January 22, 20169 yr Ne gledam serije o kuvanju osim usput uhvaćenih scena sa ekrana i zaključujem da nema boljih "kuvara" od one dve strakelje Italijana koji istražuju, kradu smokve i zamajavaju zabrađene babe po italijanskim selima ne bi li dobili parče pršute ili kobasice. +1 antonio i djenaro su sjajni, inace dzejmi oliver je ucio zanat i kod djenara, a taj serijal putopisa njih dvojice je radjen za bbc pre nekoliko godina i nema vise :( mada, dobre su emisije i mladog rudolfa koje imaju taj putopisni smek a meni fali i entoni barden
February 18, 20169 yr Licno volim da gledam Remzijeva objasnjenja, deluju normalno, precizno i logicno bez preterivanja i jela od 126 sastojaka radi opsene gledalista. S druge strane Oliverove fore radi fora i mlataranje rukicama, sipanje nesrazmerno velikih kolicina zacina i dodataka idu mi na zivce, a nekad mi je bio interesantniji
February 18, 20169 yr Licno volim da gledam Remzijeva objasnjenja, deluju normalno, precizno i logicno bez preterivanja i jela od 126 sastojaka radi opsene gledalista. S druge strane Oliverove fore radi fora i mlataranje rukicama, sipanje nesrazmerno velikih kolicina zacina i dodataka idu mi na zivce, a nekad mi je bio interesantniji mozda nam ide s godinama. ja sam se (opet) resetovala na so biber pershun i alevu ^_^
February 18, 20169 yr ne znam, džejmiju mnogo bolje stoji ta opuštena varijanta, a remziju one solo spartanske varijante. neprijatno mi je kad gledam kako se kiselo smeje sa svojom decom, sve sam u fazonu da se žena sprema da mu uruči papir i da odvede klince i pola bogatstva.
February 18, 20169 yr ne znam, džejmiju mnogo bolje stoji ta opuštena varijanta, a remziju one solo spartanske varijante. neprijatno mi je kad gledam kako se kiselo smeje sa svojom decom, sve sam u fazonu da se žena sprema da mu uruči papir i da odvede klince i pola bogatstva. definitivno, remzi samo sam bez tih periferija i ukrasa. djejmi kako oce
April 23, 20168 yr https://www.youtube.com/channel/UCVVAnxQ2YMC_qlc7QfPA2YQ/videos Gleda li ko ovo? FANTAZIJA!!!
April 23, 20168 yr najjace na 7.08! edit - surovi profesionalac, sipa zaprsku u pasulj preko rucki serpice! :0.6: Edited April 23, 20168 yr by yolo
April 23, 20168 yr Čovek isprlja pola kuhinje za jedan pasulj. Koliko bi mu poduđa bilo potrebno za lazanje? (Ili za sarmu?)