Jump to content

YFFootball 2014

Featured Replies

A sta ako imas keepera koga uopste nisi draftovao, nego si ga pokupio sa waiver wire?

A sta ako imas keepera koga uopste nisi draftovao, nego si ga pokupio sa waiver wire?

moj slučaj...računam da bi logikom (ove lige) trebao da mi/nam se oduzme pravo biranja u poslednjoj rundi... :)  :fantom:

Jel moze nekako da se vidi ko su kiperi u timovima-sad kad je rok za iste istekao i u kojim rundama (ne)mozemo da biramo?

• Author

Jel moze nekako da se vidi ko su kiperi u timovima-sad kad je rok za iste istekao i u kojim rundama (ne)mozemo da biramo?

verovatno ću večeras da se nateram da to uradim. za sada samo teaser da je freak uspeo da bira sva tri keepera koji su povređeni...

za sada samo teaser da je freak uspeo da bira sva tri keepera koji su povređeni...

:s_w:

Možda nije razumeo pravila... :fantom:

Jel ce se pomerati vreme drafta? 

• Author

Jel ce se pomerati vreme drafta? 

što, imaš neki drugi predlog?

Ne, samo pitam, da utefterim. Tek sad provalio da mi pise u 12:30 ali po PDT :D, pa se istripovao. 

• Author

Draft order i keeperi - excel file

Ako vam ne smeta, pomerite draft za kasnije... 22-23h bi bilo lepse...

A ne bi bilo lose ni da se dozvole keeperi danas, cisto za nas koji nismo otvarali forum do sad :D

Edited by Teixeira

• Author

A ne bi bilo lose ni da se dozvole keeperi danas, cisto za nas koji nismo otvarali forum do sad :D

Zaključao sam, ali daj ovde koje ćeś keepere pa ću da ubacim.

Sent from my iPad using Tapatalk

• Author

draft je pomeren na 10.30pm CET

Budite brzi, hocu da gledam Hanibala od 23h... :fantom: