ToniAdams Posted May 19, 2015 Posted May 19, 2015 ali, ali, cudoviste frankenstajn koje mora da ide da trazi posao, i nadrkan je zbog toga :D :D :D
Weenie Pooh Posted May 19, 2015 Posted May 19, 2015 Ja ga potpuno razumem, meni je i dan danas samo pisanje CVa gothic horror :( Veštice su najslabiji deo cele papazjanije. Veštice i činjenica da se u suštini ništa ne dešava.
ToniAdams Posted May 19, 2015 Posted May 19, 2015 vestice su imbecili. dobiju snagu kad im nestane kosa. i ne koriste magiju nego pesnaje.
Weenie Pooh Posted May 19, 2015 Posted May 19, 2015 Da da, veštice-gargojle koje jedu bebe i kupaju se u krvi i služe đavaoa lično. A u trećoj epizodi će se otkriti da postoje i good guy veštice, za dnevnu upotrebu. Ove do sada su samo za noćnu
Ryan Franco Posted June 7, 2015 Posted June 7, 2015 Bio sam skeptičan nakon prve epizode ali sad ve vidim da je novi PD odličan. Reference ne manjkaju, realni temelji su na nivou, estetika na nivou prošlosezonske, gluma objašnjava, tenzija solidna... Upravo se spremam za petu epizodu.
ToniAdams Posted June 7, 2015 Posted June 7, 2015 Jedina stvar niza od tvojih kriterijuma je...uf ne znam. Ne pada mi nista na pamet.
Lrd Posted June 7, 2015 Author Posted June 7, 2015 Bio sam skeptičan nakon prve epizode ali sad ve vidim da je novi PD odličan. Reference ne manjkaju, realni temelji su na nivou, estetika na nivou prošlosezonske, gluma objašnjava, tenzija solidna... Upravo se spremam za petu epizodu. Idi, bre. Taman sam se disciplinovao, sad me opte kopka. Idem da se uništim Sens8om, pa da probam još malo dizdržim.
Weenie Pooh Posted June 7, 2015 Posted June 7, 2015 Jedina stvar niza od tvojih kriterijuma je...uf ne znam. Ne pada mi nista na pamet. Možda jedino Lrdovi kriterijumi?
Lrd Posted June 7, 2015 Author Posted June 7, 2015 Možda jedino Lrdovi kriterijumi? http://www.youtube.com/watch?v=RmV_-Eu_OQ0
boshoku Posted June 8, 2015 Posted June 8, 2015 Bio sam skeptičan nakon prve epizode ali sad ve vidim da je novi PD odličan. Reference ne manjkaju, realni temelji su na nivou, estetika na nivou prošlosezonske, gluma objašnjava, tenzija solidna... dobro je - smaraju s frankenštajnom i njegovim kreacijama, al ovo s vešticama (ova glavna kida) je baš dojajno što više eve, meni odgovara (sup glumica, sup riba, a još i buržua francuskinja - win, win, win)
Ajant23 Posted June 8, 2015 Posted June 8, 2015 Bio sam skeptičan nakon prve epizode ali sad ve vidim da je novi PD odličan. Reference ne manjkaju, realni temelji su na nivou, estetika na nivou prošlosezonske, gluma objašnjava, tenzija solidna... Vala si sročio ovo ko da gurmanski hvališ vrstan burek...
Recommended Posts