Jump to content
IGNORED

Poplave u Srbiji, BiH i Hrvatskoj

kapetanm

Recommended Posts

Posted

Upravo pričaju o skrivenoj poruci da se ne napuštaju domovi

Posted

E hvala ti. Imam taj fudbal od 22h pa ne znam gde teram, a bas bih pogledao.

Sava kod Sapca je na 116 sa tendencijom opadanja, temp. vode oko 17 celzijusa, u ovo doba godine izgleda kao more, jos uvek nezagadjena od strane ljudi. Jeza me uhvati na samu pomisao kakva je bila prosle godine u ovo doba i celo leto uostalom. Takodje slika ogromne vode koja nosi sve i svasta, prljave do zla boga, i tuzna slika 3 montazne kucice za cuvare plaze koje su potopljene skoro do vrha i onaj mali jadni krov od trske koji odoleva.

Posted

Danas u svim vestima u vezi poplava, malo-malo pa se pomenu neke kuće izgrađene zahvaljujući donacijama Evropske unije. Zna li neko koja je fora sa Rusima? Zašto oni ne daju pare u takve svrhe? Jel to neka generalna politika ruske države?

Posted

ne znam kakva im je politika posle poplave ali znam od pristojnog broja obrenovcana da su ruski spasioci bili tamo u rekordnom vremenu i izvukli na sigurno otprilike pola grada. kazu ljudi da bi se pola njih podavilo kao macici da im nije bilo rusa. 

Posted

Forumaši iz Šapca će bolje znati, a ono što ja znam iz treće ruke, da se ti Rusi nisu pojavili u Šapcu i zaštitili (ili sklonili)

ogromnu količinu toksičnog materijala ih HI Zorka, koji se nalazio tik uz Savu da bi moguće posledice izlivanja tog materijala u reku bile katastrofalne.

Da su samo ta dva slučaja pomoći, hvala im. Mnogo.

Posted

I kako sada držimo tu hemiju? Za slučaj da se sad još više zapušena korita opet prepune i voda izlije?

Posted

Ja i dalje ne mogu da verujem, ovo u životu video nisam.

Posted

« Odgovor #320 poslato: juče u 20:55 »
Ako moj kisomer nelaze,u Novom  Sadu u centru, od 17.30 do sada palo 77mm kise.

normalno da će biti poplavljene ulice kada za 3h padne šestonedeljno sledovanje kiše za naše prostore

Posted

Sta koji kurac...  :mellow:

+1