuci. doduse, sumnjam da baba koja mrzi pse namerno ostavlja otvorenu kapiju u nadi da se pas nece vratiti. ja je za sada osujecujem.
kim_philby Posted July 10, 2014 Posted July 10, 2014 tvoji psi imaju manje kila od mojih mačaka :D moji psi imaju manje kila od mojih macaka :D gandalf je imao 8,5 kg a sada je na dijeti pa se spustio na 7,5.
gospa buba Posted July 10, 2014 Posted July 10, 2014 (edited) pa chime hranite tu stoku :o u stvari glupost pitam, shta jedu reneovske machke <_< Edited July 10, 2014 by gospa buba
renne Posted July 10, 2014 Posted July 10, 2014 senka jede sve, i domaću hranu i svoju mačiju, marko samo mačiju. Senkara je dogurala do nekih 6-6.5 kila, al' nije uopšte debela
kim_philby Posted July 10, 2014 Posted July 10, 2014 pa chime hranite tu stoku :o u stvari glupost pitam, shta jedu reneovske machke <_< macka od 8,5 kila jede sta hoce.
kapetanm Posted July 10, 2014 Posted July 10, 2014 Мопс је најбоља варијанта за кућног пса који има лењог газду. Миран је, спава углавном па га можеш остављати, није хистеричан, ал што зна да прдне..
morgana Posted July 10, 2014 Posted July 10, 2014 (edited) ace, dvjema rijecima: ne seri. smaras sa tom moralnom obavezom uzimanja ulicnih pasa i pljuvanjem po svakom drugom izboru of sam sa topika, nema potrebe da odgovaras. ali hoces, tim prije, ta si vrsta :) Edited July 10, 2014 by morgana
Recommended Posts