Jump to content
IGNORED

Roland Garros 2014

Time Crisis

Recommended Posts

Posted

Pa nek nastavi da im se uvlaci u bulju i dalje. Mislim nije presudila ova jedna lopta, jasno je bilo svima na startu zadnjeg gema da ce izgubiti, kad god je danas bilo do or die bilo je ovo drugo, ali sramotno je koliko ga puta ova publika nije ispostovala, stavise, pokazali su otvorenu netrpeljivost.

Engleski komentatori na ES su se bas iskreno smorili kod ove duple greske. Bilo Ohhhh nooooo, tipa kakva nepravda.

• Replies 696
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Arkadija

51

• 189-

51

• mlatko

40

• freakns

30

Top Posters In This Topic

Posted

Opa video mijaljevića na terenu , znači biće snažno uključenje!

Послато тетејцем

Posted

sve je ovo zbog baksuza tastinog osmeha 

Posted

ове овације су најбољи одговор на коментаре о публици

Posted

Kakav aplauz sad kao kontrast.

Posted

Je l on publici na kraju pokazao srednji prst ili palac (OK)?

Posted

Iskupila se publika, izmamila i suzu... Rafi bi skoro neprijatno sto ga je opet pobedio.

Posted

palac kao super ste

Hvala. Svađam se u kući pa mi je potrebna informacija.

Biće bolje sledeći put.

Uh kako sam besna i tužna.

Posted

Da, publoka je smrdljiva zato sto se nasao neki retard koji ce vristi tokom servisa ili tako nesto.

novak se fizicki raspadao pola meca, kad se malo povratio nije mogao da povrati i najbolju igru. Vidjeno mnogo puta do sad.

Posted

Nisam ni rekla da je publika smrdljiva. 

Svađamo se (po kući) da li je ispao šabančina na kraju ili samo malo ironičan.

Publika je bila ok.

Posted (edited)

ma nisam tebi ni govorio

generalno, mec ispod nivoa nekih njihovih ranijih meceva.

Edited by Timmi
Posted

ostade RG nedosanjani san... sta da se radi, i dalje je veliki teniser, samo ne u nivou najvecih, vec u grupi sa Beckerom, Edbergom, Big Macom pa i smrdljivim Wilanderom... malo li je?!

Posted

Kao i Glas Razumni idem da pokupim nadnicu za nerviranje.

Ja sam bio sisa i nisam uplatio /mada sam imao brdo obaveza/, tako da mi je drago da se barem neko opario. 

U suštini, kako su se lako mogle uzeti pare...

Posted

Da, publoka je smrdljiva zato sto se nasao neki retard koji ce vristi tokom servisa ili tako nesto.

Jbg ja sam cuo da je solidan deo publike (od koje vecina u zivotu nije uzela reket u ruke) u isti mah negodovalo na odlozen drugi servis na match loptu, sto je prilicno bezobrazno za taj trenutak. Nisu mogli da pokazu elementarno postovanje i razumevanje za jebeno tezak momentum u kom se nasao jedan vrhunski sportista. Uopste nije bitno sto je to Djokovic, i sto bi verovatno i bez toga izgubio...