Singer Posted May 21, 2014 Posted May 21, 2014 Nou. Pojacano prisustvo Velje ministra i ostalih koji nam objasnjavaju sta je sve postignuto i spreceno. Vucic postaje veznik jer ga ubacuju gde treba i ne treba...
morgana Posted May 21, 2014 Posted May 21, 2014 opaaa. Blic dobio dnevnu zapovest. samo me zanima od čega je pekao rakiju u maju. možda pravi dobru jagodovaču ili trešnjevaču. ... Predsednik Tomislav Nikolić uz rakiju i pečenje proveo je vikend u Bajčetini dok je Srbija plivala u vodi, saznaje „Blic“. Ali to želi da sakrije. „Tendenciozni“ volonteri sa beogradskog Ušća: Predsedniče, gde si bio za vikend Kako nam je otkrio jedan od saradnika predsednika, Nikolić je još u petak po podne stigao u Bajčetinu. - U subotu od ranog jutra je pekao rakiju „tomovaču“, a u nedelju je bilo posebno slavlje jer je imao neke vrlo važne goste. Ražanj se pušio tokom čitavog jutra - otkriva naš izvor. ... znaci ode toma, ode velja i sve je ok :) vrh!
Roger Sanchez Posted May 21, 2014 Posted May 21, 2014 opaaa. Blic dobio dnevnu zapovest. samo me zanima od čega je pekao rakiju u maju. možda pravi dobru jagodovaču ili trešnjevaču. Jel može Toma poslati bar vojsku u Blic?
Aion Posted May 21, 2014 Posted May 21, 2014 Ne mogu da ne priznam da u sebi osecam dozu zluradosti dok citam ovo za Nikolica.
Hamlet Strašni Posted May 21, 2014 Posted May 21, 2014 onda su politicari srocili. konfuzno, ali odlicno izgleda u smislu da uvek moze ono niko nije odgovoran. i dalje ne kapiram. ono što hoću da kažem da ne može čučković da bude sam kriv jer ima ljudi iznad njega
Yoda Posted May 21, 2014 Posted May 21, 2014 (edited) Zajebana je Čučkova pozicija. Nečija glava će morati da se zakotrlja zbog Obrenovca. edit: Kad sam već više puta kritikovao Ješića - za ovo što je uradio u Sremu, svaka čast. Doktor u odnosu na ove diletante. Edited May 21, 2014 by Yoda
Lezilebovich Posted May 21, 2014 Posted May 21, 2014 opaaa. Blic dobio dnevnu zapovest. samo me zanima od čega je pekao rakiju u maju. možda pravi dobru jagodovaču ili trešnjevaču. ..... zar nije mogao da prepeče šljivovicu i dobije tomovaču ?
renne Posted May 21, 2014 Posted May 21, 2014 opaaa. Blic dobio dnevnu zapovest. samo me zanima od čega je pekao rakiju u maju. možda pravi dobru jagodovaču ili trešnjevaču. ... Predsednik Tomislav Nikolić uz rakiju i pečenje proveo je vikend u Bajčetini dok je Srbija plivala u vodi, saznaje „Blic“. Ali to želi da sakrije. „Tendenciozni“ volonteri sa beogradskog Ušća: Predsedniče, gde si bio za vikend Kako nam je otkrio jedan od saradnika predsednika, Nikolić je još u petak po podne stigao u Bajčetinu. - U subotu od ranog jutra je pekao rakiju „tomovaču“, a u nedelju je bilo posebno slavlje jer je imao neke vrlo važne goste. Ražanj se pušio tokom čitavog jutra - otkriva naš izvor. ... to bilo još juče, kasniš
Аврам Гојић Posted May 21, 2014 Posted May 21, 2014 (edited) pa ja sad video na blicu Edited May 21, 2014 by Грешни Василије
Аврам Гојић Posted May 21, 2014 Posted May 21, 2014 zar nije mogao da prepeče šljivovicu i dobije tomovaču ? mogao je pod uslovom da je iz nekog debilnog razloga čuvao meku od novembra.
Аврам Гојић Posted May 21, 2014 Posted May 21, 2014 jučerašnje štampano, naslovna džizs, promaklo mi, čitah samo ono što mi je bitno za fah
Lezilebovich Posted May 21, 2014 Posted May 21, 2014 nije imao vremena, morao je da predsedava. sada mu se ukazala prilika da to dovrši :D
Ted Posted May 21, 2014 Posted May 21, 2014 i dalje ne kapiram. ono što hoću da kažem da ne može čučković da bude sam kriv jer ima ljudi iznad njega problem je u tome što će oni koji jesu krivi odlučivati o tome ko je kriv. a oni su već odlučili, kriva je priroda, desilo se, nismo imali sreće sa kišom, milongodišnje vode etc...to što smo svi, kao građani, znali nekoliko dana ranije da dolazi ciklon i što je najavljeno da će biti ogromnih padavina i što logika nalaže da velike padavine u kombinaciji sa neodržavanjem nasipa i odbrane logički dovode do poplave....pa to nema veze. svi preduslovi za katastrofu su bili tu i svi podaci dostupni par dana ranije čak i građanima. a to znači da su bili dostupni i onima koji treba da reaguju. nisu uradili ništa. što se mene tiče, to je dovoljno da "vise". a inače, gade mi se kao nikada do sada. pa jbt. novine su objavljivale podatke o tome gde može biti kritično i to su upravo mesta koja su pogođena.
Recommended Posts