Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

YFFootball 2014

Featured Replies

razbio sam pokvarenog navijaca Caroline sa lepih 40 poena  :fantom:  od toga mu je Cam nabio 41 poen, pa neka on navija i dalje za njih :P

i konacno cu da uzmem tu titulu! ima jos i finale, jeste, ali tu igram sa makedonce devojce, a on se vec podmazuje! 

• Replies 189
  • Views 16.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Klasika - kad te ljubimci iz RL unesrece u fantasy.  

A finale ce biti epic.

stigli smo i do finala... protivnik kakav se samo pozeleti moze: dunster, navijacki ostrascen, samouveren bez pokrica, pritom i gay.

till d win!

• Author

ko igra finale, jbt :isuse: 

• Author

kakvo finale :rolf: 

nikada ja necu osvojiti ovu ligu, ali nikada... ponovo poraz u finalu, ovaj put u cripple fight-u

nakon tekmi u 7, imao sam ovo "u rukama". 10 poena prednosti, Seattle D, Beni Watson i Julius Thomas protiv Eli Manning i Todd Gurleyja. however, Watson, Thomas i Seattle D su kombinovano imali 2 poena :isuse: Gurley nabacio 16, i Mandingo pobedio 66-61... ali zamalo!

tek onda je usledio triler. onaj invalid od njegovog QB je otovrio tekmu sa 2sacka i 3INT. u trecoj cetvrtini je imao -7 poena :lol: uspeo je 66-61 da pretvori u 59-61, ali jbg, od tolikih sranja sto je napravio, Minnesota je vec vodila 32-3 i usla u "boli nas kurac" mode, pa je invalid bacio TD od 70+ jardi, i avaj, vratio rezultat...

jbt, uspeo sam po prvi put u zivotu i od mandinga izgubiti... jednostavno, ostavu ovde vecito drugi :(

eh, i cestitke mandingu. kako su moji odigrali finale, nisam ni zasluzio pobedu.  

• Author

nikada ja necu osvojiti ovu ligu, ali nikada... ponovo poraz u finalu, ovaj put u cripple fight-u

nakon tekmi u 7, imao sam ovo "u rukama". 10 poena prednosti, Seattle D, Beni Watson i Julius Thomas protiv Eli Manning i Todd Gurleyja. however, Watson, Thomas i Seattle D su kombinovano imali 2 poena :isuse: Gurley nabacio 16, i Mandingo pobedio 66-61... ali zamalo!

tek onda je usledio triler. onaj invalid od njegovog QB je otovrio tekmu sa 2sacka i 3INT. u trecoj cetvrtini je imao -7 poena :lol: uspeo je 66-61 da pretvori u 59-61, ali jbg, od tolikih sranja sto je napravio, Minnesota je vec vodila 32-3 i usla u "boli nas kurac" mode, pa je invalid bacio TD od 70+ jardi, i avaj, vratio rezultat...

jbt, uspeo sam po prvi put u zivotu i od mandinga izgubiti... jednostavno, ostavu ovde vecito drugi :(

eh, i cestitke mandingu. kako su moji odigrali finale, nisam ni zasluzio pobedu.  

:cry: 

Kakav cripple fight, strasno. Evo i freak ostao dostojanstven u porazu, pa zato necu ni ja da kenjam bez potrebe.... posebno kad se zna da slika (yt klip) vredi vise od 1000 reci:  

https://www.youtube.com/watch?v=qMor6dL0LfI

Ladno mi fali 9 poena da imam više od finalista zajedno

Cestitke Mandingu, a ja sam u istom fazonu kao Freak, malo mi fali tu i tamo, prosle godine izgubio u finalu, ove godine 4, mislim da sam od kad igram ovu ligu skoro svake godine bio u playoffu ali nikad je nisam osvojio.

Moj FF bilans ove godine - 1 X sampion, 1 X vicesampion, 2 X 4. mesto.  Ono sto me cini srecnim je da je liga koju sam pobedio liga koju igram najduze (od 2005), ovo mi je 3. titula u njoj, ostale ucesnike cu moci da zezam u RL,  ni a premija za prvaka nije losa - $500  :D