Jump to content
IGNORED

Poplave u Srbiji, BiH i Hrvatskoj

kapetanm

Recommended Posts

Posted

Eto, tako ja znam da je neki moj prapraprapranesto ubio nekog turcina na ..... u XVII veku, pa pobego od potere i skrasio se u ...

Ne zajebavaj! I tvoj isto!?

:) Ovo je prica koju sam, od kad sam poceo da istrazujem svoje stablo toliko puta cuo da mi se uvek nasmeje brk.

Posted (edited)

:isuse:

jao bre Twin Peaks.....

e:

Advokatska kancelarija narodnog poslanika SNS Dragana Nikolića iz Vranja zapaljena oko 6.45 časova, pričinjena je materijalna šteta i izgorela dokumetacija.

ja kad vam kažem da ovo neće jeftino proći, vi mi ne verujete....:fantom:

Edited by steins
Posted

to u vranju veze nema sa poplavama.

taj psolanik iz vranja je govno

Posted

Milina je slušati ovog profesionalca Marića i njegovo korbačenje po narodu. Imao je od koga i da nauči.

Posted

šta je sad narod opet zabrljao?

Posted

Nije poslušao pozive na evakuaciju 2 dana prije nepogode.

Posted (edited)

da da

ne volim ova politicka prepucavanja.. ali eto kako je bilo

pokupili su nam onda pomoc namenjenu Paracinu i osudili kako nikome nismo pomagali u nasoj  opstini.. a zapravo smo gomilu stvari odneli ljudima.. samo je problem bio sto mi nismo selektivno radili kao oni, vec smo davali svim ugrozenima

posle smo kako sam vec objasnio, tajno iskupovali vodu i namirnice i odneli za PA (u susret nam je izasao jedan diskont koji nam je dao robu po nabavnoj ceni)

kazem tajno, da neki ljudi ne bi imali problema na poslu sutra, jer su tada ucestvovali sa mnom u skupljanju

a inace, sad su mi rekli da u nasem crvenom krstu stoji gomila stvari i da se nikome jos nije poslalo.. izradili su i srednjoskolski parlament i pokupili njihove pakete jer su.. ponovo nas osudili kako smo nosili pomoc Smederevskoj Palanci pa kao manjka u Raci :S

jbt, pa ja sam skupljam, imam jebeno pravo da nosim kome god ja hocu! a nosim onima koji me zovu da pomognem.. pobogu

e da.. posle su mi drzali predavanja kako to ne sme da se radi, kako su ovo vanredne situacije, kako sve mora preko crvenog krsta.. kako niko ne sme invidualno sam da skuplja itd itd

rekao sam da mi popuse (pardon na vulgarnosti)

Edited by Have_Fun
Posted

Verujem da je tako i Obrenovac poplavljen, brzo i neočekivano, narod nije stigao da reaguje, ni nadležni nisu pretpostavili razmru ove katastrofe.

Posted

Odbio da posluša svoju bogom danu vlast, kao i obično.

Da li se iko seća da je neki medij pre petka preneo da Obrenovac treba da se evakuiše?

Ako se dobro secam mislim da je bilo u "Poljoprivrednom Glasniku" iz Zaklopace. negde na osmoj strani.

Posted

Ne zajebavaj! I tvoj isto!?

:) Ovo je prica koju sam, od kad sam poceo da istrazujem svoje stablo toliko puta cuo da mi se uvek nasmeje brk.

Da, mislim da sam negde čak i čitao o tome kako je to jedan od najraširenijh motiva u toj folk-genealogiji. Usled nedostatka ozbiljnih podataka, u izvođenju porodičnog stabla se ubrzo dođe do nekog pretka o kojem se ne zna ništa - ni odakle je došao, ni čiji je, niti išta, i onda se za njega ispriča ta priča.

Posted

Moze da se desi da ovo bude izbrisano uskoro..pa ko vidi, video je..

https://www.youtube.com/watch?v=Pe7EOrNz3WE

Ajde ne zajebavajte se , ovo strogo kanalisano...Pa oni su se jedva spasili da im se ne ukine emisija u danima zalosti de ce sad da talasaju...

A ova mi je onako dramaticne previse, emocija prsti ali biraju se reci jeeesteee kako da ne.Probajte da prekucate njenu pricu pa procijta i onda vidite sta tu ima od bilo kakvih informacija-nista...