Duci Simonovic Posted August 30, 2015 Posted August 30, 2015 Meni ne smeta kad naidjem na dlaku u pitijama
Dionysos Posted September 1, 2015 Posted September 1, 2015 не знам колико су за овај топик, пошто тек треба нешто јестиво да спреме, али симпатичан јутјуб каналчић https://www.youtube.com/watch?v=8UZJRR8OHhY
ivy Posted December 16, 2015 Posted December 16, 2015 ova neka plava engleskinja sto pravi slatkise..bobte koliko secera zena trosi :o plus nema harizmu a i recepti su joj generic ali sam od nje saznala kako se pravi 1 kretosh :o rudolf je i dalje 1 car.
gospa buba Posted December 16, 2015 Posted December 16, 2015 (edited) ova neka plava engleskinja sto pravi slatkise..bobte koliko secera zena trosi :o plus nema harizmu a i recepti su joj generic ali sam od nje saznala kako se pravi 1 kretosh :o rudolf je i dalje 1 car. zena je apsoutno najantipatichnije stvorenje koje kuva na televizoru. od ane ugarkovic naovamo. da stanu jedna pored druge, ne bih umela da se odluchim Edited December 16, 2015 by gospa buba
nisam ja Posted December 18, 2015 Posted December 18, 2015 (edited) koja plava engleskinja? ako je dona hej, ona je ozi. i ona stenje i jebe te dok kuva. Edited December 18, 2015 by nisam ja
garcia Posted December 18, 2015 Posted December 18, 2015 ... i ona stenje i jebe te dok kuva. to je super stvar. posle večere, zapališ cigar i odeš kući.
gospa buba Posted December 18, 2015 Posted December 18, 2015 (edited) nije bre dona hej, mada mi je ona na stabilnom vrhu, moze niz liticu odmah -_- ova je nova, jeda potpuno kisela sredjih godina, skoro se pojavila na 24 kujni. Edited December 18, 2015 by gospa buba
pacey defender Posted January 21, 2016 Posted January 21, 2016 (edited) Neki turčin (ne onaj sa bradom) sa 24h juče je privukao moju pažnju receptom za "burek sa mnogo sira". ukratko, uzeo je tanke kore i napunio ih je solidnom količinom raznih sireva, od belog, do buđavog, preko raznih drugih (ukupno 6 vrsta sira). stavio i bosiljak i to pekao u tiganju. burek je prelio nekim umakom sa paradajzom i soja sosom. deluje odlično, samo što mi se čini da bi još bolje ispalo da je koristio i tunjevinu, ren, eurokrem i viljamovku. Edited January 21, 2016 by pacey defender
gospa buba Posted January 21, 2016 Posted January 21, 2016 (edited) rejcel alen jeste. kiselo, najkiselije. ja to ne bih jela :D verovatno je teraju da se smeje, bilo bi podnoshljivije da ne :( turci su maksut i gabrijel, brada i celavi, tim redom. Edited January 21, 2016 by gospa buba
aram Posted January 21, 2016 Posted January 21, 2016 deluje odlično, samo što mi se čini da bi još bolje ispalo da je koristio i tunjevinu, ren, eurokrem i viljamovku. :D
halloween Posted January 22, 2016 Posted January 22, 2016 Ne gledam serije o kuvanju osim usput uhvaćenih scena sa ekrana i zaključujem da nema boljih "kuvara" od one dve strakelje Italijana koji istražuju, kradu smokve i zamajavaju zabrađene babe po italijanskim selima ne bi li dobili parče pršute ili kobasice.
Recommended Posts