malkin Posted July 9, 2014 Author Posted July 9, 2014 Ser Bredli se negde smeška i otvara flašu piva.
gervasius twinkleminkleson Posted July 9, 2014 Posted July 9, 2014 Tja. Nadao sam se da ce da nepobjedi, ali ovo je bezveze :(
Čutura Posted July 9, 2014 Posted July 9, 2014 Tja. Nadao sam se da ce da nepobjedi, ali ovo je bezveze :(
malkin Posted July 9, 2014 Author Posted July 9, 2014 (edited) moralo se desiti, čim sam ja glasao da će on da dobije trku. šteta, ovo sad može da se pretvori u igrariju za Kontadora. sa druge strane, kul je što će mnogi pomisliti da mogu do pobede/podijuma pa možda bude malo manje konzervativne vožnje. Edited July 9, 2014 by malkin
malkin Posted July 9, 2014 Author Posted July 9, 2014 počeh da gledam baš kad je Frumdog digo ruke, jel može neko da sumira situaciju, ko je gde koja su rastojanja?
Nemanja Posrbica Posted July 9, 2014 Posted July 9, 2014 počeh da gledam baš kad je Frumdog digo ruke, jel može neko da sumira situaciju, ko je gde koja su rastojanja? Imaš napred grupu od 5 koju su sustigla još 2 vozača (Martin i Domoulin), iza imaš glavnu grupu gde je bilo nekoliko padova, pa se grupa malo rascepkala, ostaje da se vidi ko je gde završio, jer su ti manji padovi bili na vrhu grupe. Nisam siguran gde je Valverde, ali moguće da je u jednoj od grupa iza pelotona gde su sigurni za sada Nibali i Contador.
KennyDalglish Posted July 9, 2014 Posted July 9, 2014 (edited) Valverde i Teejay su pali kad i Frum i pokušavaju da sustignu pelaton. Cancelara je isto bio u toj guzvi, gde je sad nemam pojma :) Edited July 9, 2014 by KennyDalglish
Nemanja Posrbica Posted July 9, 2014 Posted July 9, 2014 There's a split in the peloton with Contador, Nibali and Sagan identified in the first part but Kwiatkowski is off the back. Rui Costa and Talansky also behind...
malkin Posted July 9, 2014 Author Posted July 9, 2014 hvala, vidim sad da Valverde i Tidžej jure Nibalijevu grupu. iskreno, očekivao sam da Nibali i Frum od gc favorita imaju najviše problema danas, ali izgleda da se Astana i Ajkula baš dobro drže.
malkin Posted July 9, 2014 Author Posted July 9, 2014 There's a split in the peloton with Contador, Nibali and Sagan identified in the first part but Kwiatkowski is off the back. Rui Costa and Talansky also behind... uf, ajde Vansumerene, dovuci to dete do glavne grupe...
Nemanja Posrbica Posted July 9, 2014 Posted July 9, 2014 Valverde i Teejay su pali kad i Frum i pokušavaju da sustignu platon. Cancelara je isto bio u toj guzvi, gde je sad nemam pojma :) Froome je pao i odustao nakon pada Valverdea, ovi što prenose na Eurosportu su ga ugurali u onaj pad na kružnom toku, a Froome je pao naknadno. Nisam siguran da je Froome učestvovao u tom na kružnom toku. Inače, Froome je i pre toga pao, početkom etape.
gervasius twinkleminkleson Posted July 9, 2014 Posted July 9, 2014 Ja sam baš mislio da će Nibali dobro da se snađe. Froomeov jučerašnji pad je vrlo vjerovatno bio teži nego što se mislilo..
Nemanja Posrbica Posted July 9, 2014 Posted July 9, 2014 iskreno, očekivao sam da Nibali i Frum od gc favorita imaju najviše problema danas, ali izgleda da se Astana i Ajkula baš dobro drže. Meni je Nibali recimo sigurica. Takvi ne padaju sa bicikla, samo neki defekt gume/bicikla može da ga upropasti.
Recommended Posts