Jump to content
IGNORED

YFFootball 2014

Recommended Posts

Posted (edited)

Opa pa vi izgleda ovo ozbiljno a?

Puno sreće i da freak pobedi!

poslato sa WC šolje by BVK

to veljo care, imas pivo!

Evo i mene. Sistem igranja mi nije jasan, no dobro, zasto jednostavno, kada moze komplikovano.

a nije da si do sada nesto razumeo pa si me opet dobio u finalu :(

samo da pojasnimo:

1) nema keepera iz prve dve runde

2) ne moramo da ostavljamo keepere ako nećemo

tačno?

1) tacno

2) ne vidim svrhu da ne ostavljas keepera, ali overall, da, mislim da ne moras ostavljati keepera

Edited by freakns
  • Replies 189
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• teacher

39

• Apollo Creed

35

• zoki

23

• freakns

21

Posted

Nije mi jasan ovaj keeper bez keepera, ono pre toga je bila uobicajena stvar. -_-

Posted

sta bre radi ovaj edit? :D

usla i makedonska vuna, kompletni smo :)

Posted

Dozvoljeni su trejdovi za draft pikove. Nije moguće trejdovati draft pick koji je rezervisan zbog odabranog keepera (pre drafta), tj nije moguće birati keepera sledeće sezone ako on upada u draft pick koji je trejdovan.Dozvoljeni su trejdovi za draft pikove. Nije moguće trejdovati draft pick koji je rezervisan zbog odabranog keepera (pre drafta), tj nije moguće birati keepera sledeće sezone ako on upada u draft pick koji je trejdovan.

Da li je moguce trejdovati igraca/e za draft pick(s) ili samo draft pick(s) za draft pick(s)?  I ako je moguce trejdovati igrace za picks, mozes li da trejdujes one iz prve 2 proslogodisnje runde koje ne mozes da zastitis kao keepers?

Nije mi jasan ovaj keeper bez keepera, ono pre toga je bila uobicajena stvar. -_-

Ja sam bio ranije u keeper ligama i nikad nisi morao da imas keeper igrace ako nisi hteo.  Ja sam tako  jednom usao u draft bez keepera jer sam zaboravio da ih izaberem :lolol:  :isuse:

Posted

Ja sam igrao keeper lige, gde si imao 3-4 igraca koje zadrzavas, a ostale draftujemo. Zadrzavali smo naravno igrace iz prvih rundi.

Posted

samo da pojasnimo:

1) nema keepera iz prve dve runde

2) ne moramo da ostavljamo keepere ako nećemo

tačno?

tako je.

Posted

Zadrzavali smo naravno igrace iz prvih rundi.

Meni baš zanimljivije obrnuto, nekako se podrazumeva da ćeš u prve dve runde uzeti dobrog igrača (i uvek će ih biti), ovde mu keeperi dođu kao nagrada za dobro draftovanje u kasnijim rundama...

Posted

Sta znam. Meni je ovo toliko glupo, da me mrzi i da igram. <_<

Posted

Jos jedno pitanje:

-ako zadrzim tri keepera kad krecem da draftujem-od 4. runde ili ...?

Posted

Ili ne biraš onoj rundi u kojoj ti je bio keeper prošle sezone

Posted

Ili ne biraš onoj rundi u kojoj ti je bio keeper prošle sezone

dobro, moze i tako, al ajde nek neko napiše pravila konačno...

Posted

to veljo care, imas pivo!

Ma jok pivo, biraj umesto mene na Fruskoj Gori!
Posted

Jos jedno pitanje:

-ako zadrzim tri keepera kad krecem da draftujem-od 4. runde ili ...?

Jel ima sanse da neko odgovori na ovo pitanje gore,da znam dal i koliko kipera da zadrzim...

Posted

Jel ima sanse da neko odgovori na ovo pitanje gore,da znam dal i koliko kipera da zadrzim...

zavisi kojeg keepera si zadržao. ako si zadržao keepera kojeg si draftovao u 4. rundi na primer, tada gubiš pravo biranja u 4. rundi.