4de5 Posted November 3, 2014 Posted November 3, 2014 -1 uzasna je. najvece razocarenje u poslednjih sto godina.
4de5 Posted November 3, 2014 Posted November 3, 2014 (edited) To moze biti samo kompliment Edited November 3, 2014 by 4de5
MiddleClass Posted November 6, 2014 Posted November 6, 2014 sto si gledo gledo si. sad ces tek da vidis kolko je bulja. Ladno su krenuli sa fles forvardima. To mi je prvi znak da ne znaju gdje biju... :(
ToniAdams Posted November 6, 2014 Posted November 6, 2014 al zato imas evu grin koja je tako looooooda! ako pricas o petoj epizodi, ona je daleko, daleko najbolja
MiddleClass Posted November 6, 2014 Posted November 6, 2014 Da, petu gledam. Eva Grin je ona jebulja iz Drimersa... tek sad provalih kad je vidjeh na stolu. :)
ToniAdams Posted November 6, 2014 Posted November 6, 2014 posle pete krece sunovrat, cisto da ne bude da nisi znao :)
MiddleClass Posted November 6, 2014 Posted November 6, 2014 Srecom su jos tri ostale do kraja sezone. Ne volim da bataljujem serije...
Lrd Posted November 8, 2014 Author Posted November 8, 2014 Srecom su jos tri ostale do kraja sezone. Ne volim da bataljujem serije... A PD ti je loš da bi ga batalio? :D Inače, Constantine baš šara. Prva je bila dobra, druga dosadna, ova treća ni ovamo ni onamo. Izgleda da se još traži serija. Gleda li još ko?
Sludge Factory Posted November 8, 2014 Posted November 8, 2014 A PD ti je loš da bi ga batalio? :D Inače, Constantine baš šara. Prva je bila dobra, druga dosadna, ova treća ni ovamo ni onamo. Izgleda da se još traži serija. Gleda li još ko? Spremam se urpavo da gledam trecu. Slazem se za prve dve. Mislim, nije druga epizoda bila losa, ali dosadnjikava jeste, a i previse me je podsetila na dosije x :D mada Zed vadi stvar (no pun intended).
Sludge Factory Posted November 8, 2014 Posted November 8, 2014 Pa ok je i treca epiozda, moj problem sa ovim je sto se sve nekako prebrzo desava, kad da epoizoda traje 20 min.
mustang Posted November 8, 2014 Posted November 8, 2014 (edited) meni je constantine bila okej, valjda zato sto sam i videla evu iz justified...btw, prvo mi se i ucini da je producent zove evom, ali posle u nastavku ispade cvetic? jel uhvatio jos to neko ? ili sam se ja istripovala al grim postaje sve napetiji....i bolji. mada je muz rekao da ne moze da veruje kakvu budalastinu gledam :) ... i dalje bih sutnula verenicu..ide mi na zivce sa glasicem...i on mi je izgledao kao da traje20 minuta, bilo mi zao sto je kraj epizode. za constantine ne. al' svaki put kad constaine kaze 'love' izmami mi osmeh :) Edited November 8, 2014 by mustang
Lrd Posted November 8, 2014 Author Posted November 8, 2014 meni je constantine bila okej, valjda zato sto sam i videla evu iz justified...btw, prvo mi se i ucini da je producent zove evom, ali posle u nastavku ispade cvetic? jel uhvatio jos to neko ? ili sam se ja istripovala Nisi istripovala, vratio sam i čuo da je to odgovor na njeno "promise me", on odgovori "hear no evil". :)
mustang Posted November 8, 2014 Posted November 8, 2014 vidis..od uzbudjenja sto je vidim pricinjava mi se da cujem njeno ime ! :) thx a vide li kim bodniju u nekom novom feature film rosewater, glumi iranca? :)
Hippie Posted November 10, 2014 Posted November 10, 2014 it iz fakin hepening!! http://www.fangoria.com/new/raimi-to-direct-bruce-campbell-in-starz-evil-dead-sequel-series/
Recommended Posts