Jump to content

KK Partizan 2014/2015 "Imperija uzvraca udarac"

75 members have voted

1. 1. U novoj sezoni ...

• Osvajamo sve
      27
    • Gospodari samo domacih prstenova , za strani nismo imali para
      7
    • Prvi u selu i na guzove izborili ucesce u el.
      18
    • Nista nismo osvojili , prekid prvenstva , izlazak na ulice
      16
    • Nesto peto ...
      7

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

Sve rekoste u poslednjih 6-7 postova. Nazalost, ja ne verujem da ce se ista promeniti. samo cemo dalje tonuti sa olosem u upravi i na klupi.

Krivica Vujoševićaza neuspjeh leži u izboru Pavlovića i Akojona. Ako mu je ovaj prvi bio nametnut, za dolazak ovog drugog nema opravdanja.

Što se tiče same serije protiv kvalitetnijeg protivnika, ništa nije mogao da uradi bolje i drugačije.

Živo me zanima koliko (i da li uopšte) je plaćen Akojon. Čovek je ok za prvu ligu Mauritanije ali za plasman u EL...

Što se tiče same serije protiv kvalitetnijeg protivnika, ništa nije mogao da uradi bolje i drugačije.

Tako nekako. Iscjedio je maksimum iz vasih igraca za ovu seriju.

Murica i Milutinova odmah bih gepekovao i doveo kod nas!

Živo me zanima koliko (i da li uopšte) je plaćen Akojon. Čovek je ok za prvu ligu Mauritanije ali za plasman u EL...

Sam je rekao da je dosao da uci za plejmejkera kod Dula.  Znaci, on platio casove, mi dobili kintu. Win-win..

Zaista svaka cast vasim igracima. Borili su se do poslednje kapi znoja, svi sem Pavlovica.

žao mi je igrača, zaista su bili borbeni, uradili su šta su mogli. o pavloviću više neću ni reč napisati.

sad treba izboriti bitku za novog trenera. i meni bi miloje bio najdraži na tom mestu.

A mene interesuje da li je uzeo i on malo kokaina od danilovića pre nego što ga je izabrao da potpiše za nas.?  Ili nam je i on namenut poput retarda pavlovića?

mislim da je ovo pravo mesto da napišem da meni nije nimalo žao što ovo nije bilo finale i da se nadam da ćete se sledeće sezone boriti za opstanak u aba ligi. bez uspeha.

do sledeće sezne, sportski pozdrav :)

+1

Naletesmo na nikad jaci FMP :(

Oh well..... do neke sledece prilike.

Bilo je sve sjajno do 21:11, a onda je Dule uveo samo iz njemu znanih razloga uveo Pavlovica i ode sve nizbrdo i prednost i igra i atmosfera. Od tog trenutka pa do kraja samo mucenje. Da ne bi Murica ne bismo ni bili u igri od poluvremena. Akojon je stvarno kriminalan.

mislim da je ovo pravo mesto da napišem da meni nije nimalo žao što ovo nije bilo finale i da se nadam da ćete se sledeće sezone boriti za opstanak u aba ligi. bez uspeha.

ok, a ja vama želim da povratite stari klub iz blata, da otkupite grb kluba. da vam legende kluba ne budu zoran erceg i ognjen aškrabić, već kao što je bilo do pre par sezona - zoran radović, zoran slavnić..

samo hrabro, mora se početi jednom i da se plaćaju dugovi :)

Уживајте док траје, деценију сигурно неће.

a jbg, nisi ni luka, a ni kalinic.

srecno u evroligi. meni je ovo ipak samo kosarka.

Guest
This topic is now closed to further replies.