theanswer Posted June 27, 2014 Posted June 27, 2014 (edited) Sve mi je jasno ali kako možeš da napišeš "prokockao je plus 11". Pa ako je prokockao on lično onda ih je on lično i stekao. Više mu se može zameriti Budiveljnik kući koji je dobio na puku sreću,tj oni su ispustili pobedu Edited June 27, 2014 by theanswer
Heaviside Posted June 27, 2014 Posted June 27, 2014 Uh, ja bih Blažaru opet potpisao, ako je ikako moguće. Ja bih i njega i Mitraru.
nautilus Posted June 27, 2014 Posted June 27, 2014 cuh da potpisujemo a. Popovica iz buducnosti. Al bi se usrecili sa njim.
Apollo Creed Posted June 27, 2014 Posted June 27, 2014 Otisao bata Vučić ali došao čika Bekjarev...on bi mogao dosta sponzora da dovuče...
Кристофер Лумумбо Posted June 27, 2014 Posted June 27, 2014 (edited) cuh da potpisujemo a. Popovica iz buducnosti. Al bi se usrecili sa njim. ckea se filipenko da procita ovu vest/glasinu... Edited June 27, 2014 by Кристофер Лумумбо
Filipenko Posted June 27, 2014 Posted June 27, 2014 Aleksa Popović! Novi čovek za novu zvezdu! To je najgori igrač koga sam u životu gledao. Ne znam koje su kombinacije koje su ga držale u Budućnosti, i to sa solidnom minutažom, ali to je najgrđi treš od igrača. Voleo sam da ga gledam. Obično kada je neko tako očajan, leti odmah na klupu, tako da se retko pruži prilika čoveku da u dužem periodu tokom meča gleda igrača koji u svakom napadu i svakoj odbrani pravi greške i gluposti. Neprocenjivo!
Lord Stef Posted June 27, 2014 Posted June 27, 2014 (edited) Greska, bio sam ubedjen da sam na Partizanovom topicu... Edited June 27, 2014 by Lord Stef
kobni zelaya Posted June 27, 2014 Posted June 27, 2014 Bek šuter bez šuta. Ne treba nam ni pod razno. Iskreno se nadam da je to samo buva.
MiddleClass Posted June 27, 2014 Posted June 27, 2014 Jbg, Milo daje pare, Milo dovodi Crnogorce koji veze nemaju. Naviknite se...
Timmi Posted June 28, 2014 Posted June 28, 2014 aleksa je ok igrac, u buducnosti je uvijek bio sekundarni razigravac, sto je nedostajalo ovogodisnjoj zvezdi. problem je sto je jos jedan los suter (pominje se kalinic kao jos jedan). dok druge ekipe shvataju da se bez spoljnog suta ne moze igrati kosarka, mi slazemo ciglare jednog do drugog. inace, timu bi trebalo da bude prioritet da potpisu nelsona, kao apsolutno najboljeg igraca i lidera, i da se na spoljnim pozicijma dovedu dobri suteri koji bi rasirili odbranu i pogadjali otvorene suteve. nemam sumnju da ce sve pogresno da urade.
Кристофер Лумумбо Posted June 28, 2014 Posted June 28, 2014 aleksa je buducnost level igrac, mislim da je to sa njegovim dovodjenjem neka zajebancija, nama fali ozbiljan igrac na toj poziciji.
James Marshall Posted June 28, 2014 Posted June 28, 2014 Šta je sad, krenulo se stopama FK-a, "najbolji igrač CG lige", "najbolji crnogorski mladi igrač" i te fore
Recommended Posts