ljakse Posted July 29, 2014 Posted July 29, 2014 Za očekivati je da Milutinović ima bar dabl-dabl protiv nas u svakom derbiju.
Apollo Creed Posted July 29, 2014 Posted July 29, 2014 I takvi, sa sve Andrejom, Andrićem, Bezbradicom, Daloom i Muslijem, dobićete Deju Radonjića u finalu KLS-a, verovatno sa 3:1. plus je'an. Doduse,bice 3:2...
Johann Gambolputty__of Ulm Posted July 29, 2014 Posted July 29, 2014 Za očekivati je da Milutinović ima bar dabl-dabl protiv nas u svakom derbiju.Da. Za ocekivati je 15+ poena protiv zvezde, iako je rec o najbezmudijem igracu, uz Simonovica, koji je igrao u poslednje vreme u kkcz.
Timmi Posted July 29, 2014 Posted July 29, 2014 Dok navijaci zvezde standardno mudima ciste cipele. Bilo bi neke epske pravde da milutinovic odigra odlicno nakon sto su ga najurili iz kluba iako je imao dobru sezonu.
BarryWhite Posted July 29, 2014 Posted July 29, 2014 Dok navijaci zvezde standardno mudima ciste cipele. Bilo bi neke epske pravde da milutinovic odigra odlicno nakon sto su ga najurili iz kluba iako je imao dobru sezonu. Najurili? Decko bukvalno nije hteo da trenira u sta sam se sam uverio kad sam bio na Zlatiboru...Kari trazio da mu ponude novi ugovor i nakon sto je dobio dobru platu decko resio da ladi jaja...
ljakse Posted July 29, 2014 Posted July 29, 2014 Dajte i Petarda ako je slobodan! Tačno 3 sata i jedan minut. Može to i bolje
Dankan Ajdaho Posted July 29, 2014 Posted July 29, 2014 Dok navijaci zvezde standardno mudima ciste cipele. Bilo bi neke epske pravde da milutinovic odigra odlicno nakon sto su ga najurili iz kluba iako je imao dobru sezonu. Dobru sezonu? U finalnim utakmicama bio je Lipovij™.
djuras Posted July 29, 2014 Posted July 29, 2014 Dok navijaci zvezde standardno mudima ciste cipele. Bilo bi neke epske pravde da milutinovic odigra odlicno nakon sto su ga najurili iz kluba iako je imao dobru sezonu. o cemu ti pricas?
Johann Gambolputty__of Ulm Posted July 29, 2014 Posted July 29, 2014 Dok navijaci zvezde standardno mudima ciste cipele. Bilo bi neke epske pravde da milutinovic odigra odlicno nakon sto su ga najurili iz kluba iako je imao dobru sezonu.Ne moraju da mi se vuku muda po podu da bih video da je neko bezmud kosarkas. A Milutinovic je upravo to. Potpisite ga, bu'te vidili sami.
lalas Posted July 29, 2014 Posted July 29, 2014 Zar nije za njega bila prica da je imao potpisan dobar ugovor, koji je Covic hteo da prepolovi? decko nije pristao na to i zbog toga je popio tribinu. Naplatio je pare iz ugovora, ali zbog toga nije igrao?...uopste nije bio los u tom periodu, kakav je sad posle 2-3 godine je upitno...
Recommended Posts