Jump to content
IGNORED

HOROR SERIJE (u capsu, naravno)

Lrd

Recommended Posts

Posted

-1

uzasna je. najvece razocarenje u poslednjih sto godina.

tumblr_n6v7n2Fu161ttrnb4o1_500.jpg

Posted

eva grin je po glumi nik kejdz sa sisama

Posted (edited)

To moze biti samo kompliment

Edited by 4de5
Posted

sto si gledo gledo si.

sad ces tek da vidis kolko je bulja.

Ladno su krenuli sa fles forvardima. To mi je prvi znak da ne znaju gdje biju... :(

Posted

al zato imas evu grin koja je tako looooooda!

ako pricas o petoj epizodi, ona je daleko, daleko najbolja

Posted

Da, petu gledam. Eva Grin je ona jebulja iz Drimersa... tek sad provalih kad je vidjeh na stolu. :)

Posted

posle pete krece sunovrat, cisto da ne bude da nisi znao :)

Posted

Srecom su jos tri ostale do kraja sezone. Ne volim da bataljujem serije...

Posted

Srecom su jos tri ostale do kraja sezone. Ne volim da bataljujem serije...

A PD ti je loš da bi ga batalio? :D

Inače, Constantine baš šara. Prva je bila dobra, druga dosadna, ova treća ni ovamo ni onamo. Izgleda da se još traži serija. Gleda li još ko?

Posted

A PD ti je loš da bi ga batalio? :D

Inače, Constantine baš šara. Prva je bila dobra, druga dosadna, ova treća ni ovamo ni onamo. Izgleda da se još traži serija. Gleda li još ko?

Spremam se urpavo da gledam trecu. Slazem se za prve dve. Mislim, nije druga epizoda bila losa, ali dosadnjikava jeste, a i previse me je podsetila na dosije x :D mada Zed vadi stvar (no pun intended). 

Posted

Pa ok je i treca epiozda, moj problem sa ovim je sto se sve nekako prebrzo desava, kad da epoizoda traje 20 min. 

Posted (edited)

meni je constantine bila okej, valjda zato sto sam i videla evu iz justified...btw, prvo mi se i ucini da je producent zove evom, ali posle u nastavku ispade cvetic? jel uhvatio jos to neko ? ili sam se ja istripovala 

al grim postaje sve napetiji....i bolji. mada je muz rekao da ne moze da veruje kakvu budalastinu gledam :) ... i dalje bih sutnula verenicu..ide mi na zivce sa glasicem...i on mi je izgledao kao da traje20 minuta, bilo mi zao sto je kraj epizode. za constantine ne. al' svaki put kad constaine kaze 'love' izmami mi osmeh :) 

Edited by mustang
Posted

meni je constantine bila okej, valjda zato sto sam i videla evu iz justified...btw, prvo mi se i ucini da je producent zove evom, ali posle u nastavku ispade cvetic? jel uhvatio jos to neko ? ili sam se ja istripovala 

Nisi istripovala, vratio sam i čuo da je to odgovor na njeno "promise me", on odgovori "hear no evil". :)

Posted

vidis..od uzbudjenja sto je vidim pricinjava mi se da cujem njeno ime ! :) 

thx

a vide li kim bodniju u nekom novom feature film rosewater, glumi iranca? :)