September 14, 201410 yr Da je sinoć padala još deset minuta samo, opet bi probila voda u kuću Dokle više dok god budeš globalno zagrevao svojim roštiljijadama
September 14, 201410 yr Da je sinoć padala još deset minuta samo, opet bi probila voda u kuću Dokle više U bosni?
September 15, 201410 yr Oko Dubrovnika proradila klizišta, popizdeli ljudi. Propala im turistička sezona sasvim, u HN-u takođe, srećom HN je nekim čudom ostao čitav uz svu ovu neverovatnu kišurinu. Danas izašlo sunce konačno i zapalio sam se od vrućine, potpuno sam se odvikao od takve vremenske pojave.
September 15, 201410 yr Ruzno izgleda ali po voda.hr talas kod Zagreba je prosao i vodostaj je pao ispod granice redovne odbrane
September 15, 201410 yr Od 17.45 h u prekidu i put Negotin-Majdanpek kod Štubika zbog nanosa na mostu na ulazu u selo. Štubik...
September 15, 201410 yr Muki i Kokoška organizuju prikupljanje hrane i dezinfekcionih sredstava sutra u 17h kod SC.
September 15, 201410 yr Saša Antonijević @salemax 7m RTS: 23.10 - Voda prodrla u pomoćni deo Hidroelektrane "Đerdap Dva" i time ugrozila njen rad, kaže preds. opštine #Negotin Milovanović zarko bogosavljevic @zarkobns 52m #tekija pazite visinu nanosa ..saobracajni znak jedva da viri #poplava #poplave #srbija pic.twitter.com/86lujdCi2E Retweeted by RADAR Me @Ezoterija 1h Srbija danas - negotinska krajina #poplave pic.twitter.com/pfcoNEqIqu Retweeted by UžičkaRepublika Biljana, at last @BiljanaRM 3h Majdanpek. pic.twitter.com/bnmoEPjNJK Daliborka Delibašić Yesterday · Edited Pozdrav iz Obrenovca! Sava na mestu gde je probila bedem na Zabrežju... Danas... A raste i dalje... FotoBogdan Narancic Edited September 15, 201410 yr by ficfiric
September 16, 201410 yr Igrom slučaja bio sam u Tekijama pre mesec dana, sedeo u nekom kampu na obali i gledao u Dunav. A evo šta ostade :(
September 16, 201410 yr 'bem ti... Do sada smo u vestima cesto mogli da cujemo frazu kako u Srbiji godisnje nestane jedan grad, a od ove godine su poceli i bukvalno da nestaju i to zbog kise. Sa tw-a: