Jump to content
IGNORED

HOROR SERIJE (u capsu, naravno)

Lrd

Recommended Posts

Posted

ako sam dobro zaključio iz trejlera, heliks je ono što se fortitjud nije usudio da bude?

Posted

Pa, moglo bi se tako reći . Kad bi se uzela produkcija Fortitudea i probralo ponajbolje iz sadržaja Helixa, dobila bi se opasno dobra serija.

Posted

Helix mi je i dalje favorit, mada je ova do sada bila epizoda sa najmanje pomaka u priči. Ovu seriju definitivno, ali definitivno treba gledati u komadu. Inače, i u ovoj i u prošloj epizodi divljaju sa kontrapunktom i to je fenomenalno. :lolol:

raskinucemo mi uskoro, vidim ja.

helix se sve vreme trudim da mi bude tres zadovoljstvo, tako bilo sa prvom sezonom. onda, druga, kao ajde sve u cugu kao prvu, i nekako sam stigla do seste epizode i tri puta zaredom zaspim. ono kad krenu da drkaju pre 30 godina, pa present day, pa dan 8956372, pa zarazeni med, nista vise ne mogu da pohvatam.

jedino sto me uvek oraspolozi je spica sa onom muzikicom. jedini horor koji iole valja je the intruders, i to ne samo zbog toma jorka-vonabi dzona sima.

Posted

Izašla prva epizoda druge sezone Penny Dreadful. Potpuno sam izgubila iz vida ovu seriju.

Odgledaću sutra, pa javljam utiske.

Meni malo mnjeh, sve se nastavlja tamo gde je stalo na kraju prošle sezone, uopšte ne vidiš da počinje neka nova celina. Bukvalno sutra ujutru kreće - kad ih napadnu one neke kao veštice, šta li su, Sir Malcolm pita "da nisu to vampirke od sinoć" :isuse:

London i dalje izgleda bedno, na ulicama nigde nema statista. Sneg koji neprekidno pada nije uspeo da pokrije više od 2 cm, ali ih je zato pokrio temeljito, sve je čarobno belo i ravno, nigde ni blata ni neravnine ni ničega, kao da su na božemeprosti nekom setu.

Veštice su mi baš tralala, nešto se bojim da će cela sezona biti sranje ako budemo gledali šta se kod njih dešava. Da su mi u prvoj pokazivali Drakulu kako se kupa u devičijoj krvi i nešto tutumrači iz epizode u epizodu, sumnjam da bih to gledao.

Sa druge strane, Evita :wub:

Posted

misim da sam nekako dogurala do cetvrte epizode i nikako da nastavim.... nisam zadovoljna a toliko sam se radovala seriji jos od prve najave.... volem Evu zauvek, cak i pored toga sto je pocela da preglumljuje... i sve vizuelne lepote..... pogledachu 1 dana.. kad budem nasla razlog da bi 1 losa ne tako dobra horor serija ipak mogla da bude zanimljivilja od 1 loseg ne tako dobrog horor filma

Posted

Meni malo mnjeh, sve se nastavlja tamo gde je stalo na kraju prošle sezone, uopšte ne vidiš da počinje neka nova celina. Bukvalno sutra ujutru kreće - kad ih napadnu one neke kao veštice, šta li su, Sir Malcolm pita "da nisu to vampirke od sinoć" :isuse:

baš tako, ne bih više trošila reči.

Posted (edited)

London i dalje izgleda bedno, na ulicama nigde nema statista. Sneg koji neprekidno pada nije uspeo da pokrije više od 2 cm, ali ih je zato pokrio temeljito, sve je čarobno belo i ravno, nigde ni blata ni neravnine ni ničega, kao da su na božemeprosti nekom setu.

Veštice su mi baš tralala, nešto se bojim da će cela sezona biti sranje ako budemo gledali šta se kod njih dešava. Da su mi u prvoj pokazivali Drakulu kako se kupa u devičijoj krvi i nešto tutumrači iz epizode u epizodu, sumnjam da bih to gledao.

Sa druge strane, Evita :wub:

xixixixi, a kolko sam se trudio da vam objasnim da je serijal boolja.

misim da sam nekako dogurala do cetvrte epizode i nikako da nastavim.... nisam zadovoljna a toliko sam se radovala seriji jos od prve najave.... volem Evu zauvek, cak i pored toga sto je pocela da preglumljuje... i sve vizuelne lepote..... pogledachu 1 dana.. kad budem nasla razlog da bi 1 losa ne tako dobra horor serija ipak mogla da bude zanimljivilja od 1 loseg ne tako dobrog horor filma

pocela? :D

ceo zivot tako glumi.

Edited by ToniAdams
  • 2 weeks later...
Posted

кренула друга сезона пени дредфула

• 2 weeks later...
Posted

Vrlo dobro finale Grimma, stvarno se zavuče pod kožu serija uprkos nedostacima.

Vampire Diaries je imao sjajan uvod u finale (pretposlednja epizoda), ali je finale bilo katastrofalno sentimentalno.

Penny Dreadful čekam da se nakupi i uspeva mi za sada.

Posted

xixixixi, a kolko sam se trudio da vam objasnim da je serijal boolja.

Hocemo li gledati drugu sezonu? Prva sezona je realno smor, ali mozda druga bude jos veci!

Posted

pa aj, mozemo probati. makar da imamo legitimitet da pljujemo :fantom:

Posted

Cekam ko i Lrd da se nakupi.

Posted

nista, aj ja cu prvi prvu.

Posted

Nota bene, prva epizoda S2 je toliko glupa da sam se ja jedva naterao da skinem drugu. A ni ta nije mnogo bolja. Za treću ću još da vidim :(