Weenie Pooh Posted July 11, 2014 Posted July 11, 2014 Procenat od budućih prodaja, kad ga Barcelona bude puštala kao 33-godišnjaka da potpiše za Nacional iz rodnog Montevidea...
Timmi Posted July 11, 2014 Posted July 11, 2014 suarez nije rodjen u montevideu. razaocarao si me, uini. :(
MancMellow Posted July 11, 2014 Posted July 11, 2014 (edited) FWIW, Odds da potpisujemo Di Mariu su pale na 1,33. Cudno mi to jbt... Edited July 11, 2014 by MancMellow
Giggsy Posted July 11, 2014 Posted July 11, 2014 Javljaju kao da je postignut dogovor sa njim, "samo" treba jos da se dogovore oko cene sa Realom
MancMellow Posted July 11, 2014 Posted July 11, 2014 Pa...citamo iste stvari, te sto javljaju nista ne kosta :D Odds su vec malo (malo) pouzdanija stvar. Mislim, jbg, Di Maria je Di Maria, ali nadam se da rade i na, hm, "prioritetima"
Weenie Pooh Posted July 11, 2014 Posted July 11, 2014 suarez nije rodjen u montevideu. razaocarao si me, uini. :( Jebiga, da je nekad igrao na slavnom Estadio Ernesto Dickinson (kapacitet 6,500 mesta), ja bih rekao "rodni Salto", ali šta da radim kad je počeo u Nacionalu?
Giggsy Posted July 11, 2014 Posted July 11, 2014 Pa...citamo iste stvari, te sto javljaju nista ne kosta :D Odds su vec malo (malo) pouzdanija stvar. Mislim, jbg, Di Maria je Di Maria, ali nadam se da rade i na, hm, "prioritetima" Pretpostavio sam da su iste :D Mene zanima sto bi ga uopste Real prodavao, ali nije da se bunim. Slazem se za kvote, ocigledno se tu ipak kuva nesto
MancMellow Posted July 11, 2014 Posted July 11, 2014 Pretpostavio sam da su iste :D Mene zanima sto bi ga uopste Real prodavao, ali nije da se bunim. Slazem se za kvote, ocigledno se tu ipak kuva nesto neam pojma, ali oni ionako imaju cudne rezone. meni je vece pitanje zasto bi dosao kod nas a ne u PSG, mada...mozda zbog FFP-a United moze da mu ponudi vecu platu, a ono sto je sigurno u Unitedu ce mu biti vece cifre za ove licne komercijalne dilove. Videcemo. Mislim, voleo bih, naravno, nisu moje pare :D ali daj jbt, kupite nekog ljudskog bar CB-a, ako vec ne moze vrhunski DM.
ducca Posted July 11, 2014 Posted July 11, 2014 (edited) Ne znam, s obzirom da na Mirroru nema nista o tome, cak je zadnji info od jutros da je PSG u prednosti, ostajem skeptican po pitanju DiMarie... Edited July 11, 2014 by ducca
MancMellow Posted July 11, 2014 Posted July 11, 2014 Ne znam, s obzirom da na Mirroru nema nista o tome, cak je zadnji info od jutros da je PSG u prednosti, ostajem skeptican po pitanju DiMarie... Ali ima u 1 Independentu. Da je dogovorio personal terms, ali da se United i Real i dalje razvlace oko transfer fee-ja. Kao United nudi 30, a ovi hoce 40m funti. Nije bas blizu...
ducca Posted July 11, 2014 Posted July 11, 2014 (edited) Ma nema nista od ADM. Navodno covek hoce da igra CL, plus ce i Anceloti probati da odgovori klub od prodaje posto i te kako racuna na istog. Mada toliko se spinuje da me ne bi iznenadilo ni da je sve ovo igranka da bi se izboksovao novi ugovor za DiMariu. Cak je nezvanicno i iz Utd demantovano da postoji bilo kakvo interesovanje za njega. Edited July 11, 2014 by ducca
MancMellow Posted July 11, 2014 Posted July 11, 2014 (edited) Ma nema nista od ADM. Navodno covek hoce da igra CL, plus ce i Anceloti probati da odgovori klub od prodaje posto i te kako racuna na istog. Mada toliko se spinuje da me ne bi iznenadilo ni da je sve ovo igranka da bi se izboksovao novi ugovor za DiMariu. Cak je nezvanicno i iz Utd demantovano da postoji bilo kakvo interesovanje za njega. to meni uvek bilo kredibilno objasnjenje. ne znam, meni licno on na pamet nikad do pre dva dana nije pao kao neki Unitedov genuine target. Ima Rooney, ima RVP, ima Januzaj, Valencia, Chicha, Mata, Kagawa, pa onaj Henriquez, pa Zaha...skrpice valjda LVG od toga svega neku pristojnu navalu i bez takvih egzibicija kao sto je ADM za 40m funti. Druuuge stvari nama trebaju... Edited July 11, 2014 by MancMellow
Weenie Pooh Posted July 12, 2014 Posted July 12, 2014 (edited) Naravno da se radi na novom ugovoru, ali taj navodni razlog za povlačenje mu je još bolji, kao hoće da igra CL Nije dvadesetogodišnji klinac koji iskustvo mušeme još nije doživeo pa se loži/hoće da se izreklamira na toj sceni. Čovek četiri godine sa Realom igra CL, a pre toga tri sa Benfikom, šta bi mu bilo ako jedne sezone preskoči, hoće da ima withdrawal simptome? Jebala ih Liga šampinjona, više bi smisla imalo da navode da se igraču, eto, više sviđa boja dresova tima X nego tima Y. Edited July 12, 2014 by Weenie Pooh
John Coltrane Posted July 12, 2014 Posted July 12, 2014 http://www.businessinsider.com/nike-drops-out-of-man-united-bidding-2014-7?utm_content=buffer1983b&utm_medium=social&utm_source=facebook.com&utm_campaign=buffer But now, Manchester United is set to sign a 10-year deal with Nike's rival Adidas that would be worth nearly $1.3 billion, the Financial Times reports, making it the most lucrative apparel sponsorship in the game. At $128 million a year, the proposed Manchester United/Adidas deal would more than double the current most lucrative sponsorship, through which Adidas pays the Spanish team Real Madrid $53 million a year. for that.
MancMellow Posted July 12, 2014 Posted July 12, 2014 Naravno da se radi na novom ugovoru, ali taj navodni razlog za povlačenje mu je još bolji, kao hoće da igra CL Nije dvadesetogodišnji klinac koji iskustvo mušeme još nije doživeo pa se loži/hoće da se izreklamira na toj sceni. Čovek četiri godine sa Realom igra CL, a pre toga tri sa Benfikom, šta bi mu bilo ako jedne sezone preskoči, hoće da ima withdrawal simptome? Jebala ih Liga šampinjona, više bi smisla imalo da navode da se igraču, eto, više sviđa boja dresova tima X nego tima Y. Ma kakva CL kad sad ima platu 56k nedeljno, a u Unitedu bi imao 140-150k sigurno. Nego potpuno je i meni bilo nerazumljivo zasto bi Argentinac koji igra u (Real) Madridu hteo da ide u M'cr osim zbog para...a to ce gledati da dobije tu gde je. Sa strane Uniteda to bi, u situaciji gde nam ocajnicki treba defanzivno dobar veznjak i jos ocajnije kvalitetan CB, bio 1 cist luxury buy http://www.businessinsider.com/nike-drops-out-of-man-united-bidding-2014-7?utm_content=buffer1983b&utm_medium=social&utm_source=facebook.com&utm_campaign=buffer But now, Manchester United is set to sign a 10-year deal with Nike's rival Adidas that would be worth nearly $1.3 billion, the Financial Times reports, making it the most lucrative apparel sponsorship in the game. At $128 million a year, the proposed Manchester United/Adidas deal would more than double the current most lucrative sponsorship, through which Adidas pays the Spanish team Real Madrid $53 million a year. for that. Sto se toga tice EW je apsolutni car. To je dil veci 3 i po puta nego dosadasnji
Recommended Posts