Jump to content
IGNORED

TV kuvari, njihove emisije i kulinarski putopisi

darling

Recommended Posts

Posted

Ne gledam serije o kuvanju osim usput uhvaćenih scena sa ekrana i zaključujem da nema boljih "kuvara" od one dve strakelje  Italijana koji istražuju, kradu smokve i zamajavaju zabrađene babe po  italijanskim selima ne bi li dobili parče pršute ili kobasice.

+1

antonio i djenaro su sjajni, inace dzejmi oliver je ucio zanat i kod djenara, a taj serijal putopisa njih dvojice je radjen za bbc pre nekoliko godina i nema vise :(

mada, dobre su emisije i mladog rudolfa koje imaju taj putopisni smek a meni fali i entoni barden

• 4 weeks later...
Posted

један од квалитетнијих јутјуб канала

Posted

Licno volim da gledam Remzijeva objasnjenja, deluju normalno, precizno i logicno bez preterivanja i jela od 126 sastojaka radi opsene gledalista.

S druge strane Oliverove fore radi fora i mlataranje rukicama, sipanje nesrazmerno velikih kolicina zacina i dodataka idu mi na zivce, a nekad mi je bio interesantniji

Posted

Licno volim da gledam Remzijeva objasnjenja, deluju normalno, precizno i logicno bez preterivanja i jela od 126 sastojaka radi opsene gledalista.

S druge strane Oliverove fore radi fora i mlataranje rukicama, sipanje nesrazmerno velikih kolicina zacina i dodataka idu mi na zivce, a nekad mi je bio interesantniji

mozda nam ide s godinama. ja sam se (opet) resetovala na so biber pershun i alevu ^_^

Posted

ne znam, džejmiju mnogo bolje stoji ta opuštena varijanta, a remziju one solo spartanske varijante. neprijatno mi je kad gledam kako se kiselo smeje sa svojom decom, sve sam u fazonu da se žena sprema da mu uruči papir i da odvede klince i pola bogatstva.

Posted

ne znam, džejmiju mnogo bolje stoji ta opuštena varijanta, a remziju one solo spartanske varijante. neprijatno mi je kad gledam kako se kiselo smeje sa svojom decom, sve sam u fazonu da se žena sprema da mu uruči papir i da odvede klince i pola bogatstva.

definitivno, remzi samo sam bez tih periferija i ukrasa. djejmi kako oce :lolol:

• 1 month later...
Posted

kolko mi je antipaticna ova portugalka na 24kujna. bar da zna da kuva...

Posted

ja ne mogu da je gledam a jos kad joj vidim raspustene kose iznad serpe poludim

• 3 weeks later...
Posted

za ova domacinska jela ovaj je bolji

Posted (edited)

najjace na 7.08!

edit - surovi profesionalac, sipa zaprsku u pasulj preko rucki serpice!  :0.6:

Edited by yolo
Posted

Čovek isprlja pola kuhinje za jedan pasulj.

Koliko bi mu poduđa bilo potrebno za lazanje? (Ili za sarmu?)