Hella Posted September 14, 2014 Posted September 14, 2014 Da je sinoć padala još deset minuta samo, opet bi probila voda u kuću Dokle više dok god budeš globalno zagrevao svojim roštiljijadama
Frank Pembleton Posted September 14, 2014 Posted September 14, 2014 Da je sinoć padala još deset minuta samo, opet bi probila voda u kuću Dokle više U bosni?
Anonymous Posted September 15, 2014 Posted September 15, 2014 Oko Dubrovnika proradila klizišta, popizdeli ljudi. Propala im turistička sezona sasvim, u HN-u takođe, srećom HN je nekim čudom ostao čitav uz svu ovu neverovatnu kišurinu. Danas izašlo sunce konačno i zapalio sam se od vrućine, potpuno sam se odvikao od takve vremenske pojave.
ficfiric Posted September 15, 2014 Posted September 15, 2014 Ruzno izgleda ali po voda.hr talas kod Zagreba je prosao i vodostaj je pao ispod granice redovne odbrane
Tale Posted September 15, 2014 Posted September 15, 2014 Od 17.45 h u prekidu i put Negotin-Majdanpek kod Štubika zbog nanosa na mostu na ulazu u selo. Štubik...
Tale Posted September 15, 2014 Posted September 15, 2014 Muki i Kokoška organizuju prikupljanje hrane i dezinfekcionih sredstava sutra u 17h kod SC.
ficfiric Posted September 15, 2014 Posted September 15, 2014 poplava pa mrak @nikolina050 14m TEKIJA #POPLAVA
ficfiric Posted September 15, 2014 Posted September 15, 2014 (edited) Saša Antonijević @salemax 7m RTS: 23.10 - Voda prodrla u pomoćni deo Hidroelektrane "Đerdap Dva" i time ugrozila njen rad, kaže preds. opštine #Negotin Milovanović zarko bogosavljevic @zarkobns 52m #tekija pazite visinu nanosa ..saobracajni znak jedva da viri #poplava #poplave #srbija pic.twitter.com/86lujdCi2E Retweeted by RADAR Me @Ezoterija 1h Srbija danas - negotinska krajina #poplave pic.twitter.com/pfcoNEqIqu Retweeted by UžičkaRepublika Biljana, at last @BiljanaRM 3h Majdanpek. pic.twitter.com/bnmoEPjNJK Daliborka Delibašić Yesterday · Edited Pozdrav iz Obrenovca! Sava na mestu gde je probila bedem na Zabrežju... Danas... A raste i dalje... FotoBogdan Narancic Edited September 15, 2014 by ficfiric
Mil@n Posted September 16, 2014 Posted September 16, 2014 Igrom slučaja bio sam u Tekijama pre mesec dana, sedeo u nekom kampu na obali i gledao u Dunav. A evo šta ostade :(
Frile Posted September 16, 2014 Posted September 16, 2014 slightly offtopic: mesto se zove Tekija (nije Tekije)
ficfiric Posted September 16, 2014 Posted September 16, 2014 'bem ti... Do sada smo u vestima cesto mogli da cujemo frazu kako u Srbiji godisnje nestane jedan grad, a od ove godine su poceli i bukvalno da nestaju i to zbog kise. Sa tw-a:
Recommended Posts