May 21, 201410 yr Ajmo u Pahuljicu. ja imam mnogo važniji predlog za osnivače udruženja: nautilus kao konsiljere PPP-a valćira kao autorka statuta i generalno aktivistkinja, žena od energije, znanja, a ume i da potegne ako treba neki džak da se prebaci renne čovek od akcije, uvek spreman da pomogne i nahrani, ništa mu nije teško ovo je neopozivo. ja sam kraljica majka i tačka. de ti je ta pahuljica?
May 21, 201410 yr Author što se mene tiče ok je džakarta, ja i tako dolazim iz pripizdine, pa mi svejedno di ćemo, sem ako nije košutnjak. elem, po mojim sadašnjim saznanjima 2 od 3 osnivača su nam svakako iz austrougarske, pa može i to, a ima i lepu baštu i sve redom. samo da vidimo dal sad konsiljere ne treba da pređe 100 km do džakarte. u tom slučaju da ipak nađemo neko srednje rešenje.
May 21, 201410 yr ^^ tu je onda najpoplavljeniji splav u istoriji splavova koji nije čak ni splav http://www.blic.rs/Vesti/Beograd/466074/VEROVALI-ILI-NE-Konobar-se-kroz-poplavljenu-bastu-kafica-provlaci-do-gostiju
May 21, 201410 yr ne da mi se da čitam statut, ali vam savetujem da u njega ubacite institut zauveka, da renne ime gde da ide kad se naljuti. inače ste najebali.
May 21, 201410 yr Author sad smo se rasplinuli na dva topika, pa nek neko mrdžuje ovaj deo oko osnivača i lokacije. na paralelnom topiku se sad revidira predlog da bude pahuljica, pošto je na zvezdari i realno ljudima koji dolaze iz daleka, objektivno i nije sasvim zgodno. Edited May 21, 201410 yr by Queen Mother
May 21, 201410 yr ne da mi se da čitam statut, ali vam savetujem da u njega ubacite institut zauveka, da renne ime gde da ide kad se naljuti. inače ste najebali. zezaj zezaj :)
May 21, 201410 yr sutra bismo trebali imati već oko 45000, (32000 smo potrošili u ova dva dana) plus luba reče da i kod nje ima još novca Bravo svi mi :)
May 21, 201410 yr Author Mesto održavanja osnivačke skupštine i skupljanja harača Džakarta Vreme: od 18h Rok za žalbe: nema ja vas čekam tamo od 18h na dalje. logika je sledeća: ako neko radi do 5, može taman da stigne pravo s posla, da ne mora da misli šta će sa sobom, ako daleko živi. ko ne može u 18 ima još naredna 3 sata da nam se pridruži. kapiram da je to ok. potpisano. pečatirano. zapečaćeno.
May 21, 201410 yr Author samo i ovde da oglasim Mesto održavanja osnivačke skupštine i skupljanja harača Džakarta Vreme: od 18h Rok za žalbe: nema ja vas čekam tamo od 18h na dalje. logika je sledeća: ako neko radi do 5, može taman da stigne pravo s posla, da ne mora da misli šta će sa sobom, ako daleko živi. ko ne može u 18 ima još naredna 3 sata da nam se pridruži. kapiram da je to ok. potpisano. pečatirano. zapečaćeno.
May 21, 201410 yr Ja ne mogu nikako. Teško bih stigao (tj žena me pustila) i na našoj strani. Ovo je nemoguće. Do 18,15 sam na pregledu nekom a posle moram u igraonicu. Oprostila mi je žena što sam u subotu zbog poplava bio samo 30 minuta u igraonici na rođendanu svoje ćerke. Kad bih je sada ispalio imao bih baš problem. Overavanje i tako to, sve stoji. Ako treba sala za sastanak formalni, i to može da se organizuje...