đorđe geprat Posted May 21, 2014 Posted May 21, 2014 Ajmo u Pahuljicu. ja imam mnogo važniji predlog za osnivače udruženja: nautilus kao konsiljere PPP-a valćira kao autorka statuta i generalno aktivistkinja, žena od energije, znanja, a ume i da potegne ako treba neki džak da se prebaci renne čovek od akcije, uvek spreman da pomogne i nahrani, ništa mu nije teško ovo je neopozivo. ja sam kraljica majka i tačka. de ti je ta pahuljica?
MaryPoppins Posted May 21, 2014 Author Posted May 21, 2014 što se mene tiče ok je džakarta, ja i tako dolazim iz pripizdine, pa mi svejedno di ćemo, sem ako nije košutnjak. elem, po mojim sadašnjim saznanjima 2 od 3 osnivača su nam svakako iz austrougarske, pa može i to, a ima i lepu baštu i sve redom. samo da vidimo dal sad konsiljere ne treba da pređe 100 km do džakarte. u tom slučaju da ipak nađemo neko srednje rešenje.
Lezilebovich Posted May 21, 2014 Posted May 21, 2014 ^^ tu je onda najpoplavljeniji splav u istoriji splavova koji nije čak ni splav http://www.blic.rs/Vesti/Beograd/466074/VEROVALI-ILI-NE-Konobar-se-kroz-poplavljenu-bastu-kafica-provlaci-do-gostiju
SleeperSleep Posted May 21, 2014 Posted May 21, 2014 ne da mi se da čitam statut, ali vam savetujem da u njega ubacite institut zauveka, da renne ime gde da ide kad se naljuti. inače ste najebali.
MaryPoppins Posted May 21, 2014 Author Posted May 21, 2014 (edited) sad smo se rasplinuli na dva topika, pa nek neko mrdžuje ovaj deo oko osnivača i lokacije. na paralelnom topiku se sad revidira predlog da bude pahuljica, pošto je na zvezdari i realno ljudima koji dolaze iz daleka, objektivno i nije sasvim zgodno. Edited May 21, 2014 by Queen Mother
renne Posted May 21, 2014 Posted May 21, 2014 ne da mi se da čitam statut, ali vam savetujem da u njega ubacite institut zauveka, da renne ime gde da ide kad se naljuti. inače ste najebali. zezaj zezaj :)
đorđe geprat Posted May 21, 2014 Posted May 21, 2014 dobro, jel' džakarta, il' pahulja, il'lovac, il'splav. majko, reci i lupi pečat.
nautilus Posted May 21, 2014 Posted May 21, 2014 ja sam u yubcu do kraja radnog vremena, tako da dzakarta odgovara.
renne Posted May 21, 2014 Posted May 21, 2014 sutra bismo trebali imati već oko 45000, (32000 smo potrošili u ova dva dana) plus luba reče da i kod nje ima još novca Bravo svi mi :)
MaryPoppins Posted May 21, 2014 Author Posted May 21, 2014 Mesto održavanja osnivačke skupštine i skupljanja harača Džakarta Vreme: od 18h Rok za žalbe: nema ja vas čekam tamo od 18h na dalje. logika je sledeća: ako neko radi do 5, može taman da stigne pravo s posla, da ne mora da misli šta će sa sobom, ako daleko živi. ko ne može u 18 ima još naredna 3 sata da nam se pridruži. kapiram da je to ok. potpisano. pečatirano. zapečaćeno.
MaryPoppins Posted May 21, 2014 Author Posted May 21, 2014 samo i ovde da oglasim Mesto održavanja osnivačke skupštine i skupljanja harača Džakarta Vreme: od 18h Rok za žalbe: nema ja vas čekam tamo od 18h na dalje. logika je sledeća: ako neko radi do 5, može taman da stigne pravo s posla, da ne mora da misli šta će sa sobom, ako daleko živi. ko ne može u 18 ima još naredna 3 sata da nam se pridruži. kapiram da je to ok. potpisano. pečatirano. zapečaćeno.
nautilus Posted May 21, 2014 Posted May 21, 2014 javnost je dobrodosla zbog transparentnosti i dobre volje.
Hamlet Strašni Posted May 21, 2014 Posted May 21, 2014 Ja ne mogu nikako. Teško bih stigao (tj žena me pustila) i na našoj strani. Ovo je nemoguće. Do 18,15 sam na pregledu nekom a posle moram u igraonicu. Oprostila mi je žena što sam u subotu zbog poplava bio samo 30 minuta u igraonici na rođendanu svoje ćerke. Kad bih je sada ispalio imao bih baš problem. Overavanje i tako to, sve stoji. Ako treba sala za sastanak formalni, i to može da se organizuje...
Recommended Posts