ToniAdams Posted August 26, 2014 Posted August 26, 2014 pa to mislim, jel bilo pecanja. oke, deluje kao da se da preziveti :)
darling Posted August 26, 2014 Author Posted August 26, 2014 ma super je, to je ko da si na ekskurziji s izvidjacima i snalazis se s tim sto imas. obicno se kuva kad brod stane, al ni to ne mora, kuvala sam i u brodu koji je sisao na jedra, brod nagnut za najmanje 30 stepeni, a ja mesam lonac s 5 litara vrelog pasulja, toliko smo bili gladni. u svakom slucaju najbolje je kad na brodu imas lovca. ja sam sad bila s intelektualcima. jbga.
ToniAdams Posted August 26, 2014 Posted August 26, 2014 ja sam kad treba lovac a kad treba intelektualac
darling Posted August 26, 2014 Author Posted August 26, 2014 sta god, ionako boj ne bije svijetlo oruzje...
darling Posted August 31, 2014 Author Posted August 31, 2014 novi film o jedrenju film je dozlaboga dosadan, ali su zato komentari mornara na imdb super. razumela sam sve sta pricaju :)
darling Posted September 8, 2014 Author Posted September 8, 2014 za manje od mesec dana pocinje jedrilicarska trka oko sveta. mesto okupljanja na internetu tu.
Recommended Posts