freakns Posted August 25, 2015 Posted August 25, 2015 (edited) Opa pa vi izgleda ovo ozbiljno a? Puno sreće i da freak pobedi! poslato sa WC šolje by BVK to veljo care, imas pivo! Evo i mene. Sistem igranja mi nije jasan, no dobro, zasto jednostavno, kada moze komplikovano. a nije da si do sada nesto razumeo pa si me opet dobio u finalu :( samo da pojasnimo: 1) nema keepera iz prve dve runde 2) ne moramo da ostavljamo keepere ako nećemo tačno? 1) tacno 2) ne vidim svrhu da ne ostavljas keepera, ali overall, da, mislim da ne moras ostavljati keepera Edited August 25, 2015 by freakns
Miljenko Posted August 25, 2015 Posted August 25, 2015 Nije mi jasan ovaj keeper bez keepera, ono pre toga je bila uobicajena stvar. -_-
freakns Posted August 25, 2015 Posted August 25, 2015 sta bre radi ovaj edit? :D usla i makedonska vuna, kompletni smo :)
WTF Posted August 25, 2015 Posted August 25, 2015 Dozvoljeni su trejdovi za draft pikove. Nije moguće trejdovati draft pick koji je rezervisan zbog odabranog keepera (pre drafta), tj nije moguće birati keepera sledeće sezone ako on upada u draft pick koji je trejdovan.Dozvoljeni su trejdovi za draft pikove. Nije moguće trejdovati draft pick koji je rezervisan zbog odabranog keepera (pre drafta), tj nije moguće birati keepera sledeće sezone ako on upada u draft pick koji je trejdovan. Da li je moguce trejdovati igraca/e za draft pick(s) ili samo draft pick(s) za draft pick(s)? I ako je moguce trejdovati igrace za picks, mozes li da trejdujes one iz prve 2 proslogodisnje runde koje ne mozes da zastitis kao keepers? Nije mi jasan ovaj keeper bez keepera, ono pre toga je bila uobicajena stvar. -_- Ja sam bio ranije u keeper ligama i nikad nisi morao da imas keeper igrace ako nisi hteo. Ja sam tako jednom usao u draft bez keepera jer sam zaboravio da ih izaberem
Miljenko Posted August 25, 2015 Posted August 25, 2015 Ja sam igrao keeper lige, gde si imao 3-4 igraca koje zadrzavas, a ostale draftujemo. Zadrzavali smo naravno igrace iz prvih rundi.
teacher Posted August 25, 2015 Author Posted August 25, 2015 samo da pojasnimo: 1) nema keepera iz prve dve runde 2) ne moramo da ostavljamo keepere ako nećemo tačno? tako je.
zoki Posted August 25, 2015 Posted August 25, 2015 Zadrzavali smo naravno igrace iz prvih rundi. Meni baš zanimljivije obrnuto, nekako se podrazumeva da ćeš u prve dve runde uzeti dobrog igrača (i uvek će ih biti), ovde mu keeperi dođu kao nagrada za dobro draftovanje u kasnijim rundama...
Miljenko Posted August 25, 2015 Posted August 25, 2015 Sta znam. Meni je ovo toliko glupo, da me mrzi i da igram. <_<
Apollo Creed Posted August 26, 2015 Posted August 26, 2015 Jos jedno pitanje: -ako zadrzim tri keepera kad krecem da draftujem-od 4. runde ili ...?
zoki Posted August 26, 2015 Posted August 26, 2015 Ili ne biraš onoj rundi u kojoj ti je bio keeper prošle sezone
Apollo Creed Posted August 26, 2015 Posted August 26, 2015 Ili ne biraš onoj rundi u kojoj ti je bio keeper prošle sezone dobro, moze i tako, al ajde nek neko napiše pravila konačno...
Frank Pembleton Posted August 26, 2015 Posted August 26, 2015 to veljo care, imas pivo!Ma jok pivo, biraj umesto mene na Fruskoj Gori!
Apollo Creed Posted August 30, 2015 Posted August 30, 2015 Jos jedno pitanje: -ako zadrzim tri keepera kad krecem da draftujem-od 4. runde ili ...? Jel ima sanse da neko odgovori na ovo pitanje gore,da znam dal i koliko kipera da zadrzim...
teacher Posted August 30, 2015 Author Posted August 30, 2015 Jel ima sanse da neko odgovori na ovo pitanje gore,da znam dal i koliko kipera da zadrzim... zavisi kojeg keepera si zadržao. ako si zadržao keepera kojeg si draftovao u 4. rundi na primer, tada gubiš pravo biranja u 4. rundi.
Recommended Posts