Jump to content

Удружење Плус Један

Featured Replies

ako cete simboliku, nadjite se na splavu!

Ajmo u Pahuljicu

ja imam mnogo važniji predlog za osnivače udruženja:

nautilus kao konsiljere PPP-a

valćira kao autorka statuta i generalno aktivistkinja, žena od energije, znanja, a ume i da potegne ako treba neki džak da se prebaci

renne čovek od akcije, uvek spreman da pomogne i nahrani, ništa mu nije teško :wub:

ovo je neopozivo. ja sam kraljica majka i tačka. 

de ti je ta pahuljica?

• Author

što se mene tiče ok je džakarta, ja i tako dolazim iz pripizdine, pa mi svejedno di ćemo, sem ako nije košutnjak. elem, po mojim sadašnjim saznanjima 2 od 3 osnivača su nam svakako iz austrougarske, pa može i to, a ima i lepu baštu i sve redom. samo da vidimo dal sad konsiljere ne treba da pređe 100 km do džakarte. u tom slučaju da ipak nađemo neko srednje rešenje. 

ne da mi se da čitam statut, ali vam savetujem da u njega ubacite institut zauveka, da renne ime gde da ide kad se naljuti. inače ste najebali.

• Author

sad smo se rasplinuli na dva topika, pa nek neko mrdžuje ovaj deo oko osnivača i lokacije. na paralelnom topiku se sad revidira predlog da bude pahuljica, pošto je na zvezdari i realno ljudima koji dolaze iz daleka, objektivno i nije sasvim zgodno. 

Edited by Queen Mother

ne da mi se da čitam statut, ali vam savetujem da u njega ubacite institut zauveka, da renne ime gde da ide kad se naljuti. inače ste najebali.

zezaj zezaj :)

dobro, jel' džakarta, il' pahulja, il'lovac, il'splav.

majko, reci i lupi pečat.

ja sam u yubcu do kraja radnog vremena, tako da dzakarta odgovara.

sutra bismo trebali imati već oko 45000, (32000 smo potrošili u ova dva dana) plus luba reče da i kod nje ima još novca

Bravo svi mi :)

• Author

Mesto održavanja osnivačke skupštine i skupljanja harača

Džakarta

Vreme: od 18h

Rok za žalbe: nema

ja vas čekam tamo od 18h na dalje. logika je sledeća: ako neko radi do 5, može taman da stigne pravo s posla, da ne mora da misli šta će sa sobom, ako daleko živi. ko ne može u 18 ima još naredna 3 sata da nam se pridruži. kapiram da je to ok. 

potpisano.

pečatirano. 

zapečaćeno. 

• Author

samo i ovde da oglasim 

Mesto održavanja osnivačke skupštine i skupljanja harača

Džakarta

Vreme: od 18h

Rok za žalbe: nema

ja vas čekam tamo od 18h na dalje. logika je sledeća: ako neko radi do 5, može taman da stigne pravo s posla, da ne mora da misli šta će sa sobom, ako daleko živi. ko ne može u 18 ima još naredna 3 sata da nam se pridruži. kapiram da je to ok. 

potpisano.

pečatirano. 

zapečaćeno. 

javnost je dobrodosla zbog transparentnosti i dobre volje.

Ja ne mogu nikako. Teško bih stigao (tj žena me pustila) i na našoj strani. Ovo je nemoguće. Do 18,15 sam na pregledu nekom a posle moram u igraonicu. Oprostila mi je žena što sam u subotu zbog poplava bio samo 30 minuta u igraonici na rođendanu svoje ćerke. Kad bih je sada ispalio imao bih baš problem.

Overavanje i tako to, sve stoji. Ako treba sala za sastanak formalni, i to može da se organizuje...